Άν σκεφτείς οτι androids πρό 3-4 ετών με 2 ram που βάζανε τότε επειδή δεν το τσιγκουνευόντουσαν οι εταιρείες, σήμερα όχι απλά κάνουν Multitasking αλλά και Multithreading...
Μάλλον η Apple ήταν παραμυθάδες.
Το κακό είναι οτι συνεχίζουν με το παραμύθι των 2 λές και τα 4 τους είναι κοστολογικά βουνό ολόκληρο...
Αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Αυτό είναι το θέμα...
Iphone 6s, Iphone 7, Iphone 8...τί κοινό έχουν; (μην το δούμε και στο Iphone 9 και γελάνε οι πέτρες...)
Τα 2 GB ram.
Προσωπική άποψη πάντα.
Τα περισσότερα από τα Androids που αναφέρεις, είχαν τότε την (σχετικά μεγάλη) RAM που αναφέρεις, επειδή ΜΟΝΟ έτσι μπορούσαν να λειτουργήσουν αξιοπρεπώς, καθότι οι απαιτήσεις του Android σε RAM (ήταν και) ειναι πάντα πολυ μεγαλύτερες από ότι στο iOS. Επίσης τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις σήμερα έχουν μείνει στο Android 4.4 αντε μετα βίας 5.
Στο οτι η Apple τσιγκουνεύεται στη RAM για να εχει το μεγιστο δυνατο κέρδος δεν διαφωνώ. Ας μην το συγχέουμε όμως αυτό με την γενικότερη υποστήριξη. Κανένα άλλο λειτουργικό δεν δίνει πάνω απο 2 χρόνια updates σε επίπεδο λειτουργικού. Κι αυτό δεν είναι ...προσωπική άποψη. Είναι γεγονός. Τώρα αν πάμε σε συζήτηση απόψεων (καθ' όλα σεβαστών, ως πάντα υποκειμενικών), θα σου πω ότι εγώ προτιμώ να έχω (ως επιλογή πάντα) το νέο λειτουργικό στο παλιό μου iPhone / iPad με "κομμένες" κάποιες από τις νέες λειτουργίες του (που έτσι κι αλλιως ποτέ ...δεν είχα) παρά να έχω μείνει στο iOS 7 ή στο 8.
Τελευταία επεξεργασία από: stark, 26/10/2017 - 11:50.