Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

iOS 11.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
787 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 26/10/2017 - 11:50

Άν σκεφτείς οτι androids πρό 3-4 ετών με 2 ram που βάζανε τότε επειδή δεν το τσιγκουνευόντουσαν οι εταιρείες, σήμερα όχι απλά κάνουν Multitasking αλλά και Multithreading...

Μάλλον η Apple ήταν παραμυθάδες.

Το κακό είναι οτι συνεχίζουν με το παραμύθι των 2 λές και τα 4 τους είναι κοστολογικά βουνό ολόκληρο...

Αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Αυτό είναι το θέμα...

Iphone 6s, Iphone 7, Iphone 8...τί κοινό έχουν; (μην το δούμε και στο Iphone 9 και γελάνε οι πέτρες...)

Τα 2 GB ram. :D

Προσωπική άποψη πάντα.

Τα περισσότερα από τα Androids που αναφέρεις, είχαν τότε την (σχετικά μεγάλη) RAM που αναφέρεις, επειδή ΜΟΝΟ έτσι μπορούσαν να λειτουργήσουν αξιοπρεπώς, καθότι οι απαιτήσεις του Android σε RAM (ήταν και) ειναι πάντα πολυ μεγαλύτερες από ότι στο iOS. Επίσης τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις σήμερα έχουν μείνει στο Android 4.4 αντε μετα βίας 5.

Στο οτι η Apple τσιγκουνεύεται στη RAM για να εχει το μεγιστο δυνατο κέρδος δεν διαφωνώ. Ας μην το συγχέουμε όμως αυτό με την γενικότερη υποστήριξη. Κανένα άλλο λειτουργικό δεν δίνει πάνω απο 2 χρόνια updates σε επίπεδο λειτουργικού.  Κι αυτό δεν είναι ...προσωπική άποψη. Είναι γεγονός. Τώρα αν πάμε σε συζήτηση απόψεων (καθ' όλα σεβαστών, ως πάντα υποκειμενικών), θα σου πω ότι εγώ προτιμώ να έχω (ως επιλογή πάντα) το νέο λειτουργικό στο παλιό μου iPhone / iPad με "κομμένες" κάποιες από τις νέες λειτουργίες του (που έτσι κι αλλιως ποτέ ...δεν είχα) παρά να έχω μείνει στο iOS 7 ή στο 8.  :)

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 26/10/2017 - 11:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/10/2017 - 12:04

Τα περισσότερα από τα Androids που αναφέρεις, είχαν τότε την (σχετικά μεγάλη) RAM που αναφέρεις, επειδή ΜΟΝΟ έτσι μπορούσαν να λειτουργήσουν αξιοπρεπώς, καθότι οι απαιτήσεις του Android σε RAM (ήταν και) ειναι πάντα πολυ μεγαλύτερες από ότι στο iOS. Επίσης τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις σήμερα έχουν μείνει στο Android 4.4 αντε μετα βίας 5.

Στο οτι η Apple τσιγκουνεύεται στη RAM για να εχει το μεγιστο δυνατο κέρδος δεν διαφωνώ. Ας μην το συγχέουμε όμως αυτό με την γενικότερη υποστήριξη. Κανένα άλλο λειτουργικό δεν δίνει πάνω απο 2 χρόνια updates σε επίπεδο λειτουργικού.  Κι αυτό δεν είναι ...προσωπική άποψη. Είναι γεγονός. Τώρα αν πάμε σε συζήτηση απόψεων (καθ' όλα σεβαστών, ως πάντα υποκειμενικών), θα σου πω ότι εγώ προτιμώ να έχω (ως επιλογή πάντα) το νέο λειτουργικό στο παλιό μου iPhone / iPad με "κομμένες" κάποιες από τις νέες λειτουργίες του (που έτσι κι αλλιως ποτέ ...δεν είχα) παρά να έχω μείνει στο iOS 7 ή στο 8.  :)

Σχετικά όπως λές αυτά και προσωπικά δεν θα ήθελα κομμένο λειτουργικό. Ή όλα ή τίποτε...διαφορετικά θα έπρεπε να λές το ένα ios 11 και το άλλο ios 11 part features edition.

Στο θέμα των Updates διαφωνώ σε αυτό που λές (αλλά δεν είναι του αντικειμένου τώρα).

Σαφέστατα η έλλειψη έχει να κάνει με το κέρδος αλλά αυτό για μία εταιρεία που δίνει το δικό της λειτουργικό, είναι κάκιστο σαν τακτική.

Βγήκαν 3 Iphones με την σειρά και ακόμη κολλημένη με την μπάλα η Apple δυστυχώς. Απαράδεκτο.

#303   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 26/10/2017 - 13:04

Η Apple δεν σχεδίαζε το iOS11 το 2017 με βάση τις συσκευές του 2013!
Είναι λογικό κάποιες λειτουργίες που υποστηρίζουν οι συσκευές του 2017 να μην υποστηρίζονται σωστά σε παλαιότερες. Οπότε θεωρώ απείρως πιο τίμιο να μου δίνει τις λειτουργίες που μπορεί να σηκώσει η συσκευή μου παρά ένα κάρο ακόμα που ουσιαστικά θα την γονατίσουν ή τίποτα. Και σαφώς δεν περιμένω να κοπούν λειτουργίες από την νέα έκδοση του λειτουργικού για να μην νιώθω μειονεκτικά που δεν θα μπορώ να τις τρέχω στην παλιά μου συσκευή.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τη ram αλλά και με τον επεξεργαστή κλπ...

#304   nichio

nichio

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Twitter:@nichio77
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nichio77

Δημοσίευση 26/10/2017 - 13:20

Η Apple όφειλε να σέβεται τον πελάτη της λίγο παραπάνω, και να μην προσφέρει "αναβαθμίσεις" λειτουργικού που πρακτικά θα σου κάνουν τη συσκευή ΑΧΡΗΣΤΗ. Η απόφαση αλλαγής συσκευής πρέπει να ανήκει στον τελικό χρήστη και ΟΧΙ στην κάθε Apple...

Sent from my iPad using Tapatalk

#305   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 14:40

Η Apple όφειλε να σέβεται τον πελάτη της λίγο παραπάνω, και να μην προσφέρει "αναβαθμίσεις" λειτουργικού που πρακτικά θα σου κάνουν τη συσκευή ΑΧΡΗΣΤΗ. Η απόφαση αλλαγής συσκευής πρέπει να ανήκει στον τελικό χρήστη και ΟΧΙ στην κάθε Apple...

Από την γενία του Α6 και ακόμα περισσότερο Α7 (64bit) οι συσκευές δεν γίνονται σε καμία περίπτωση άχρηστες...

#306   nichio

nichio

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 17:02

Φίλε το 5s οποίος το πήγε σε ios11, έκλαψε με μαύρο δάκρυ. Ευτυχώς εγώ είχα πάρει το μάθημα μου παλαιότερα με ένα ipad2 που του πέταξαν τα μάτια έξω με τα ios8 & 9...

#307   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 26/10/2017 - 19:08

Η Apple δεν σχεδίαζε το iOS11 το 2017 με βάση τις συσκευές του 2013!
Είναι λογικό κάποιες λειτουργίες που υποστηρίζουν οι συσκευές του 2017 να μην υποστηρίζονται σωστά σε παλαιότερες. Οπότε θεωρώ απείρως πιο τίμιο να μου δίνει τις λειτουργίες που μπορεί να σηκώσει η συσκευή μου παρά ένα κάρο ακόμα που ουσιαστικά θα την γονατίσουν ή τίποτα. Και σαφώς δεν περιμένω να κοπούν λειτουργίες από την νέα έκδοση του λειτουργικού για να μην νιώθω μειονεκτικά που δεν θα μπορώ να τις τρέχω στην παλιά μου συσκευή.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τη ram αλλά και με τον επεξεργαστή κλπ...

Όταν ανοίγεις ένα Ipad 2 Π.χ ή ένα 4s κλπ και βλέπεις ελέυθερη μνήμη 50MB μάλλον ο επεξεργαστής μιά χαρά θα τα πήγαινε άν είχε λίγο αέρα παραπάνω.

Και δεν μιλάω να παίζεις τελευταία games, μιλάω για ένα αξιοπρεπέστατο browsing και περιήγηση στο μενού.

Έχω netbook με centrino που είχε 1, με τα 2 έγινε άλλο μηχάνημα...και δεν είναι και κανά θηρίο έτσι;

Οι επεξεργαστές φτάνουν για πολύ περισσότερα απο ότι νομίζεις. Απλά η Apple με το θέμα ram σκοτώνει τα μηχανάκια για αλλαγή καινούριου.

Έδωσα παράδειγμα. Τρία Iphones τελευταίας τεχνολογίας με 2.

Πότε θα ανεβάσει την ram όταν ο κοσμάκης την πληρώνει Χρυσάφι;

Στην ίδια τιμή οι άλλοι πουλάνε 6.

Έλεος...

#308   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 00:10

Φίλε το 5s οποίος το πήγε σε ios11, έκλαψε με μαύρο δάκρυ. Ευτυχώς εγώ είχα πάρει το μάθημα μου παλαιότερα με ένα ipad2 που του πέταξαν τα μάτια έξω με τα ios8 & 9...

Καλά με τα 11άρια όλοι πρόβλημα είχαν! Δεν φταίει το 5S! Λογικά θα στρώσει με τα updates...
Δεν έχεις δει 4S με iOS9, 4 με iOS8 ή 3G με iOS4 να καταλάβεις τι σημαίνει μαύρο δάκρυ!

#309   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 00:12

Όταν ανοίγεις ένα Ipad 2 Π.χ ή ένα 4s κλπ και βλέπεις ελέυθερη μνήμη 50MB μάλλον ο επεξεργαστής μιά χαρά θα τα πήγαινε άν είχε λίγο αέρα παραπάνω.
Και δεν μιλάω να παίζεις τελευταία games, μιλάω για ένα αξιοπρεπέστατο browsing και περιήγηση στο μενού.
Έχω netbook με centrino που είχε 1, με τα 2 έγινε άλλο μηχάνημα...και δεν είναι και κανά θηρίο έτσι;
Οι επεξεργαστές φτάνουν για πολύ περισσότερα απο ότι νομίζεις. Απλά η Apple με το θέμα ram σκοτώνει τα μηχανάκια για αλλαγή καινούριου.
Έδωσα παράδειγμα. Τρία Iphones τελευταίας τεχνολογίας με 2.
Πότε θα ανεβάσει την ram όταν ο κοσμάκης την πληρώνει Χρυσάφι;
Στην ίδια τιμή οι άλλοι πουλάνε 6.
Έλεος...

Δεν χρειάζεσαι 6gb ram για να κάνεις browsing...

#310   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 27/10/2017 - 06:45

Σήμερα θα δώσουν την τελική;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#311   bezoss

bezoss

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 27/10/2017 - 10:00

Σήμερα θα δώσουν την τελική;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όχι, στις 31/10/2017 Τρίτη στις 20:00

#312   nichio

nichio

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 12:53

Καλά με τα 11άρια όλοι πρόβλημα είχαν! Δεν φταίει το 5S! Λογικά θα στρώσει με τα updates...
Δεν έχεις δει 4S με iOS9, 4 με iOS8 ή 3G με iOS4 να καταλάβεις τι σημαίνει μαύρο δάκρυ!

Έχω ipad2 με iOS 9.3.5...
Το πρόβλημα με ΟΛΑ τα iOS updates είναι οι ΠΟΛΥ αυξημένες απαιτήσεις ram, που ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ παλιότερες συσκευές. Για μένα πλέον ο κανόνας (αρχικό iOS + 3) είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.
Όσο για το 5s, που επίσης έχω, ούτε για αστείο δεν σηκώνει ios11...

#313   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/10/2017 - 13:22

Έχω ipad2 με iOS 9.3.5...
Το πρόβλημα με ΟΛΑ τα iOS updates είναι οι ΠΟΛΥ αυξημένες απαιτήσεις ram, που ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ παλιότερες συσκευές. Για μένα πλέον ο κανόνας (αρχικό iOS + 3) είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.
Όσο για το 5s, που επίσης έχω, ούτε για αστείο δεν σηκώνει ios11...

Κάνε μια χάρη στη συσκευή στον εαυτό σου και πήγαινε το 6.1.3 ή 8.4.1.

JB και Downgrade μετά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#314   nichio

nichio

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 13:25

Κάνε μια χάρη στη συσκευή στον εαυτό σου και πήγαινε το 6.1.3 ή 8.4.1.

JB και Downgrade μετά.

Πίσω σε 6.1.3 πως?

Τελευταία επεξεργασία από: nichio, 27/10/2017 - 13:27

#315   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/10/2017 - 13:27

JB με Phoenix για αρχή.

Downgrade μετά όπως εδώ στην 8.4.1. Αν θες ξανά JB μετά, με EtasonJB/Home Depot.

Για την 6.1.3 μπορείς με BeeHind.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 27/10/2017 - 13:28

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android