Τις μετοχές,τον καιρό και όλα αυτά που κάνουν update απο μόνα τους μπορείς να τα ρυθμίσεις και αυτα ωστε να ανανεώνονται χειροκίνητα?
Κανένα πρόβλημα είναι η #1 ανησυχία που είχαμε όλοι όταν πήραμε το iPHone.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τις αλλάξεις, και να μπαίνει ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ το κουμπί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, πάλι ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ. και επικουρικά: "χειροκίνητα" ανανεώνονται όποτε πατάς το κυμπί να τις ανοίξεις σαν εφαρμογές, δεν έχουν άλλη ρύθμιση.
Εφόσον σπίτι έχει και δουλεύει WiFi μην ανησυχείς δεν πρόκειται κανένα μήνα να περάσει τα 40-50 MB το πολύ-πολύ.
Τώρα θα μου πεις, και με το δίκιο σου, ρε φίλε και αν ακούει μουσική στο δρόμο ή βλέπει YouTube videakia συνέχεια ή δεν ξέρω εγώ τι? έ με την εμπειρία μας ως τώρα θα σου απαντήσω ότι και να δοκιμάσει γρήγορα θα το αφήσει αφού η ποιότητα και η συνέπεια του 3G ακόμα δεν επιτρέπει να κάνεις συνεχώς streaming όπως κινείσαι στην πόλη. Αλλά και να το κάνει πρέπει να το κάνει μέρες τέτοια χρήση για να περάσει το όριο οπότε λογικά θα το "πιάσει" στο usage.
Πληροφοριακά το 3G δεν χρειάζεται να το κλείσεις, όταν είναι ανοικτό το Wifi στο τηλέφωνο το iphone πρώτα ψάχνει να συνδεθεί με WiFi, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ τότε προσπαθεί με 3G , ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ τότε συνδέεται με GPRS. Τα data με WiFi δεν χρεώνονται και δεν φαινονται στο Usage, αυτά σε 3G και GPRS φαίνονται στο Usage και "χρεώνονται" το ίδιο.
Δες το email σου, χρησιμοποίησε ΟΛΕΣτις εφαρμογές που μπαίνουν στο δίκτυο, κάνε chat msn, icq κλπ, surfare ελεύθερα εφόσον έχει αυτό τo λογαριασμό χωρις να ανησυχείς συνεχώςς. ΑΠΛΑ αν κάνεις και χρήση Google Earth, YouTube, VoIP, και net Radio , ρίχνε μετά καμιά ματιά στο Usage να πάρεις το feeling αν και σου ξαναλέω ΔΥΣΚΟΛΟ να περάσεις τα 2 GB.
Πάνος
Υ.Γ. έχω τσεκάρει λογαριασμό και η VODAFONE όντως χρεώνει 0 Ε για όλες τις συνδέσεις DATA.