Όσοι δεν παρέλαβαν έχουν κάποια ενημέρωση για την καθυστέρηση στην παράδοση;
Επίσης στο σαητ η αγορά του iPhone X λέει παράδοση σε 4-7 εργασιμες! Χωρίς να λέει ότι σε περίπτωση έλλειψης από την Apple ότι ο χρόνος μπορεί να παραταθεί! Όποτε νομίζω μάλλον η τροφοδοσία τους πρέπει να ομαλοποιηθηκε!
Πάμε άλλη μια:
Εγώ δεν έλαβα καμία ενημέρωση ακόμα και φαντάζομαι και ούτε κάποιος άλλος. Εξάλλου η 7η μέρα που υποτίθεται ότι έχουν θέσει το ανώτατο όριο για την παράδοση, είναι την Τρίτη.
Επομένως, πιστεύω πως αν είναι να λάβουμε κάποια ενημέρωση, θα είναι μετά από την Τρίτη.
Εμένα πάντως με ενδιαφέρει περισσότερο να λάβω τη συσκευή παρά την ενημέρωση
Όπως σου λέει και ο Πάνος, δεν αξίζει να πάρεις το μοντέλο με τις περισσότερες μπάντες, αν τελικά καταλήξεις να έχεις θέμα με την εγγύηση.
Εκτός και αν ταξιδεύεις συχνά και εκτός Ευρώπης, όπου θα υπάρχει περίπτωση να σου χρησιμεύσουν στην πραγματικότητα.
Ρώτησε του στο messenger είναι πολύ ευγενικοί! Θα σου απαντήσουν άμεσα! Αν και άργησα και εγώ να παραλάβω θα πρέπει να σκεφτούμε ότι έφεραν πιο πολλά κομμάτια από ακόμα και μεγάλες αλυσίδες!
Όποτε εάν και καθυστέρησαν κάποιες λίγες μέρες ένα μεγάλο μπράβο τους! Και άλλωστε εγώ θα ξαναπάω σίγουρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 11/11/2017 - 23:47
Merge