Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/10/2017 - 21:15

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω στα καταστήματα εδώ είναι γιατί όταν κανείς προπαραγγελία και σε χρεώνουν στην κάρτα δεν σου λένε και ημέρα παράδοσης .

Γιατί είναι ένα μπάχαλο γι'αυτό. Εδώ η αντιπροσωπεία εεεε συγνώμη η Apple Ελλάδος όπως θέλουν να αυτοαποκαλούνται τρομάρα τους δεν έχουν ανακοινώσει τις τιμές ακόμα επίσημα. Το στοκ το ξέρουν. Τα καταστήματα δεν έχουν ιδέα γιατί δεν έχουν πρόσβαση στην αποθήκη αρχικά. 

Τι να σας πώ ρε παιδιά, το παιδί με εχει εξυπηρετήσει αρκετές φορές και είναι συμπαθέστατος και άψογος όσες φορές είχαμε επαγγελματική συναλλαγή. Τον πήρα σήμερα να τον ρωτήσω τι γίνεται και αν το βλέπει να το έχω την άλλη Παρασκευή και με διαβεβαίωσε να μην ανησυχώ. Εγω ούτε σε λίστα έχω μπεί αλλού, ούτε το έψαξα σε μαγαζιά. Όπως μου υπενθύμισε σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου που είχαμε μιλήσει με έβαλε εκέινος σε μια λίστα που είχε ήδη ανοίξει στα κεντρικά τους και απο αυτή τη λίστα θα ξεκινήσουν να παραδίδουν συσκευές και είμαι κάπου στο νούμερο 20, αλλά ήδη απο ότι κατάλαβα έχει φτάσει ήδη γύρω στο 100. Δεν ρώταγα λεπτομέρειες για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. Μου ειπε οτι ο μόνος τρόπος να μην το έχω την άλλη Παρασκευή είναι να χαθεί ή παρτίδα ή να πάρει φωτιά η αποθήκη. Τα υπόλοιπα ήταν κουβέντα που κάναμε, με δολοπλόκο μου σκοπό να μάθω όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορώ να μοιραστώ με τους συνασθενείς μου εδώ. Μπορεί και κάτι να μην κατάλαβα σωστά, πάντως εγώ μόνο εκεί είχα δηλώσει ενδιαφέρον και απο οτι φαίνεται θα το παραλάβω. Και όταν του είπα οτι καλά που τον έχω μέσο, μου είπε δεν είναι θέμα μέσου γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλά δήλωσες ενδιαφέρον πολύ νωρις. Εκείνο που μου φάνηκε εντυπωσιακό ήταν οτι όπως μου είπε, το ενδιαφέρον και η ζήτηση είναι τρελλή, πολύ πάνω απο οτι περίμεναν και σε καμμία περίπτωση δεν θα καλυφθεί απο την πρώτη παραλαβή. Οταν του εξεφρασα την απορία μου να υπάρχει τετοια ζητηση με αυτη την τιμή, μου είπε οτι οι φανς της apple δεν καταλαβαίνουν Χριστό. Τι να του πώ, ότι έχει άδικο;  :P

Καλά κάτσε να καλυφθούν οι προπαραγγελίες και θα δει για πότε πέφτει η ζήτηση κατακόρυφα. Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα σκάσουν 1200+ για κινητό ακόμα και από τους Apple fans.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 26/10/2017 - 21:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.918 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/10/2017 - 21:17

Αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται η χρέωση αφού δεν ξέρεις αν το παραδόσεις .

#138   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 21:48

Στο τελος ορισμενοι θα κανουν @@@ για να το εχουν την πρωτη μερα ελεος δηλαδη !!! Λιγη αξιοπρεπεια αδελφια!!! 1200 ευρω ειναι και παρακαλια ;;;;

#139   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 21:50

Η εκδηλωση ενδιαφεροντος απο το keynote καμια σχεση δεν εχει με την προπαραγγελια!!!!

#140   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 26/10/2017 - 21:50

Αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται η χρέωση αφού δεν ξέρεις αν το παραδόσεις .

Για να σου πάρουν τα λεφτά και να σε δεσμεύσουν να μην ψάξεις και αλλού. Ελληνικές λαμογιές... <_<

#141   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.918 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/10/2017 - 21:52

και μετά μου λες να μην κοιτάζω και εγώ την πάρτη μου .

#142   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 26/10/2017 - 22:25

Πλαισιο πανελλαδικα εχει 165 Κομματια! Τα 45 ειναι Για θεσσαλονικη!Τα 165 συνολικα ειναι για χωρις συμβολαιο σε καποιο παροχο.

Η Κοσμοτε για συναψη νεου συμβολαιου εχει να καλυψει την ζητηση και θα τα διαθεσει σε 2 φουρνιες!

Info out!

Θεσσαλονικεις αυριο Πλαισιο με το παραδακι στο χερι και το εχετε στισ 3 του μηνου και τελος!

#143   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 22:26

Για Γερμανο κεντρικη αποθηκη διαμονης Θεσσαλονικης Θα ξερω νουμερο στοκ αυριο 9 το πρωι!

#144   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 22:26

Στο πλαισιο μαγκες δινεις λεφτα και μενεις με το .... στο χερι !! Χρημα μονο οταν θαχετε την συσκευη

#145   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 22:32

Για να σου πάρουν τα λεφτά και να σε δεσμεύσουν να μην ψάξεις και αλλού. Ελληνικές λαμογιές... <_<

Κανεις απολυτα αδικο και Γερμανια Ο2, Telekom  ζητησανε 50% προκαταβολη για παραλαβη στην 1η φουρνια!

Δεν καταλαβαινω για ποιον λογω οι χαρακτηρισμοι περι λαμογιας (εισαι και εσυ Ελληνας? Φανταζομαι οχι λαμογιο, εισαι απο αλλη ρατσα εσυ ε? Ανωτερο ων?)

#146   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 22:39

Κανεις απολυτα αδικο και Γερμανια Ο2, Telekom  ζητησανε 50% προκαταβολη για παραλαβη στην 1η φουρνια!

Δεν καταλαβαινω για ποιον λογω οι χαρακτηρισμοι περι λαμογιας (εισαι και εσυ Ελληνας? Φανταζομαι οχι λαμογιο, εισαι απο αλλη ρατσα εσυ ε? Ανωτερο ων?)

Συγνώμη τι συγκρίνεις τώρα? Την Ο2 με Ελληνικές επιχειρήσεις μπάχαλο? Εκεί όταν πληρώνεις είναι "νόμος" ότι θα το πάρεις. Τα εξυπνοπούλια σε όποια καταστήματα στην Ελλάδα απαιτούν προκαταβολή, κοιτάνε να σε δεσμεύσουν και σου λένε την ατάκα δεν σου εγγυούμαστε ότι θα πάρεις. Σήμερα τα ξανάκουσα ο ιδιος σε γνωστό μαγαζί που ρώτησα, ονόματα δε λέμε οικογένειες δεν θίγουμε.

#147   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 26/10/2017 - 22:40

Απλά στην Ο2 και την Telekom στη Γερμανία δεν παίζει να μην σου δώσουν στην πρώτη φουρνιά αν στο έχουν τάξει και το έχεις προπληρώσει.

Προπληρώνονται για όσα έχουν και όχι για όσα να είναι.

Εδώ στο παρελθόν έχουν γίνει και τέτοια με ανθρώπους να έχουν πληρώσει και να περιμένουν 2 μήνες.

#148   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 26/10/2017 - 22:42

H αλητεία του ΜΑΓΕΙΡΑ να βλέπει τους πελάτες σαν χρήματα και μονο.. δείτε και το βιντεο ..

https://www.bloomber...wing-pre-orders

The risk of losing customers to Android handset maker Samsung Electronics Co. due to delivery delays is small, since the South Korean company’s flagship phone has been available since April, according to Shannon Cross, an analyst at Cross Research who recommends buying Apple shares. Customers are more likely to buy Apple’s lower-specification iPhone 8 if they’re impatient, she said.

“If you can’t get one, I don’t think you’re going to jump over to Samsung,” Cross said. “And clearly the more that you can lock in pre-orders, you can lock in customers.”

The iPhone X may bring customers into Apple stores who instead opt for a cheaper model, according to Madhavan Ramanujan, a consultant at Simon-Kucher & Partners. “The average customer may not buy the iPhone X,” he said. “For those who won’t, the iPhone 8 is out there and is $300 cheaper.”

Apple will report earnings Nov. 2, when it will also give guidance for the holiday quarter. Analysts expect revenue in those three months of $86 billion, up almost 10 percent from the same period a year earlier, indicating they don’t anticipate supply issues to burden sales.

While the supply chain struggles may cause shortages early on, Apple’s stock is trading near records on optimism about the iPhone X’s longer-term prospects, Del Prete said.

“Are they a problem if you take the six-quarter view? I don’t think so,” Del Prete said. “This ecosystem is so powerful."

Τελευταία επεξεργασία από: krazekas, 26/10/2017 - 22:44

#149   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 22:57

H αλητεία του ΜΑΓΕΙΡΑ να βλέπει τους πελάτες σαν χρήματα και μονο.. δείτε και το βιντεο ..

https://www.bloomber...wing-pre-orders

The risk of losing customers to Android handset maker Samsung Electronics Co. due to delivery delays is small, since the South Korean company’s flagship phone has been available since April, according to Shannon Cross, an analyst at Cross Research who recommends buying Apple shares. Customers are more likely to buy Apple’s lower-specification iPhone 8 if they’re impatient, she said.

“If you can’t get one, I don’t think you’re going to jump over to Samsung,” Cross said. “And clearly the more that you can lock in pre-orders, you can lock in customers.”

The iPhone X may bring customers into Apple stores who instead opt for a cheaper model, according to Madhavan Ramanujan, a consultant at Simon-Kucher & Partners. “The average customer may not buy the iPhone X,” he said. “For those who won’t, the iPhone 8 is out there and is $300 cheaper.”

Apple will report earnings Nov. 2, when it will also give guidance for the holiday quarter. Analysts expect revenue in those three months of $86 billion, up almost 10 percent from the same period a year earlier, indicating they don’t anticipate supply issues to burden sales.

While the supply chain struggles may cause shortages early on, Apple’s stock is trading near records on optimism about the iPhone X’s longer-term prospects, Del Prete said.

“Are they a problem if you take the six-quarter view? I don’t think so,” Del Prete said. “This ecosystem is so powerful."

Πρώτον το άρθρο δεν ανήκει σε αυτό το thread. Δευτερον διαβάζεις ποιοι κάνουν όλες αυτές τις δηλώσεις? Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ενα click bait άρθρο που είναι γεμάτο με βλακείες του κάθε αναλυτή της δεκάρας? 

Οι ίδιοι ειδήμονες και αναλυτές παντογνώστες όταν βγήκε το Pokemon GO βγήκαν και εξυμνούσαν την Nintendo της οποίας η μετοχή βέβαια εκτοξεύτηκε ενώ το παιχνίδι είναι άλλης εταιρείας. Μαζί βέβαια κι ένα κάρο "εγκριτα" sites όπως το bloomberg. Γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι με την ομαδική ηλιθιότητα τους.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 26/10/2017 - 22:58

#150   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 23:02

Παιδια ειναι πολλα τα παραδειγματα μεγαλων αλυσιδων που δινεις λεφτα και δεν παιρνεις κινητο.γιαυτο κανεις προπαραγγελια και οταν κυκλοφορησει κατι θα βρεις εγω με το 7 plus βρηκα παντως! Δεν θα βρουμε τωρα που θα σκασει με τιμη λιανικης 1198 ευρω και 1398 ευρω !; Αν συμβει και αυτο τι να πω οκ !! Καλυτερα ναχεις ζεστο το παραδακι και με το που σκασει η πρωτη ευκαιρια να το παρεις παρα να δεσμευσεις 1200 ευρω σε μια αλυσιδα ,να μην στο φερει!!! Αλλωστε αυτη θα τα χει παρει τα φραγκα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες