Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:16

Αχχαχα με πήραν από Κωτσόβολο και δεν έχουν ιδέα ποτε θα έρθει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:21

Πρωί 3 Νοέμβρη σίγουρη παραλαβή από Κώτσο . Να ναι καλά η φόρμα ενδιαφέροντος instantf filled . Feels goooood

#288   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:25

Να ρωτήσω,με όλα τα χαρακτηριστικά για φώτο και βίντεο,με το 64αρι θα μαι οκ ή είναι αστεία η μνημη και θα γεμίζει εύκολα.
Απλά να πω ότι τώρα έχω ακόμα το iPhone 5 με 16gb

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#289   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:32

Στη χώρα μας με βάση πληροφορίες του Insomnia θα διατεθεί ένας πολύ μικρός αριθμός συσκευών, με την κατάσταση να ομαλοποιείται από τις αρχές του επόμενού χρόνου. Ήδη ο αριθμός των προπαραγγελιών τις 3 πρώτες ώρες ξεπέρασε τις 3.000, αριθμός σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν που πραγματοποιήθηκε σε παλαιότερες εκδόσεις του iPhone.
Αρθρο του insomnia!
Που σημαινει οτι οτι πληροφορηση ειχαμε ειναι ακυρη αν μιλαμε για 3000 προπαραγγελιες ακομα και διπλες οι τριπλες και οαριθμος των iphones που θα διατεθουν θαναι πολυ μικρος καταλαβαινουμε οτι αυτος δεν θαναι πανω απο 500-600 κομματια

ειλικρινά μην ασχολείστε με το insomnia, εχει καταντησει απο τα πιο γραφικά sites και forums. Η πλειοψηφια για να μην πω ολοι εχουν κανει διπλες και τριπλες κρατησεις οπότε το 3000 ειναι πολύ μικρότερο νούμερο στην πραγματικότητα. Αν βεβαια ισχυει, γιατι κι εγω μπορω να βγω να γραψω συμφωνα με πληροφοριες ότι μου κατεβει.

#290   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:33

Να ρωτήσω,με όλα τα χαρακτηριστικά για φώτο και βίντεο,με το 64αρι θα μαι οκ ή είναι αστεία η μνημη και θα γεμίζει εύκολα.

υπερ του δεοντος μια χαρα εκτος και αν φυλας 10.000 φωτο στη συσκευη

#291   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:39

Με παιρνουν απ ολα τα καταστηματα που εχω κανει πρόπαραγγελια αρχιζουν την παρλαδουρα και οταν τους πας στην ταμπακιερα δηλαδη ποτε θα παραλαβω ; Δεν σ απαντουν ! Ελεος! Ειναι και μια εταιρεια που νομιζεις οτι τοχεις στα χερια σου σε διαβεβαιωνουν ! Αλλα μουφα και αυτη πιστευω! Ακομη δεν εχουν ιδεα τι θα παραλαβουν παιδια απο infoquest

#292   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:40

Έχουν αλλάξει την κωδικοποίηση και άρα θα καταλαμβάνουν κατά πολύ μικρότερο χώρο από ότι φαντάζεσαι!
Εγώ έχω τώρα το iPhone 7 me 4387 φωτό και 100+ βίντεο και εφαρμογές παιχνίδια και καταλαμβάνει 29gb!
Τα 64gb για μια basic χρήση είναι υπεραρκετά!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#293   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:41

Την έριξα κι εγώ την προπαραγγελία μου στο Πλαίσιο, έτσι για το μαμώτο.

Αν και το εμαιλ είχε ερθει από το πρωί, μόλις τώρα κατάφερα να την κάνω.

Φυσικά χωρίς πληρωμή και φυσικά για παραλαβή από το κατάστημα.

Μέχρι και τηλέφωνο στο καπάκι με πήρανε για να με ενημερώσουν, χώρια από τα 2-3, επιβεβεβαιωτκά μετά κουπονίου, εμαιλ.

Δεν εχω κάνει απολύτως τίποτα άλλο σε κανέναν. Είμαι περίεργος να δω τι θα δω ! :P

Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 27/10/2017 - 16:43

#294   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:44

Ας στηριξουμε λιγο τις ελληνικες επιχειρησεις εστω και με εισαγωμενα προιοντα ! Ακομη και με καπελο 50-70 ευρω! Σε αυτες δουλευουν τα αδελφια σας οι φιλοι σας οι γνωστοι σας! Ελεος πια με αυτη την ξενολαγνεια!!! Aramex us uk apple store !! Φυσικα ο καθενας κανει οτι θελει τε χρηματα του και αγοραζει απ οπου θελει! Εγω δεν λεω να σκεφτει καποιος τον κωτσοβολο τα public η τα σκρουτζομαγαζα αλλα τους υπαλληλους τους αυτη ειναι η βαση της οικονομιας των εργαζομενων μας! Και ο αλλος λεει οτι λεω π@π@ριες μιλαει ο λαλακης ο εισαγωμενος

Με παιρνουν απ ολα τα καταστηματα που εχω κανει πρόπαραγγελια αρχιζουν την παρλαδουρα και οταν τους πας στην ταμπακιερα δηλαδη ποτε θα παραλαβω ; Δεν σ απαντουν ! Ελεος! Ειναι και μια εταιρεια που νομιζεις οτι τοχεις στα χερια σου σε διαβεβαιωνουν ! Αλλα μουφα και αυτη πιστευω! Ακομη δεν εχουν ιδεα τι θα παραλαβουν παιδια απο infoquest

Μην έχεις άγχος βρε εκεί δουλεύουν τα αδέλφια μας οι φίλοι μας .

#295   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:45

Την έριξα κι εγώ την προπαραγγελία μου στο Πλαίσιο, έτσι για το μαμώτο.

Αν και το εμαιλ είχε ερθει από το πρωί, μόλις τώρα κατάφερα να την κάνω.

Φυσικά χωρίς πληρωμή και φυσικά για παραλαβή από το κατάστημα.

Μέχρι και τηλέφωνο στο καπάκι με πήρανε για να με ενημερώσουν, χώρια από τα 2-3, επιβεβεβαιωτκά μετά κουπονίου, εμαιλ.

Δεν εχω κάνει απολύτως τίποτα άλλο σε κανέναν. Είμαι περίεργος να δω τι θα δω ! :P

Χωρίς πληρωμή και πήρες νούμερο κουπονιού;

#296   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:46

Μπαααα ούτε καν . Live είδα στο pc τους τεμάχια ανα χρωμα Gb διαθέσιμα ( τα μεγάλα ) και τα αλλά τα προλάβαμε εμείς οι πρώτοι από λίστα ενδιαφέροντος . Και τεμάχια ξέρουν και ποιοι θα τα πάρουν ήδη

#297   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:48

Χωρίς πληρωμή και πήρες νούμερο κουπονιού;

Yes sir !

Υποθέτω επειδή είμαι παλιός πελάτης με on line λογαριασμό στο site,  με αρκετή κίνηση (ψώνια).

#298   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:53

Yes sir !

Υποθέτω επειδή είμαι παλιός πελάτης με on line λογαριασμό στο site,  με αρκετή κίνηση (ψώνια).

Όλοι έτσι καναμε προπαραγγελίες σήμερα, μεχρι κ η istorm δεν ζητησε τελικα προκαταβολή παρόλο που μέχρι χτες πληροφορούσαν ότι πρέπει να δώσεις ένα ποσό.

Απο εκει κ περα δεν μπορουν να απαντησουν αν θα παρουμε οχι γιατι δεν ξερουν το στοκ, αλλά γιατί οπως πάντα υπάρχουν διπλες και τριπλες κρατησεις και πεφτουν ακυρώσεις. Οπότε υπομονή μέχρι αρχες εβδομάδας που θα ξεκαθαρισει η υπόθεση.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 27/10/2017 - 16:55

#299   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:53

bad90261e871229e6188963431952c1d.jpg

Ορίστε και από Γερμανία με συμβόλαιο 18μηνο με 10gb Data plan και unlimited text and calls DOMESTIC AND EUROPE CALLS!
Τον μήνα 88€
Για το κινητό 62€ μια φορά επεξεργαστικά έξοδα!

Τελευταία επεξεργασία από: pontiaras, 27/10/2017 - 16:55

#300   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:57

Όλοι έτσι καναμε προπαραγγελίες σήμερα, μεχρι κ η istorm δεν ζητησε τελικα προκαταβολή παρόλο που μέχρι χτες πληροφορούσαν ότι πρέπει να δώσεις ένα ποσό.

Απο εκει κ περα δεν μπορουν να απαντησουν αν θα παρουμε οχι γιατι δεν ξερουν το στοκ, αλλά γιατί οπως πάντα υπάρχουν διπλες και τριπλες κρατησεις και πεφτουν ακυρώσεις. Οπότε υπομονή μέχρι αρχες εβδομάδας που θα ξεκαθαρισει η υπόθεση.

Αααααα , ε τοτε είμαστε ολοι καλοί πελάτες .....χαχα..

Επίσης δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλα εγω θα παραλάβω 31-10-2017... :P :P :P 

ecbff825d55204e6a8990245b289c3bf.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 27/10/2017 - 16:58

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android