Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

iOS 11.1

• Please log in to reply
787 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/10/2017 - 21:47

Λαθος και μαθετε να συνυπολογιζετε και αλλες παραμετρους προτου αρχιστε την γκρινια. Δεν ειναι ιδια τα λειτουργικα και οι αλλαγες που κουβαλανε καθε φορα. Τελος εχουμε δει χειροτερες πρωτες μερες στο παρελθον. Και οταν λεμε κατι μην ξεχναμε οτι καποιοι δεν εχουν προβληματα οποτε ειναι καλο να μην γενικευετε.

Το μαγαζί που ακούει στο όνομα "iOS 11", απ´ότι έχεις καταλάβει, το κρατάς μόνος σου πλέον. Που & που σου βάζει κ´κανά χεράκι ο @Panosmouz
Όλοι οι υπόλοιποι κουραστήκαμε. :)
Big things have small beginnings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 16/10/2017 - 21:51

Λογικά η public beta την άλλη βδομάδα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Knowledge Is Power

#153   iMavropoulos

iMavropoulos

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Twitter:@iMavropoulos_
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:iMavropoulos

Δημοσίευση 16/10/2017 - 21:54

Όταν ανοίγετε κάποιες εφαρμογές όπως Tapatalk YouTube google σαν τις ανοίγει σε οριζόντιο προσανατολισμο;εμένα κάποιες φορές το κάνει ενώ έχω κάθετα το κινητό..

Αν δεν έχεις κλειδωμένο τον προσανατολισμένο το κάνει αυτό γενικά.. Κάποια μ@λακια γίνεται με το γυροσκόπιο, θα το παρατηρήσεις και όταν το βγάζεις από την τσέπη αν δε το έχεις ξεκάθαρα όρθιο σου ανοίγει σε landscape καμιά φορά... Γι αυτό το λόγο (και για αρκετούς άλλους) έχω κλειδωμένο τον προσανατολισμό εδώ και χρόνια.

#154   iMavropoulos

iMavropoulos

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Twitter:@iMavropoulos_
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:iMavropoulos

Δημοσίευση 16/10/2017 - 21:59

Παραδεχθείτε ότι έχει κάνει μεγάλη πατάτα η Apple με την 11.. Μακραν το χειρότερο της update ever

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Το iOS 11 το θεωρώ εξαιρετική αναβάθμιση από άποψη προοπτικής και δυνατοτήτων. Μόνο και μόνο το App Store να δεις μιλάμε για πολύ μεγάλη αναβάθμιση από μόνη της (κάτι που προσωπικά ήθελα εδώ και αρκετά χρόνια).

Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι πως ήταν λίγο απαράδεκτο φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές όσον αφορά τις αρχικές εκδόσεις. Ακόμα κι έτσι όμως, ο άσχετος χρήστης θα αναβαθμίσει του Αγίου ανήμερα και ο σχετικός θα κάνει υπομονή μέχρι τις επόμενες βελτιωμένες εκδόσεις ;)

Τελευταία επεξεργασία από: iMavropoulos, 16/10/2017 - 22:00.

#155   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 16/10/2017 - 22:22

Βγηκε και public.

#156   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4,050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/10/2017 - 22:23

Τι νέο φέρνει η beta 3?

#157   HuskerDu

HuskerDu

iPH Addict

• 605 μηνύματα
  • Twitter:@patsio_thess
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/10/2017 - 22:33

Δεν υπάρχει πια το lag στο 3D touch!

#158   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4,050 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2017 - 22:39

Λαγκ στο 3D Touch δεν είχα εγώ προσωπικά. εκτός αν εννοείς το κόλλημα των animations κατά το ξεκλείδωμα της συσκευής

#159   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/10/2017 - 22:54

Εγώ έχω πολύ λαγκ στις εναλλαγές των σελίδων δλδ όταν είναι στη σελίδα με τα widget jai κάνω αριστερά να πάω στη homescreen σαν να μαγκώνει σας το κάνει και σε σας;

Το ίδιο και από την πλευρά μου.
Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο...
Όταν ανοίγετε την συσκευή το logo της απλ και γενικά η οθόνη ολόκληρη αναβοσβήνει για λίγο;
Δηλαδή κάνει διακοπές;

#160   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 16/10/2017 - 22:58

Δεν υπάρχει πια το lag στο 3D touch!

Επιτελους!

#161   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4,050 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2017 - 23:02

Το ίδιο και από την πλευρά μου.
Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο...
Όταν ανοίγετε την συσκευή το logo της απλ και γενικά η οθόνη ολόκληρη αναβοσβήνει για λίγο;
Δηλαδή κάνει διακοπές;

Ναι σε μενα τουλάχιστον το κάνει!

#162   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,830 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 01:26

Το μαγαζί που ακούει στο όνομα "iOS 11", απ´ότι έχεις καταλάβει, το κρατάς μόνος σου πλέον. Που & που σου βάζει κ´κανά χεράκι ο @Panosmouz
Όλοι οι υπόλοιποι κουραστήκαμε. :)

Και εσυ ρε Βρουτε ? :D ...η ιστορια θα μας δικαιωσει συν οτι θα παρουμε δωρακι απο τον Αρχι Μαγειρα iphone X εξτρα συλλεκτικο (θα μπλεδιζει). Εν τω μεταξυ μεχρι να γινει αυτο διαβαζετε πιο προσεχτικα τι γραφουμε. Το να δημιουργησω εντυπωσεις ειναι πανευκολο αλλα τετοια καψα δεν την εχω. Ποτε δεν εγραψα οτι ειναι τελεια η 11, ουτε καν πολυ καλη αλλα επειδη διαβαζουν και ανθρωποι που προσπαθουν να καταλαβουν 5 πραγματα το να βγαινουμε και να αρχισουμε να λεμε για την καταστροφη του κοσμου με την ελευση της 11 δεν με βρισκει συμφωνο. Αυριο θα δοθει η 11.1 και ξαφνικα ολα θα αρχισουν να πηγαινουν καλα, η μπαταρια θα στρωσει, το πισω τζαμι στα 8 θα φαινεται πιο premium κλπ κλπ.Κλασσικες αξιες...τελοσπαντων. Περαστικα σε οσους ειναι φυλακισμενοι στην 11 :P  Sweet dreams

#163   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 02:11

#164   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2017 - 03:56

Διορθώθηκε το 3D shutter

#165   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2,599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 17/10/2017 - 06:15

Και εσυ ρε Βρουτε ? :D ...η ιστορια θα μας δικαιωσει συν οτι θα παρουμε δωρακι απο τον Αρχι Μαγειρα iphone X εξτρα συλλεκτικο (θα μπλεδιζει). Εν τω μεταξυ μεχρι να γινει αυτο διαβαζετε πιο προσεχτικα τι γραφουμε. Το να δημιουργησω εντυπωσεις ειναι πανευκολο αλλα τετοια καψα δεν την εχω. Ποτε δεν εγραψα οτι ειναι τελεια η 11, ουτε καν πολυ καλη αλλα επειδη διαβαζουν και ανθρωποι που προσπαθουν να καταλαβουν 5 πραγματα το να βγαινουμε και να αρχισουμε να λεμε για την καταστροφη του κοσμου με την ελευση της 11 δεν με βρισκει συμφωνο. Αυριο θα δοθει η 11.1 και ξαφνικα ολα θα αρχισουν να πηγαινουν καλα, η μπαταρια θα στρωσει, το πισω τζαμι στα 8 θα φαινεται πιο premium κλπ κλπ.Κλασσικες αξιες...τελοσπαντων. Περαστικα σε οσους ειναι φυλακισμενοι στην 11 :P Sweet dreams

Ότι και να λες- λέτε το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ....

Μόνο μπροστά δώστε στο λαό iOS 11.1 , 12 , 13 ....κλπ
Κάθε φορά και κάτι περισσότερο , κάθε φορά και κάτι καλύτερο ...

Οι οπισθοδρομικοί που δεν αντέχουν τις αλλαγές ας κάτσουν σε iOS 10 , 9 κλπ και ας νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι και ξέρουν καλύτερα ....(έτσι κάνουν οι γέροι που δεν τους αρέσουν οι αλλαγες παρεμπίπτοντος ).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11