Εγώ αφήνω τις ελπίδες μου σε ένα φιλαράκι που έχω που είναι διευθυντής σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας , διότι με σειρά προτεραιότητας με τις τριπλοπαραγγελίες που έχουν κάνει οι περισσότεροι μάλλον θα το πάρω το 2025.
iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 27/10/2017 - 20:51
Ad
Δημοσίευση 27/10/2017 - 21:11
meanwhile στα κεντρικά της Apple....
Δημοσίευση 27/10/2017 - 21:14
Δημοσίευση 27/10/2017 - 21:18
Εμενα με πηραν απο το πλαισιο και ενω ειχα ημερομηνια παραλαβης 3/11 μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουρο αν θα παραλαβω στις 3/11 και αν θελω να ακυρωσω. Τους λεω δεν ακυρωνω και ρωταω αν δεν παρω πρωτη μερα ποτε θα ξαναερθουν κομματια και φυσικα μου λεει δεν γνωριζει...Καταλαβαινετε τι εχει να γινει...
μην μασάτε εδώ εμένα με πήραν από Κωτσόβολο χωρίς καν να έχω κάνει προπαραγγελία εκει, επειδή είχα αγοράσει ένα iPad πρίν από κάτι αιώνες, με ρώταγαν αν ενδιαφέρομαι για το iPhone X και είπαν τα ίδια ακριβώς. Μην ασχολείστε έχουν χάσει την μπάλα. Κάντε υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα αρχίσουν να βγάζουν άκρη.
Δημοσίευση 27/10/2017 - 21:24
Να παραλαβετε 3/11;
Καταρχας μια ζωη θυμαμαι αυτοι δεν εχουν ιδεα ποσα και ποτε θα ερθουν. Φετος που θα γινοταν και εγινε αυτος ο χαμος τι θα αλλαζε;
iPhone X day 1...
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 27/10/2017 - 21:24
Δημοσίευση 27/10/2017 - 21:37
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/10/2017 - 21:48
εγώ πάντως είδα μια αγγελία σε γνωστό forum, που έχει καταντήσει τόσο γραφικό που πεθαίνεις, και ένας πανέξυπνος ζητάει iPhone X ασημένιο 64GB στα 1100 ευρώ. Κλαίω από τα γελια απλά...
edit: μάλλον στο ίδιο site είναι και η άλλη αγγελία που περιγράφεις loooool
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 27/10/2017 - 21:50
Δημοσίευση 27/10/2017 - 22:33
Φιλε chris σου βρηκα τρελη ευκαιρια χαχαχαχαεγώ πάντως είδα μια αγγελία σε γνωστό forum, που έχει καταντήσει τόσο γραφικό που πεθαίνεις, και ένας πανέξυπνος ζητάει iPhone X ασημένιο 64GB στα 1100 ευρώ. Κλαίω από τα γελια απλά...
edit: μάλλον στο ίδιο site είναι και η άλλη αγγελία που περιγράφεις loooool
http://www.insomnia....ρια-ανταλλαγες/
(sorry για το κλοπι αλλα εβαλα ολη την πηγη )
Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 27/10/2017 - 22:33
Δημοσίευση 27/10/2017 - 22:45
Φιλε chris σου βρηκα τρελη ευκαιρια χαχαχαχα
http://www.insomnia....ρια-ανταλλαγες/
(sorry για το κλοπι αλλα εβαλα ολη την πηγη )
loooooool Τουλάχιστον αυτός τρολάρει πάλι καλα!
Δημοσίευση 28/10/2017 - 05:52
Δημοσίευση 28/10/2017 - 09:01
Παιδιά από τη στιγμή που μια μέρα μετά η Apple λέει ακόμα 5-6 weeks delivery αυτό σημαίνει πως όσοι έκαναν παραγγελία day 1 στη χειρότερη να το πάρουν αρχές Δεκεμβρίου, σωστά; Απο το εν λογο aple store που ειδες να το γραφει αυτο ναι
Δημοσίευση 28/10/2017 - 10:34
Παιδιά από τη στιγμή που μια μέρα μετά η Apple λέει ακόμα 5-6 weeks delivery αυτό σημαίνει πως όσοι έκαναν παραγγελία day 1 στη χειρότερη να το πάρουν αρχές Δεκεμβρίου, σωστά;
Αρχές με μέσα Δεκεμβρίου, αν και τις τελευταίες ώρες κάποιοι βλέπουν βελτίωση της παράδοσης τους αλλά όχι όλοι. Επίσης η κατασταση ηταν κάπως καλύτερη για όσους πήραν μέσων των παροχων, το app της apple είχε πολλά προβλήματα.
Δημοσίευση 28/10/2017 - 11:06
Εδώ και 6 χρόνια που μένω Ιταλία κάθε φορά που συναντώ Έλληνα εκπλήσσομαι από το γεγονός του πόσο "αγαθοί" είμαστε σαν λαός
Ρε παπάτζες, εδώ στις άλλες Ευρωπαικές χώρες θα κάνουν παράδοση προς Χριστούγεννα, πιστεύετε ότι στην Ελλάδα θα τα φέρει ο Άγιος Βασίλης πιο νωρίς φέτος επειδή είμαστε Ελληναράδες
Εν τω μεταξύ μου φαίνεται περίεργο το όλο θέμα με τις προπαραγγελίες χωρίς προκαταβολή, τι νόημα έχει? Παίρνεις κανονικά προκαταβολή σαν μαγαζί για να είναι και ο πελάτης σίγουρος ότι θα παραλάβει.
Αλλά στο Ελλαδιστάν την είδαν όλοι μάγκες και μας δουλεύουν, δεν φταίνε εκείνοι αλλά εμείς που δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή 1-2 μηνες.
Συγχαρητήρια στην Apple
Δημοσίευση 28/10/2017 - 12:18
Εδώ και 6 χρόνια που μένω Ιταλία κάθε φορά που συναντώ Έλληνα εκπλήσσομαι από το γεγονός του πόσο "αγαθοί" είμαστε σαν λαός
Ρε παπάτζες, εδώ στις άλλες Ευρωπαικές χώρες θα κάνουν παράδοση προς Χριστούγεννα, πιστεύετε ότι στην Ελλάδα θα τα φέρει ο Άγιος Βασίλης πιο νωρίς φέτος επειδή είμαστε Ελληναράδες
Εν τω μεταξύ μου φαίνεται περίεργο το όλο θέμα με τις προπαραγγελίες χωρίς προκαταβολή, τι νόημα έχει? Παίρνεις κανονικά προκαταβολή σαν μαγαζί για να είναι και ο πελάτης σίγουρος ότι θα παραλάβει.
Αλλά στο Ελλαδιστάν την είδαν όλοι μάγκες και μας δουλεύουν, δεν φταίνε εκείνοι αλλά εμείς που δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή 1-2 μηνες.
Συγχαρητήρια στην Apple
Συγκρίνεις το αγοραστικό κοινό και ειδικά όσους αγοράζουν iPhone της Ελλάδας που είναι μικρός σαν αριθμός με της Ιταλίας ή άλλων ευρωπαικών χωρών. Καμία σχέση μεταξύ τους. Στην Ελλάδα δεν χρειάζονται καν οι τόσες χιλιάδες για να καλυφθεί η ζήτηση. Στις άλλες Ευρωπαικές χώρες λοιπόν όσοι έκαναν προπαραγγελία μέσα σε μερικές ώρες θα εξυπηρετηθούν μέχρι Χριστούγεννα οι υπόλοιποι πάνε για του χρόνου με τόσες εκατοντάδες χιλιάδες που πουλήθηκαν. Στην Ελλάδα είναι τόσο μικρός ο αριθμός που μέχρι Χριστούγεννα όχι μόνο θα έχουν εξυπηρετηθεί όσοι έκαναν προπαραγγελία αλλά μπορεί και να υπάρχει κι ένα πολύ μικρό στοκ στα καταστήματα. Θεωρητικά πάντα και με την προυπόθεση ότι θα έρχονται γύρω στα 1000 τουλάχιστον κομμάτια με κάθε παρτίδα ανά 7-10 μέρες.
Συμφωνώ κι εγώ ότι θα έπρεπε να παίρνουν προκαταβολή, να "κλειδώνεις" συσκευή και να έχεις ημερομηνία παράδοσης. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να έχεις και κεντρικό εισαγώγεα που να έχει οργάνωση, σωστό σύστημα διαχείρησης του στοκ και να ενημερώνει. Εδώ δεν μπήκαν στον κόπο να ανακοινώσουν τιμή 2 μήνες. Οι προπαραγγελίες χωρίς προκαταβολή γίνονται αναγκαστικά δεν φταίνε τα καταστήματα που δεν μπορούν να σου εγγυηθούν λόγω εισαγωγέα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 43
0 μέλη, 43 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες