Με ρεστορ γιαυτο μου κανει εντυπωση, σα να εχασε το φλας που ειχε γενικως, data δε δοκιμασα αλλα με wifi βαρηνε
Μπορείς να τσεκάρεις με επ. ρυθμ. δικτύου.
Πρώτα όμως απεν/ποίησε τον διακόπτη της κλειδοθήκης.
Μπήκα στο beta testing με την ελπίδα ότι σε κάθε έκδοση θα πλησιάζουμε στην 10.3.3.
Καλό πάσχα.
Λες επίσημα την άλλη βδομάδα; Πάντως πριν λίγο βγήκε beta 4 λογικά μέχρι 5 beta δεν πάει και μετά επίσημα;
Δύσκολα νομίζω.
Έχουν δοθεί και περισσότερες Beta, οπότε πάει ανάλογα.
Καλησπερα σε όλους!
Σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο μερος που γράφω αλλά συνέβει μετά από αναβάθμιση σε iOS 11 το όλο σκηνικό!
Φίλος με iPhone SE αγορασμένο από istorm και είχε πληρώσει και έξτρα για εγγύηση κλοπής νομίζω ή κάτι τέτοιο! Τέλος πάντων μετά την αναβάθμιση του iOS 11 το Touch ID σταμάτησε να λειτουργεί και η μπαταρία ήταν σε τραγική κατάσταση!
Το κινητό το έχει 1 χρόνο και κάτι και το πήγε στο istorm για να του το φτιάξουν!
Και του απάντησαν ότι η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα και το Touch ID που έχει θέμα δεν υπάρχει συμβατό ανταλλακτικό, όποτε πρέπει να προχωρήσουν σε αντικατάσταση! Και μετά του λένε ότι επειδή έχει η συσκευή μικρό χτυπήματα δεν ισχύει η εγγύηση όποτε πρέπει να πληρώσει! Επειδή έχω δει τη συσκευή από κοντά και επειδή κι εγώ είμαι ψειρας με τις συσκευές οκ η συσκευή έχει κάποιες γρατσουνιές περιμετρικά αλλά όχι τπτ τραγικό έλεος! Είναι με θήκη και με προστασία οθόνης επίσης ! Μπορεί να κάνει κάτι;
Να μιλήσει με το Support να ανοίξει Case.
Αυτό αν μιλάμε για μικρο-γρατζουνιές βέβαια και όχι χτυπήματα.