Παιδια ειναι πολλα τα παραδειγματα μεγαλων αλυσιδων που δινεις λεφτα και δεν παιρνεις κινητο.γιαυτο κανεις προπαραγγελια και οταν κυκλοφορησει κατι θα βρεις εγω με το 7 plus βρηκα παντως! Δεν θα βρουμε τωρα που θα σκασει με τιμη λιανικης 1198 ευρω και 1398 ευρω !; Αν συμβει και αυτο τι να πω οκ !! Καλυτερα ναχεις ζεστο το παραδακι και με το που σκασει η πρωτη ευκαιρια να το παρεις παρα να δεσμευσεις 1200 ευρω σε μια αλυσιδα ,να μην στο φερει!!! Αλλωστε αυτη θα τα χει παρει τα φραγκα
Συμφωνώ απόλυτα. Τα παραδείγματα πολλά. Όπως είπα και πρίν σήμερα πάλι μου το είπαν σε ερώτηση μου σε κατάστημα. Δίνεις προκαταβολή και δεν σου εγγυόμαστε παραλαβή. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.
Προσωπικά αυτό που κάνω πάντα είναι να βάζω την προπαραγγελία και αν με καλέσουν ότι υπάρχει διαθέσιμη συσκευή για αγορά πολύ ευχαρίστως να πάω να δώσω και όλο το ποσό. Το ίδιο έκανα και πριν από 3 μήνες με το iPad Pro, έκανα παραγγελία, δεν δεσμεύτηκα με προκαταβολή και βρήκα τελικά ετοιμοπαράδοτο σε άλλο κατάστημα οπότε το πήρα και πιο γρήγορα χωρίς να περιμένω.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 26/10/2017 - 23:17.