Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3721   gikaras212

gikaras212

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Twitter:@gikasss13
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 05/12/2017 - 22:03

Εμένα μου είπαν σήμερα ότι θα παραλάβουν της επόμενες 10 ημέρες!! Αγανάκτηση πια με αυτό το κινητό!!!

Συμφωνώ απόλυτα και αγανάκτησα με τον Κωτσόβολο . Που το πάνε από Δευτέρα σε Τετάρτη σε Παρασκευή σε Δευτέρα ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3722   babbeto

babbeto

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/12/2017 - 22:07

Πάντως το 256gb σε space grey είναι το κάτι άλλο....
Αν κάποιος γνωρίζει να μου πει πως να ανεβάσω φωτογραφίες στο site θα του ήμουν ευγνώμων

Ανεβασε εσν μπορεις να δουμε και space grey...τα περισσοτερα που εχω δει ειναι λευκα

#3723   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/12/2017 - 22:08

Ρε παιδιά επαρχία είμαι και βρήκα και πήρα δύο μην περιμένετε να σας πάρουν τηλέφωνο εγώ κάθε μέρα μισή ώρα έκανα τηλέφωνα . Πρώτα από όλα θα σας έλεγα να πηγαίνετε σε καταστήματα COSMOTE εγώ μέχρι και εδώ που είχα πάει βρήκα και για ένα φίλο ακόμη ένα και πήρε . Επίσης να πηγαίνετε σε όλα τα καταστήματα Γερμανός όλα τώρα θα φέρνουν αλλά θα σας λένε είναι κρατημένα αλλά για δύο μέρες μετά αν τους δώσετε τηλέφωνο και δεν το πάρει κάποιος θα σας πάρουν μπορεί να σταθείτε τυχεροί . Επίσης τηλέφωνο τον Γερμανό στα κεντρικά θα σας πουν κοντά σας που έχουν στείλει και που βλέπουν διαθέσιμα μόλις σας πουν τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα πηγαίνετε εκεί επι τόπου και δείτε μήπως και μπορούν να σας το δώσουν και αν σας πουν ότι είναι κρατημένο πείτε  ότι και καλά έχετε κάνει μεγάλο ταξίδι και αν μπορούν να πάρουν τον πελάτη επι τοπου τηλέφωνο να τον ρωτήσουν αν θα το πάρει μπορεί να σταθείτε τυχεροί.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3724   mariusgr

mariusgr

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/12/2017 - 22:14

Τι να πω... υπομονή. Εγώ έκανα την παραγγελία μου στον Κωτσόβολο στις 17/11 και περιμένω... Το κακό είναι ότι δεν με συμφέρει να το πάρω από αλλού γιατί έχω μαζέψει bonus πόντοθς και θα γλυτώσω 600 Ευρώ.. Τους πήρα σήμερα και μου είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμα και μου είπαν να ξαναπάρω Παρασκευή... Anyway κάνω υπομονή... λογικά πριν τα Χριστούγεννα θα υπάρχει παντού

#3725   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 05/12/2017 - 22:36

Ανεβασε εσν μπορεις να δουμε και space grey...τα περισσοτερα που εχω δει ειναι λευκα

Ανεβάζω εγώ 2 για να πάρετε μια ιδέα :)

Συνημμένο αρχείο  IMG_0112.jpg   641,95KB   70 λήψεις

Συνημμένο αρχείο  IMG_0113.jpg   1,25MB   68 λήψεις

#3726   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.265 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 05/12/2017 - 23:40

Σήμερα ειδοποιήθηκα και εγώ από Istorm Cyprus ότι ήρθε παραγγελία από 17/11 αλλά το έχω είδη πάρει από AppStore. Μου φαίνεται πως η κατάσταση και στην Κύπρο εξομαλύνεται.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#3727   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/12/2017 - 00:07

Πατάς επιπλέον επιλογές - choose file - επισυνάψτε αυτό το αρχείο .;-)

Πρέπει υποχρεωτικά να το πάρεις από WIND?

Ναι γιατι θα με εξυπηρετήσει να το παρω με τιμολόγιο σρο ονομα του
Ειχε πλακα το σκ νομιζω που γραφει ένας φίλος εδω
Υπαρχει διαθεσιμο 64αρι στον γερμανο π.φαληρου οποιος θελει να παει να το παρει δηλαδη διπλαα στο σπιτι μου
Δαγκωνομουνα καταλαβαίνετε αλλα 200+ ευρω ειναι ποσο... :(

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 06/12/2017 - 00:12

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3728   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 551 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 00:33

Θεσσαλονικη, Space Grey 256 πουθενά διαθέσιμο ?

#3729   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 09:49

Ναι γιατι θα με εξυπηρετήσει να το παρω με τιμολόγιο σρο ονομα του
Ειχε πλακα το σκ νομιζω που γραφει ένας φίλος εδω
Υπαρχει διαθεσιμο 64αρι στον γερμανο π.φαληρου οποιος θελει να παει να το παρει δηλαδη διπλαα στο σπιτι μου
Δαγκωνομουνα καταλαβαίνετε αλλα 200+ ευρω ειναι ποσο... :(

Στο όνομα του μαγαζιού εννοείς ή κάποιου άλλου ? Γιατί αν είναι κάπου άλλου πήγαινε και πάρτο από όπου βρεις αν είναι από τα μαγαζί αλλάζει . Κοίταξε μήπως και βρεις και κανένα άλλο φίλο μπορεί να θέλει να δείξει έξοδα και να δεχτεί να στο κόψει .

#3730   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/12/2017 - 11:47

Ανεβάζω εγώ 2 για να πάρετε μια ιδέα :)

attachicon.gifIMG_0112.jpg

attachicon.gifIMG_0113.jpg

Χωρίς θήκη;;;;

#3731   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 11:58

Χωρίς θήκη;;;;

μην πανικοβάλεσαι με την θήκη είναι στο thread για τις θήκες iPhone X.  :lol:  Την έβγαλα για να πάρετε καλύτερη ιδέα για το χρώμα.  :)

#3732   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 12:42

Στο όνομα του μαγαζιού εννοείς ή κάποιου άλλου ? Γιατί αν είναι κάπου άλλου πήγαινε και πάρτο από όπου βρεις αν είναι από τα μαγαζί αλλάζει . Κοίταξε μήπως και βρεις και κανένα άλλο φίλο μπορεί να θέλει να δείξει έξοδα και να δεχτεί να στο κόψει .

Οχι στο μαγαζι για αυτο κ αναμένω

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3733   ioankas

ioankas

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 06/12/2017 - 13:50

Καλησπέρα.. Από public και 27/10 δεν έχω νέα.. Στις 30/11 έκανα παραγγελία στο isquare και την επόμενη με πήραν τηλ. ότι το στέλνουν με courier και πράγματι σε δυο μέρες μετά παρέλαβα.. Αν έχω νέα για 64silver από public για Ρόδο θα ενημερώσω αν το θέλεις κάποιος ..!! Την επόμενη της παραλαβής πήρα τηλ σε istorm για να κάνω ασφάλεια αλλά δεν κάνουν μου είπαν γιατί δεν το αγόρασα από αυτούς... Οκ τους λέω.. Περνώ τηλ απευθείας την generali και μου το ασφάλιζαν με 32 ευρώ..!!

#3734   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 14:49

Περνώ τηλ απευθείας την generali και μου το ασφάλιζαν με 32 ευρώ..!!

Και εγώ εκεί το ασφάλισα και την επόμενη είχα απόδειξη και ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

#3735   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:07

Ενημερωτικά ακύρωσα πρίν απο λίγο και πήρα τα λεφτά μου πίσω απο τον Κωτσόβολο Ηρακλείου Κρήτης, καθώς με ενημέρωσαν ότι δυστηχώς θα έχω παραλάβει το αργότερο 10/01 το νωρίτερο τέλος του έτους. Ημερομηνία προπληρωμής 09/10.

Στην αρχή δεν ήθελαν και με τίποτε να μου δώσουν λεφτά αλλα πιστωτικό τσέκ, και αφού μας άκουσε όλο το κατάστημα ο όποιος υπεύθυνος του καταστήματος χωρίς κάν να βγεί ή να έρθει να μου μιλήσει απο την γραφειάρα του είπε δώστε τα λεφτά πίσω να φύγει στην ενδοεπικοινωνία. Μου είπε η υπάλληλος αφού την έκραζα οτι θα κάνουμε εξαίρεση για εσάς αν και μετά απο 14 ημέρες αγοράς δεν δικαιούται ο καταναλωτής να ζητήσει λεφτά πίσω. Εκείνη την στιγμή είπα και με ποιανού υπαιτιότητα δεν έχω 1 μήνα μετά πάρει το προιόν? Σε κάθε περίπτωση τους είπα οτι είσαστε αστείο μαγαζί γιατί και να το αγοράσω και να το ανοίξω σπίτι μου μπορώ να σας το φέρω και να πάρω λεφτά πίσω πόσο μάλλον τώρα που δεν έχω παραλάβει κάν.

Αυτά για να ξέρει κάποιος που περιμένει απο Κωτσόβολο τί του ξημερώνει!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες