Την επόμενη μέρα απο την εγκατάσταση του σε ενα 6 plus με πήρε το πρωί τηλέφωνο η γυναίκα μου και έβγαλε μόνο τον αριθμό της (τυχαίο λέω θα ειναι) με τα απο καμία ώρα που μου είχανε μπει ιδέες και είπα να μπω να δω αν εχω διαγράψει την επαφή χωρίς να το εχω καταλάβει και μου ήρθε το πρώτο σοκ. Όλες μου οι επαφές είχαν διαγραφεί ! Δεν βαριέσαι λέω κάτι θα έκανα,εχω κάνει back up (MC back up) τον Αύγουστο και το πολυ να εχω χάσει 4-5 μόνο.
Περνάω το αρχείο που είχα αποθηκευμένος στο μαιλ μου και να σου Εμφανίστηκαν ξανά.. αλλά οχι όλες, λείπουν επαφές ακόμα και 3 χρονια πίσω που θυμάμαι.
Εκεί λοιπόν που εχω μπει στις ρυθμίσεις και ψαχνω να δω τ μπορεί να φταίει βλέπω ότι εχω ελεύθερα 62 GB, ποιος εγώ που πάσχιζα να μην πέσω κάτω απο τα 30. Ψάχνοντας περισσότερο βλέπω ότι απο 6000+ φωτογραφίες που θυμάμαι σαν νούμερο ότι είχα και καμία 300αρια βίντεο με εχει ρίξει στις 5000 και 203 βίντεο αντίστοιχα. Μου ήρθε ο θάνατος! Φωτογραφίες παιδιών,γιορτές,γενέθλια και εγώ δεν ξερω τι άλο θα μπορούσε να έλειπε.
Να μην σας τα πολυλογο περισσότερο, σήμερα το πρωί τα 62GB έγιναν 83 και οι φωτογραφίες 6600 μαζί μετα βίντεο 312. Άρα μάλλον δεν εχω χάσει κάτι εκτός απο τις επαφές που δεν επανήλθαν ποτέ.
Το περίεργο τώρα ειναι ότι δοκίμασα το SYS Pro και μου λέει ότι τα διαθεσιμα GB αποθηκευτικού χώρου ειναι 19,2 το ίδιο και και σε δεύτερο τσεκάρισμα με το ActMonitor.
Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει η τι πρέπει να κανω ;
Attached Files
Τελευταία επεξεργασία από: panos101, 09/11/2017 - 00:20.