Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

iOS 11.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
787 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#736   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/11/2017 - 21:29

Αυτο το τιμημένο appstore Που το διέλυσαν με το Ios 11 Πότε θα το φτιάξουν? πατάω να κάνουν Update Οι εφαρμογές και το κυκλάκι γυρνάει για μέρες και δεν κάνει τίποτα! και πρέπει να κάνω restart το Ipad! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Γνωστό πρόβλημα από την αρχή του 11. Μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που άφησα το 10.
Κάνε το εξής. Πήγαινε στην καρτέλα ενημερώσεις και πιάσε την σελίδα με το δάχτυλο από πάνω τραβώντας την και κρατώντας την προς τα κάτω. Το κουκλάκι δεν θα κανει 1 2 δευτερόλεπτα και θα σου πετάξει τα updates. Κουλό αλλά έτσι δουλεύει σε μένα. Apple είναι αυτή...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#737   xaidosd

xaidosd

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 21/11/2017 - 02:39

Καλημέρα παιδιά τρελό πρόβλημα σε 7plus και 7 μετά από αναβάθμιση σε 11.1.1 και μετά σε 11.1.2!η μπαταρία απίστευτα τραγική και στα 2!στο plus (3 εβδομάδων συσκευή) η μπαταρία δε βγάζει μέρα και στο απλό 7αρι μετά τις 4:00 το μεσημέρι κλείνει!(με την ίδια χρήση στην 11.1 πήγαιναν 2 μέρα σχεδόν και θα 2)!εχω ξενερώσει τη ζωή μου!υπαρχει περίπτωση να κάνουμε downgrade στην 11.1 ή έστω να ελπίζουμε άμεσα σε κάποια αναβάθμιση που θα το μαζέψει λίγο?? Δεν έδωσα 800€ για να είμαι πάλι αγκαλιά με ένα φορτιστή!help!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#738   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/11/2017 - 02:47

Εξ' αρχής υπήρχε πρόβλημα με την αυτονομία.

Ειδικά τα 7 Plus στις 11.0.x ξεφτιλίστηκαν τελείως σε αυτό το κομμάτι.

Για την 11.1 πάλι είναι το ίδιο σκ@τά με τις επόμενες 2, άντε ένα (; ) κλικ καλύτερη.

Περίμενε την 11.2 που ίσως διορθώσει το όλο θέμα. Διαφορετικά καλό 2018.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#739   xaidosd

xaidosd

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 21/11/2017 - 03:08

Εξ' αρχής υπήρχε πρόβλημα με την αυτονομία.

Ειδικά τα 7 Plus στις 11.0.x ξεφτιλίστηκαν τελείως σε αυτό το κομμάτι.

Για την 11.1 πάλι είναι το ίδιο σκ@τά με τις επόμενες 2, άντε ένα (; ) κλικ καλύτερη.

Περίμενε την 11.2 που ίσως διορθώσει το όλο θέμα. Διαφορετικά καλό 2018.

Downgrade δε μπορώ να κάνω πουθενά;;

#740   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 03:22

Καλημέρα παιδιά τρελό πρόβλημα σε 7plus και 7 μετά από αναβάθμιση σε 11.1.1 και μετά σε 11.1.2!η μπαταρία απίστευτα τραγική και στα 2!στο plus (3 εβδομάδων συσκευή) η μπαταρία δε βγάζει μέρα και στο απλό 7αρι μετά τις 4:00 το μεσημέρι κλείνει!(με την ίδια χρήση στην 11.1 πήγαιναν 2 μέρα σχεδόν και θα 2)!εχω ξενερώσει τη ζωή μου!υπαρχει περίπτωση να κάνουμε downgrade στην 11.1 ή έστω να ελπίζουμε άμεσα σε κάποια αναβάθμιση που θα το μαζέψει λίγο?? Δεν έδωσα 800€ για να είμαι πάλι αγκαλιά με ένα φορτιστή!help!!

δηλ στην 11.1 πηγαινες και δευτερη μερα και στην 11.1.2 βγαζεις μιση. Τωρα πως μπορει να γινεται αυτο ενας Θεος ξερει. Δεν δοκιμαζεις να κανεις ενα restore γιατι εχω 7αρι μπροστα μου στην 11.1.2 στο 18% και 6.15 χρηση.Για 6s δεν μιλαω

#741   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/11/2017 - 07:23

6s με iOS 11.1.2 χρήση 3 ώρες και 4 λεπτά αναμονή 11ωρες και 33 λεπτά με μπαταρία στο 1% για κανα δίωρο τουλάχιστον χωρίς να κλείσει μετά το έβαλα σε φορτιστή.

Μόλις άνοιξα την οθόνη τα εικονίδια πατιώντουσαν μόνα τους χωρίς να ανοίγουν οι εφαρμογες σαν να παίζει πιάνο μόνο του ένα πράγμα. Σε δυο λεπτά ηρέμησαν μόνα τους τα εικονίδια.

Windows xp καταντήσαμε

Και η  κωφεύει όχι να διορθώσει τα προβλήματα της τόσο καιρό αλλά ούτε μια ανακοίνωση συγνώμης δεν κάνει για τους πελάτες της.

Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 21/11/2017 - 07:25

#742   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 07:23

.

Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 21/11/2017 - 07:24

#743   theofilos79

theofilos79

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 21/11/2017 - 08:15

6s με iOS 11.1.2 χρήση 3 ώρες και 4 λεπτά αναμονή 11ωρες και 33 λεπτά με μπαταρία στο 1% για κανα δίωρο τουλάχιστον χωρίς να κλείσει μετά το έβαλα σε φορτιστή.

Μόλις άνοιξα την οθόνη τα εικονίδια πατιώντουσαν μόνα τους χωρίς να ανοίγουν οι εφαρμογες σαν να παίζει πιάνο μόνο του ένα πράγμα. Σε δυο λεπτά ηρέμησαν μόνα τους τα εικονίδια.

Windows xp καταντήσαμε

Και η  κωφεύει όχι να διορθώσει τα προβλήματα της τόσο καιρό αλλά ούτε μια ανακοίνωση συγνώμης δεν κάνει για τους πελάτες της.

Έχω iPhone συσκευές από το 2008. Η συσκευή μου τώρα είναι ένα 6s. Μέχρι το iOS 10 όλα μια χαρά. Από το 11 και μετά το απόλυτο χάος όσο αφορά την αυτονομία. Είμαι φανατικός στις Apple συσκευές αλλά πλέον έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι. Βλέπω αλλά και ακούω πολλά προβλήματα με το νέο λειτουργικό. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δεν διορθωθούν αυτά τα προβλήματα σύντομα, ένα μεγάλο μέρος των πελατών της θα την κάνουν με ελαφρά. Όταν αγοράζεις μια ακριβή συσκευή περιμένεις να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου και όχι να μην ανταποκρίνεται σε βασικά θέματα ( αυτονομία μπαταρίας). Θα ήταν πολύ καλύτερα να βγαίνει ένα νεο λειτουργικό κάθε δυο χρόνια αλλά να είναι σταθερό.
Using Tapatalk

#744   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 08:32

Πόσο δίκιο έχεις !!!!

#745   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 08:33

.

Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 21/11/2017 - 08:35

#746   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/11/2017 - 12:02

Downgrade δε μπορώ να κάνω πουθενά;;

Μόνο σε όσες υπογράφονται.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος. Χειρότερα θα 'ναι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#747   takispapathe

takispapathe

iPH User

• 175 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 14:50

Έχω iPhone συσκευές από το 2008. Η συσκευή μου τώρα είναι ένα 6s. Μέχρι το iOS 10 όλα μια χαρά. Από το 11 και μετά το απόλυτο χάος όσο αφορά την αυτονομία. Είμαι φανατικός στις Apple συσκευές αλλά πλέον έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι. Βλέπω αλλά και ακούω πολλά προβλήματα με το νέο λειτουργικό. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δεν διορθωθούν αυτά τα προβλήματα σύντομα, ένα μεγάλο μέρος των πελατών της θα την κάνουν με ελαφρά. Όταν αγοράζεις μια ακριβή συσκευή περιμένεις να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου και όχι να μην ανταποκρίνεται σε βασικά θέματα ( αυτονομία μπαταρίας). Θα ήταν πολύ καλύτερα να βγαίνει ένα νεο λειτουργικό κάθε δυο χρόνια αλλά να είναι σταθερό.

10.3.3 όσο υπογράφεται επιστροφή στο 6s

Τελευταία επεξεργασία από: takispapathe, 21/11/2017 - 14:51

#748   perryz3

perryz3

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:Perryz3

Δημοσίευση 21/11/2017 - 14:54

Windows xp καταντήσαμε

Και πίστευα μόνο το 5s είχε τέτοια τραγική αυτονομία μετά την αναβάθμιση αλλά βλέπω είναι γενικό το πρόβλημα.

#749   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 21/11/2017 - 14:56

Θέλω να μάθω, πόσο ψωμί τρώει απο την Apple η δυνατότητα του κάθε χρήστη να βάζει όποιο firmware θα ήθελε;

#750   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 21/11/2017 - 15:19

Χθες μου έρχεται σμς , αρχίζει να χτυπάει ο ήχος επαναλαμβανόμενος για αρκετά δευτερόλεπτα, κλείνει, αναβοσβήνουν τα εικονίδια και τρελό lag .Επανεκκίνηση. 

Απτό 2009 που έχω iphone, τούτο πρώτο φορά το είδα. Τρελό feature.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες