Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω στα καταστήματα εδώ είναι γιατί όταν κανείς προπαραγγελία και σε χρεώνουν στην κάρτα δεν σου λένε και ημέρα παράδοσης .
Γιατί είναι ένα μπάχαλο γι'αυτό. Εδώ η αντιπροσωπεία εεεε συγνώμη η Apple Ελλάδος όπως θέλουν να αυτοαποκαλούνται τρομάρα τους δεν έχουν ανακοινώσει τις τιμές ακόμα επίσημα. Το στοκ το ξέρουν. Τα καταστήματα δεν έχουν ιδέα γιατί δεν έχουν πρόσβαση στην αποθήκη αρχικά.
Τι να σας πώ ρε παιδιά, το παιδί με εχει εξυπηρετήσει αρκετές φορές και είναι συμπαθέστατος και άψογος όσες φορές είχαμε επαγγελματική συναλλαγή. Τον πήρα σήμερα να τον ρωτήσω τι γίνεται και αν το βλέπει να το έχω την άλλη Παρασκευή και με διαβεβαίωσε να μην ανησυχώ. Εγω ούτε σε λίστα έχω μπεί αλλού, ούτε το έψαξα σε μαγαζιά. Όπως μου υπενθύμισε σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου που είχαμε μιλήσει με έβαλε εκέινος σε μια λίστα που είχε ήδη ανοίξει στα κεντρικά τους και απο αυτή τη λίστα θα ξεκινήσουν να παραδίδουν συσκευές και είμαι κάπου στο νούμερο 20, αλλά ήδη απο ότι κατάλαβα έχει φτάσει ήδη γύρω στο 100. Δεν ρώταγα λεπτομέρειες για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. Μου ειπε οτι ο μόνος τρόπος να μην το έχω την άλλη Παρασκευή είναι να χαθεί ή παρτίδα ή να πάρει φωτιά η αποθήκη. Τα υπόλοιπα ήταν κουβέντα που κάναμε, με δολοπλόκο μου σκοπό να μάθω όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορώ να μοιραστώ με τους συνασθενείς μου εδώ. Μπορεί και κάτι να μην κατάλαβα σωστά, πάντως εγώ μόνο εκεί είχα δηλώσει ενδιαφέρον και απο οτι φαίνεται θα το παραλάβω. Και όταν του είπα οτι καλά που τον έχω μέσο, μου είπε δεν είναι θέμα μέσου γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλά δήλωσες ενδιαφέρον πολύ νωρις. Εκείνο που μου φάνηκε εντυπωσιακό ήταν οτι όπως μου είπε, το ενδιαφέρον και η ζήτηση είναι τρελλή, πολύ πάνω απο οτι περίμεναν και σε καμμία περίπτωση δεν θα καλυφθεί απο την πρώτη παραλαβή. Οταν του εξεφρασα την απορία μου να υπάρχει τετοια ζητηση με αυτη την τιμή, μου είπε οτι οι φανς της apple δεν καταλαβαίνουν Χριστό. Τι να του πώ, ότι έχει άδικο;
Καλά κάτσε να καλυφθούν οι προπαραγγελίες και θα δει για πότε πέφτει η ζήτηση κατακόρυφα. Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα σκάσουν 1200+ για κινητό ακόμα και από τους Apple fans.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 26/10/2017 - 21:19