Superdeal: iPhone Χ 64GB με €1049 και iPhone Χ 256GB με €1189
Δημοσίευση 17/10/2017 - 09:04
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 17/10/2017 - 09:48
Πόσες μέρες έκανε για να σού έρθει φίλε μου. Δώσε μας αν μπορείς το πότε το έκανες παραγγελία και πότε σου το παρέδωσαν.
Ευχαριστώ
Nikos
απο την ημερομηνια που ανεφεραν μετα απο 2 μερες
Δημοσίευση 17/10/2017 - 09:51
ποιο μοντελο σου ηρθε φιλε;απο την ημερομηνια που ανεφεραν μετα απο 2 μερες
legit
Δημοσίευση 18/10/2017 - 13:37
Τελικα αξιζει να το παραγγειλουμε απο εκει? Η οχι?
Δημοσίευση 18/10/2017 - 15:10
Και ένα τελευταίο.Το deal έχει αυτή την στιγμή 93 προπαραγγελίες (πληρωμένες)θα παραλάβουν όλοι ή θα μείνουν με το κουπόνι στο χέρι και παραλαβή όποτε και αν έχουν...?
Δημοσίευση 18/10/2017 - 15:16
Εδω ειχε θεμα το συγκεκριμενο, (αν και αξιοπιστο site αφου πιο παλια ειχα παρει κ εγω για την συζηγο απο εκει), με το jet black οταν ειχε κυκλοφορησει, δεν θα υπαρχει στο Χ?
Για μενα οπως παντα λεω πρεπει να επικρατει ψυχραιμια.
Καλο ειναι οσοι παρηγγειλαν απο εκει να γνωριζουν οτι λογικα θα υπαρχει μια καθυστερηση.
Αν και γενικα θα υπαρχει καθυστερηση αν υπαρχει μικρη παραγωγη και μεγαλη ζητηση
Δημοσίευση 18/10/2017 - 15:37
Βασικά το ποιο ύποπτο κομμάτι στο κινητό ειναι η μπαταρία ,(τα βλέπουμε συχνά πυκνά τα περιστατικά )έχει αλλάξει κανείς στον 2 χρόνο χωρίς να πληρώσει?Καπου διάβασα ότι θεωρείται ¨αναλωσιμο¨και δεν την καλύπτει η εγγύηση (δεν αναφέρομαι σε DOA).Και αν ξέρει κάποιος ποσό κοστίζει η αλλαγή μπαταρίας (7/7plus) στην αντιπροσωπεία.Αν δεν καλύπτεται η μπαταρία συμφέρει το deal με 1 χρόνο.
Και ένα τελευταίο.Το deal έχει αυτή την στιγμή 93 προπαραγγελίες (πληρωμένες)θα παραλάβουν όλοι ή θα μείνουν με το κουπόνι στο χέρι και παραλαβή όποτε και αν έχουν...?
Αυτά που βλέπεις δεν είναι όλα πληρωμένα αν έχεις κάνει κράτηση με πληρωμή στα γραφεία τους! Εγώ πχ ήμουν 10ος στο site και πήγα 3 μέρες μετά να πληρώσω και είμαι 31ος τελικά μετά την πληρωμή.. το θέμα είναι ότι θα παραλάβουν αμέσως την πρώτη βδομάδα απλά δεν ξέρουν ποσα! Όποτε εγώ πχ παίζει να είμαι στη δεύτερη παραλαβή! Αυτά
Δημοσίευση 18/10/2017 - 15:50
Αυτά που βλέπεις δεν είναι όλα πληρωμένα αν έχεις κάνει κράτηση με πληρωμή στα γραφεία τους! Εγώ πχ ήμουν 10ος στο site και πήγα 3 μέρες μετά να πληρώσω και είμαι 31ος τελικά μετά την πληρωμή.. το θέμα είναι ότι θα παραλάβουν αμέσως την πρώτη βδομάδα απλά δεν ξέρουν ποσα! Όποτε εγώ πχ παίζει να είμαι στη δεύτερη παραλαβή! Αυτά
Ακόμη κι έτσι πιστεύω μέχρι τις 3 Νοεμβρίου θα έχει διπλασιαστεί (τουλάχιστον)το νούμερο.Μακαρι να παραλάβετε όλοι αμέσως και να τα χαρείτε.Εγω είμαι ολίγον τι δύσπιστος (στην επάρκεια) και ας παραγγείλω αρχές του χρόνου (να δούμε και τα reviews).Παντως όταν αρχίσουν οι παραλαβές δώστε μας ένα feedback αν όλα ειναι οκ.
Δημοσίευση 18/10/2017 - 16:01
Ακόμη κι έτσι πιστεύω μέχρι τις 3 Νοεμβρίου θα έχει διπλασιαστεί (τουλάχιστον)το νούμερο.Μακαρι να παραλάβετε όλοι αμέσως και να τα χαρείτε.Εγω είμαι ολίγον τι δύσπιστος (στην επάρκεια) και ας παραγγείλω αρχές του χρόνου (να δούμε και τα reviews).Παντως όταν αρχίσουν οι παραλαβές δώστε μας ένα feedback αν όλα ειναι οκ.
Εννοείται!
Δημοσίευση 18/10/2017 - 16:59
ποιο μοντελο σου ηρθε φιλε;
Α1864
Δημοσίευση 18/10/2017 - 23:16
Βασικά το ποιο ύποπτο κομμάτι στο κινητό ειναι η μπαταρία ,(τα βλέπουμε συχνά πυκνά τα περιστατικά )έχει αλλάξει κανείς στον 2 χρόνο χωρίς να πληρώσει?Καπου διάβασα ότι θεωρείται ¨αναλωσιμο¨και δεν την καλύπτει η εγγύηση (δεν αναφέρομαι σε DOA).Και αν ξέρει κάποιος ποσό κοστίζει η αλλαγή μπαταρίας (7/7plus) στην αντιπροσωπεία.Αν δεν καλύπτεται η μπαταρία συμφέρει το deal με 1 χρόνο.
Όλα καλύπτονται απο την εγγύηση.
Στη μπαταρία όμως, θα γίνει αντ/σταση μόνο αν έχεις κλείσιμο σε άσχετες στιγμές, ή αν έχεις απότομες εναλλαγές στο ποσοστό.
Τρέχουν διαγνωστικά που πρέπει να φανούν τα παραπάνω στα Logs.
Αν πας για την αυτονομία προφανώς και δε θα ασχοληθεί κανείς. Μιλάμε εκεί για φυσιολογική φθορά.
Δημοσίευση 19/10/2017 - 12:23
Α1864
Καλορίζικο.
Είναι Verizon, δηλαδή δεν είναι το μοντέλο της ΑΤ&Τ που κυκλοφορεί και Ελλάδα!
Είχε μέσα και sim;
Δημοσίευση 19/10/2017 - 13:39
Α1864
Καλοδούλευτο!
Από περιέργεια, επειδή έτσι την πάτησα και εγώ πέρυσι.
Θες να καλέσεις το support της Apple στην Ελλάδα και να αναφέρεις ότι έχεις κάποιο πρόβλημα, δίνοντας S/N & αριθμό μοντέλου;
Το πιο πιθανό είναι να σου πουν ότι δεν καλύπτεσαι από εγγύηση και επισκευές στην Ελλάδα, παρα μόνο σε Apple Store του εξωτερικού (οπουδήποτε έχει Apple Store, αλλά όχι στην Ελλάδα).
Απλά για να δούμε τι παίζει με τα φετινά μοντέλα.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 19/10/2017 - 13:42
Δημοσίευση 19/10/2017 - 17:16
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω για το delas365.gr . Θέλω να πάρω το X 256GB και περιμενώ να δω τι θα γίνει με Αμερική να μου το φέρουν αν προλάβουν τα χριστούγεννα απο εκεί αλλίως απο deals365. Αξίζει πιστεύετε? Δεν μένω Αθήνα να βάλω τα λεφτά στην τράπεζα με κατάθεση? Θα έχω κάποιο θέμα? Επίσης θα είναι της verizon? Θα έχω κάποιο θέμα με τις μπάντες, 4G 4G+ στην Ελλάδα?
Ευχαριστώ Πολύ
Δημοσίευση 19/10/2017 - 17:28
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες