Είναι εντυπωσιακά όμορφο αυτό το τζαμί της iCarez, το είχα προσέξει και στου Δημήτρη την οθόνη!!Εδώ και το λινκ για τις φωτογραφίες .
Περιμένω και εγώ το δικό μου, πως και πως!!
Με γεια σου και καλοτυχο!
Δημοσίευση 01/02/2018 - 13:26
Είναι εντυπωσιακά όμορφο αυτό το τζαμί της iCarez, το είχα προσέξει και στου Δημήτρη την οθόνη!!
Περιμένω και εγώ το δικό μου, πως και πως!!
Με γεια σου και καλοτυχο!
Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ ! Το δεύτερο που σπάει και τα δύο Thanotech . Ελπίζω τουλάχιστον και με αυτό να μην έχω θέμα και αν σπάσει να σπάσει μόνο το τζάμι . Αλλά είναι αυτό που λέμε ότι το θέλω γυμνό το τηλέφωνο το έχω δίπλα μου και και ..... Αλλα δεν ξέρεις πότε θα σου τύχει η στραβή .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 01/02/2018 - 13:55
Δημοσίευση 01/02/2018 - 13:58
Από που έγινε η αγορά του icarez με τον οδηγό;
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Όχι δεν αγόρασα με τον οδηγό . Δεν έχω χρειαστεί οδηγίες γιατί έχω βάλει τόσα τζάμια που πλέον πάει μονο του το χέρι ;-).
Δημοσίευση 01/02/2018 - 14:07
Δεν είχες bumper, θήκη ;;;Εχτές το βράδυ φεύγει από το κομοδινο το iPhone X σε μια απόπειρα να το πιάσω στον ύπνο μου και σκάει με την οθόνη κάτω.
Δεν χρειάζεται να πάω ότι όλες μου οι αισθήσεις ξαφνικά ζωντάνεψαν στο 200%.πιάνω αμέσως το τηλέφωνο και αισθάνομαι ένα κρατς κρουτς.
Πάει λέω το σπάσαμε.
Μετά το πιάνω και βλέπω ότι ήταν θριματισμενο όλο το τζάμι μπροστά.
Σηκωνομαι πάω στο φως και ευτυχώς ήταν το τζάμι της Thanotech που για ακόμη μια φορά με έβγαλε ασπροπρόσωπο.Δεν είχε κανένα σημάδι πουθενά ευτυχώς.
Το αφαιρώ και βάζω το iCarez. Να πω εδώ ότι το έβαλα σε ένα λεπτό όπως όλα. Δεν ξέρω γιατί λέγονται διαφορα για οδηγούς και άλλα και θέλει 45 λεπτά για να μπει και άλλα πολλά. Ίσως επειδή έχω βάλει πάρα πολλά δεν ξέρω. Για μένα παίζει ρόλο το καθάρισμα. Έχω δύο δικά μου πανάκια και κρατάω ένα στο ένα χέρι και ένα στο άλλο.
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφίες συνεχώς λέει this upload failed. Θα τις ανεβάσω στο Dropbox και θα σας τις ανεβάσω εδώ να τις δείτε.
Δημοσίευση 01/02/2018 - 14:38
Από Amazon https://www.amazon.c...icarez iphone x είπα να το πάρω με οδηγό για να μην δυσκολευτώ αλλά ακόμα το περιμένω, είχε κολλήσει στο τελωνείο σχεδόν 2 εβδομάδες. Μέχρι τη Δευτέρα θα το έχω.Από που έγινε η αγορά του icarez με τον οδηγό;
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Δημοσίευση 01/02/2018 - 15:46
Δημοσίευση 01/02/2018 - 16:58
Δεν είχες bumper, θήκη ;;;
Εχω ακόμα αλλά να αλλάζουμε να μην μένουμε στα ίδια ;-).
Από Amazon https://www.amazon.c...icarez iphone x είπα να το πάρω με οδηγό για να μην δυσκολευτώ αλλά ακόμα το περιμένω, είχε κολλήσει στο τελωνείο σχεδόν 2 εβδομάδες. Μέχρι τη Δευτέρα θα το έχω.
Eμένα έκανε μπαμ μπαμ σε μια εβδομάδα το είχα χωρίς τον οδηγό.
Δημοσίευση 01/02/2018 - 17:10
Εννοώ όταν σου έπεσε ήταν χωρίς θήκη/bumper?Εχω ακόμα αλλά να αλλάζουμε να μην μένουμε στα ίδια ;-).
Δημοσίευση 01/02/2018 - 18:30
Δημοσίευση 01/02/2018 - 19:24
Τελευταία επεξεργασία από: tsoupri, 01/02/2018 - 19:27
Δημοσίευση 01/02/2018 - 19:24
Δεν κρατήθηκα έκανα παραγγελία icarez 2.5D ελπίζω να μην αφήνει κενό μεταξύ χείλους θήκης και γυαλιού
εξαρταται απο τον τυπο της θηκης.
Παντως οτι και γυαλι να παρετε ΜΗΝ δοκιμαστε να το βαλετε ετσι
Δημοσίευση 01/02/2018 - 19:28
Δημοσίευση 01/02/2018 - 19:35
Από Amazon.co.uk και από Amazon.de ψάχνω να βρω τη θήκη Catalyst Waterpoof για το «Χ» που να μπορεί να έρθει Ελλάδα.
Τη συγκεκριμένη θήκη ενώ την εχω βρει και μπορεί να έρθει για συσκευη iPhone 6S Plus για το «Χ» τη βρίσκω αλλά δεν μπορούν να τη στείλουν.
Γνωρίζει καποιος γιατί γινεται αυτό η αν μπορεί καποιος να βρει τη συγκεκριμένη από Amazon.de μιας και εχω αρκετά προϊόντα στο καλάθι για αγορά από εκεί, που να έρχεται Ελλάδα.
Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
γυρω στα 110 ευρω ερχεται αλλα και απο αμαζον καπου στα 5 ευρω ειναι η διαφορα
Εγώ θα το είχα πετάξει από το παράθυρο
Sent from my iPad using Tapatalk
δεν παιζεται ο τυπος
Δημοσίευση 01/02/2018 - 19:41
απο εδω?
γυρω στα 110 ευρω ερχεται αλλα και απο αμαζον καπου στα 5 ευρω ειναι η διαφορα
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες