iOS 11.1
Δημοσίευση 16/10/2017 - 18:58
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 16/10/2017 - 19:05
Δε σου φαίνεται
Πάντως κάνε το κλασικό.. Υπ. συστήματος απο ρυθμίσεις και άφησε εν/ποιημένα μόνο τα Find και Compass Calibration.
Τις Υπ.Τοποθεσίας πάντα τις έχω απενεργοποιημένες.
Παίζει ρόλο να τις ενεργοποιήσω, να κάνω αυτό που λές και να τις απενεργοποιήσω παλι; (τυπικά ρωτάω).
Δημοσίευση 16/10/2017 - 19:07
Παραδεχθείτε ότι έχει κάνει μεγάλη πατάτα η Apple με την 11.. Μακραν το χειρότερο της update ever
Λαθος και μαθετε να συνυπολογιζετε και αλλες παραμετρους προτου αρχιστε την γκρινια. Δεν ειναι ιδια τα λειτουργικα και οι αλλαγες που κουβαλανε καθε φορα. Τελος εχουμε δει χειροτερες πρωτες μερες στο παρελθον. Και οταν λεμε κατι μην ξεχναμε οτι καποιοι δεν εχουν προβληματα οποτε ειναι καλο να μην γενικευετε.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 19:17
Τις Υπ.Τοποθεσίας πάντα τις έχω απενεργοποιημένες.
Παίζει ρόλο να τις ενεργοποιήσω, να κάνω αυτό που λές και να τις απενεργοποιήσω παλι; (τυπικά ρωτάω).
Η μεγαλύτερη κατανάλωση είναι απο αυτές του συστήματος.
Εκτός και αν σε αυτές των εφαρμογών έχεις αφήσει π.χ. να είναι πάντα εν/ποιημένες.
Πάντως τόσο μεγάλη κατανάλωση στον Safari φυσιολογική δε τη λες..
Δημοσίευση 16/10/2017 - 19:19
Έχω παρατηρήσει πάντως οτι η ελέυθερη μνήμη στην τελευταία beta σε σύγκριση με την 10.3.3 είναι αισθητά λιγότερη. Ίσως και γιάυτο τον λόγο τα κολληματάκια και οι καθυστερήσεις.
Χρησιμοποιώντας το memory&disk και απελευθερώνοντας την μνήμη σημαντικά τσουλάει πολύ καλύτερα...
Αλλά η καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών είναι σπάσιμο νέυρων. Στην 10.3.3 ήταν όλα ακαριαία.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 19:24
Edit: Με πρόλαβαν
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 16/10/2017 - 19:25
Δημοσίευση 16/10/2017 - 19:44
3d touch lag fixed.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 19:49
Λαθος και μαθετε να συνυπολογιζετε και αλλες παραμετρους προτου αρχιστε την γκρινια. Δεν ειναι ιδια τα λειτουργικα και οι αλλαγες που κουβαλανε καθε φορα. Τελος εχουμε δει χειροτερες πρωτες μερες στο παρελθον. Και οταν λεμε κατι μην ξεχναμε οτι καποιοι δεν εχουν προβληματα οποτε ειναι καλο να μην γενικευετε.
Ναι θέλει καιρό να ζεσταθούν τα μπουλόνια, όπως και το άλλο που επιλεκτικά στέκεται στραβά σε συσκευές.. Επιστημονικά πως στέκεται αυτό μπορείς να μου πεις;
Δημοσίευση 16/10/2017 - 20:06
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 16/10/2017 - 20:07
Δημοσίευση 16/10/2017 - 20:08
Δημοσίευση 16/10/2017 - 20:42
Δημοσίευση 16/10/2017 - 21:10
Έχει κανείς,λινκ για το νέο dev Beta χωρίς account?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
προσπάθησε από εδώ:https://www.igeeksbl...eloper-account/
Δημοσίευση 16/10/2017 - 21:14
Παραδεχθείτε ότι έχει κάνει μεγάλη πατάτα η Apple με την 11.. Μακραν το χειρότερο της update ever
εμένα μου πήγε πολύ καλά η 11 σε 5s στο macbook όμως με το high sierra μου θύμισε sVISTA 2007
οι συσκευές είναι πλέον πολλές και θα υπάρχουν προβλήματα, θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της 11 θα έχει δοθεί αξιόπιστη λύση σε όλα τα προβλήματα
Δημοσίευση 16/10/2017 - 21:24
Ναι θέλει καιρό να ζεσταθούν τα μπουλόνια, όπως και το άλλο που επιλεκτικά στέκεται στραβά σε συσκευές.. Επιστημονικά πως στέκεται αυτό μπορείς να μου πεις;
με ορολογια μπουλονιων θες να απαντησω? Ειναι γεγονος οτι καποια μοντελα δειχνουν να εχουν περισσοτερα θεματα σε σχεση με αλλα. Γιατι το 7plus την ακουει περισσοτερο απο το ταπεινο 6s? Aλλη συσκευη εντελως? Αλλος επεξεργαστης? Αλλες απαιτησεις πιο ενεργοβορες? Πολλοι πιθανοι λογοι οπως και τι εφαρμογες τρεχουν, τι συγκεκριμενη χρηση κλπ κλπ.Eπαναλαμβανω οτι τα εχουμε ξαναδει αυτα, δεν ειναι πρωτη φορα. Και οσο τα ios μεγαλωνουν και απο πισω τους και οι εφαρμογες τοσο θα βιωνουμε δυσλειτουργιες τετοιου τυπου.
Μπορει το 6s που εχω αν δεν ειχε μπαταρια φρεσκια 5 μηνων να ειχε χειροτερες επιδοσεις σε αυτονομια, ολα πιθανα ειναι. Αυτο που σιγουρα βλεπω παντως σε 3-4 iphone που μπορω και τσεκαρω συν 2 ipad ειναι οτι εκδοση με την εκδοση τα πραγματα ομαλοποιουνται απο καθε αποψη.
Σιγουρα τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα και καθε ios με το που εβγαινε να ηταν το τελειο. Αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει καθε ios να βγαινει καθε 3 χρονια και οχι αρπακολα και φυσικα καποιοι εκει στα αππλεικα που λεει και ο Αταρι να ξεβολεψουν λιγο τις κοιλιες τους και τους μωρουδιστικους πωπους τους και να κανουν πιο σοβαρη δουλεια.(αυτο το λεω 4 χρονια τωρα)
Κατα τα αλλα παντα σε νεα μοντελα κυριως και παντα σε φρεσκα λειτουργικα οι ιδιες γκρινιες χωρις ιχνος υπομονης και απλης λογικης.Ειπαμε οι τυποι μας πουλανε φουμαρα, το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε εδω. Υπαρχουν και alcatel των 200 ευρω που οτι και να παθει δεν σπας την χολη σου και εχεις και την "φτηνη" δικαιολογια για την παρεα ¨ενα διακοσαρι εδωσα, σιγα τα ωα".
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες