Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3736   Panosxmax

Panosxmax

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:10

Α ωραια πραγματα δηλαδη απο κωτσοβολο.εμενα που τους πηρα τηλ δεν ξερουν ημερομηνια παραλαβης ποτε θα ειναι.ηταν μεχρι 30-11 για να παραλαβω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3737   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:11

Ενημερωτικά ακύρωσα πρίν απο λίγο και πήρα τα λεφτά μου πίσω απο τον Κωτσόβολο Ηρακλείου Κρήτης, καθώς με ενημέρωσαν ότι δυστηχώς θα έχω παραλάβει το αργότερο 10/01 το νωρίτερο τέλος του έτους. Ημερομηνία προπληρωμής 09/10.

Στην αρχή δεν ήθελαν και με τίποτε να μου δώσουν λεφτά αλλα πιστωτικό τσέκ, και αφού μας άκουσε όλο το κατάστημα ο όποιος υπεύθυνος του καταστήματος χωρίς κάν να βγεί ή να έρθει να μου μιλήσει απο την γραφειάρα του είπε δώστε τα λεφτά πίσω να φύγει στην ενδοεπικοινωνία. Μου είπε η υπάλληλος αφού την έκραζα οτι θα κάνουμε εξαίρεση για εσάς αν και μετά απο 14 ημέρες αγοράς δεν δικαιούται ο καταναλωτής να ζητήσει λεφτά πίσω. Εκείνη την στιγμή είπα και με ποιανού υπαιτιότητα δεν έχω 1 μήνα μετά πάρει το προιόν? Σε κάθε περίπτωση τους είπα οτι είσαστε αστείο μαγαζί γιατί και να το αγοράσω και να το ανοίξω σπίτι μου μπορώ να σας το φέρω και να πάρω λεφτά πίσω πόσο μάλλον τώρα που δεν έχω παραλάβει κάν.

Αυτά για να ξέρει κάποιος που περιμένει απο Κωτσόβολο τί του ξημερώνει!!!!

Και πολύ καλά έκανες . 

Με κάρτα οι περισσότεροι ήθελαν φέτος και σε κανένα δεν έβαλα γιατί ήξερα ότι θα υπάρξει μπάχαλο . 

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3738   mariusgr

mariusgr

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:46

Α ωραια πραγματα δηλαδη απο κωτσοβολο.εμενα που τους πηρα τηλ δεν ξερουν ημερομηνια παραλαβης ποτε θα ειναι.ηταν μεχρι 30-11 για να παραλαβω

Πότε έκανες την παραγγελία; 

Σε μένα που την έκανα στις 17/11 μπου είπαν να του ξαναπάρω παρασκευή...

#3739   mariusgr

mariusgr

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:48

Ενημερωτικά ακύρωσα πρίν απο λίγο και πήρα τα λεφτά μου πίσω απο τον Κωτσόβολο Ηρακλείου Κρήτης, καθώς με ενημέρωσαν ότι δυστηχώς θα έχω παραλάβει το αργότερο 10/01 το νωρίτερο τέλος του έτους. Ημερομηνία προπληρωμής 09/10.

Στην αρχή δεν ήθελαν και με τίποτε να μου δώσουν λεφτά αλλα πιστωτικό τσέκ, και αφού μας άκουσε όλο το κατάστημα ο όποιος υπεύθυνος του καταστήματος χωρίς κάν να βγεί ή να έρθει να μου μιλήσει απο την γραφειάρα του είπε δώστε τα λεφτά πίσω να φύγει στην ενδοεπικοινωνία. Μου είπε η υπάλληλος αφού την έκραζα οτι θα κάνουμε εξαίρεση για εσάς αν και μετά απο 14 ημέρες αγοράς δεν δικαιούται ο καταναλωτής να ζητήσει λεφτά πίσω. Εκείνη την στιγμή είπα και με ποιανού υπαιτιότητα δεν έχω 1 μήνα μετά πάρει το προιόν? Σε κάθε περίπτωση τους είπα οτι είσαστε αστείο μαγαζί γιατί και να το αγοράσω και να το ανοίξω σπίτι μου μπορώ να σας το φέρω και να πάρω λεφτά πίσω πόσο μάλλον τώρα που δεν έχω παραλάβει κάν.

Αυτά για να ξέρει κάποιος που περιμένει απο Κωτσόβολο τί του ξημερώνει!!!!

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί προπλήρωσες!! Στον Κωτσόβολο στην Αθήνα έκανα την παραγγελία μου και το μόνο που τους έδωσα ήταν 5 Ευρώ προκαταβολή. 

#3740   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:49

Πότε έκανες την παραγγελία; 

Σε μένα που την έκανα στις 17/11 μπου είπαν να του ξαναπάρω παρασκευή...

Γράφω και παραπάνω.....Ημερομηνία προπληρωμής 09/10.

#3741   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:50

Εσύ πάς σίγουρα απο μέσα του επόμενου έτους...είτε σου λένε είτε όχι!!!

#3742   mariusgr

mariusgr

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:56

Εσύ πάς σίγουρα απο μέσα του επόμενου έτους...είτε σου λένε είτε όχι!!!

Ελπίζω να εννοείς μέσα Γενάρη και όχι Ιούνιο

#3743   Panosxmax

Panosxmax

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:14

δηλαδη εγω που δες τους εδωσα ευρω παμε για τη νεα χρονια για παραλαβη?

#3744   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:18

Ελπίζω να εννοείς μέσα Γενάρη και όχι Ιούνιο

Ναι Ιανουάριο αδερφέ σωστά!

#3745   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1,168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:31

Παντως ρόλο παιζει ισως και το κερδος για καθε χ του καθενος καταστηματος χωρις τον φορο επι του κερδους αυτου ειναι τι ιλιγγιώδες ποσο των 42 ευρω
:)

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3746   mariusgr

mariusgr

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:02

Πάντως εγώ το έχω δει χαλαρά... και τι έγινε να το πάρω τον Γενάρη... Όποτε έρθει...

Έτσι και αλλιώς έχω το iphone 6 τώρα και κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Ο μόνος που καίγεται είναι η γυναίκα μου που έχει το Iphone 4s και περιμένει να της δώσω το δικό μου  :D

#3747   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:05

Ήρθε η ώρα να ανταποδώσω την καλοσύνη απο τον @JonhLio, παραχωρώντας την δικιά μου κράτηση για Silver 64GB από ΠΛΑΙΣΙΟ κεντρικό κατάστημα Αθήνας.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο και τους είπα να το κρατήσουν στο κατάστημα για παραλαβή από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι το κλείσιμο του Σαββάτου.

Ισχύει το γνωστό, το πρώτο pm που θα έρθει ειναι δικό του.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3748   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:29

Αν έχεις κάποιος κράτηση που δεν την θέλει για 256gb,ας με ενημερώσει.

#3749   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 551 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2017 - 18:40

Και εγώ εκεί το ασφάλισα και την επόμενη είχα απόδειξη και ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Μπορει κάποιος να μου δώσει το link για την Generali, γιατι ενώ χθες το ειχα βρει, σήμερα .... δεν !!!!

Τελευταία επεξεργασία από: ktsak, 06/12/2017 - 18:41.

#3750   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 06/12/2017 - 18:45

Μπορει κάποιος να μου δώσει το link για την Generali, γιατι ενώ χθες το ειχα βρει, σήμερα .... δεν !!!!

Ορίστε + 30 210 3602226-9 - info@xirogiannopoulos.gr - εννέα με 5 το απόγευμα καθημερινά .;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες