Ορίστε + 30 210 3602226-9 - info@xirogiannopoulos.gr - εννέα με 5 το απόγευμα καθημερινά .;-)
Eυχαριστω πολύ
Δημοσίευση 06/12/2017 - 18:51
Ορίστε + 30 210 3602226-9 - info@xirogiannopoulos.gr - εννέα με 5 το απόγευμα καθημερινά .;-)
Eυχαριστω πολύ
Δημοσίευση 06/12/2017 - 18:58
Φιλε μου στις 09/10 που λες δεν είχε ανακοινωθεί καν η τιμή,όποτε λίγο δύσκολο να είχες πληρώσει τότε.Γράφω και παραπάνω.....Ημερομηνία προπληρωμής 09/10.
Εσύ πάς σίγουρα απο μέσα του επόμενου έτους...είτε σου λένε είτε όχι!!!
Δημοσίευση 06/12/2017 - 19:00
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 06/12/2017 - 19:02
Δημοσίευση 06/12/2017 - 19:01
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 06/12/2017 - 19:03
Δημοσίευση 06/12/2017 - 20:12
Αυτά που βρήκα στο Ίντερνετ δεν ισχύουν;Ορίστε + 30 210 3602226-9 - info@xirogiannopoulos.gr - εννέα με 5 το απόγευμα καθημερινά .;-)
Δημοσίευση 06/12/2017 - 20:21
Αποκλειστικα μέσω Ξηρογιαννοπουλου γίνεται η ασφάλιση,οπότε αυτά που βρήκες δεν κάνουν δουλειά.Αυτά που βρήκα στο Ίντερνετ δεν ισχύουν;
Δημοσίευση 06/12/2017 - 20:31
Αυτά που βρήκα στο Ίντερνετ δεν ισχύουν;
Offtopic .
Αυτό που βρήκες είναι γενικά η εταιρεία δεν ξέρω αν μπορείς και εκεί λογικά θα μπορείς να το ασφαλίσεις εγώ δεν μπήκα στην διαδικασία να ψάχνομαι πήγα κατευθείαν στην πηγή στα σίγουρα που δεν έκανα τίποτα απλά πράγματα μου έστειλαν με mail μια δήλωση την συμπλήρωσα την υπέγραψα τους την ξανά έστειλα μαζί με απόδειξη αγοράς και φωτογραφίες του κινητού την ίδια ημέρα όπως μου ζήτησαν και τους έκανα το έμβασμα των 32 Ευρώ . Την επόμενη ημέρα πήρα απόδειξη και ασφαλιστήριο παγκόσμιο όπου κι αν είμαι αν πάθει κάτι το κινητό σπάσιμο φωτιά από κεραυνό ή πυρκαγιά κλοπή ή ληστεία .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 06/12/2017 - 20:52
Offtopic .
Αυτό που βρήκες είναι γενικά η εταιρεία δεν ξέρω αν μπορείς και εκεί λογικά θα μπορείς να το ασφαλίσεις εγώ δεν μπήκα στην διαδικασία να ψάχνομαι πήγα κατευθείαν στην πηγή στα σίγουρα που δεν έκανα τίποτα απλά πράγματα μου έστειλαν με mail μια δήλωση την συμπλήρωσα την υπέγραψα τους την ξανά έστειλα μαζί με απόδειξη αγοράς και φωτογραφίες του κινητού την ίδια ημέρα όπως μου ζήτησαν και τους έκανα το έμβασμα των 32 Ευρώ . Την επόμενη ημέρα πήρα απόδειξη και ασφαλιστήριο παγκόσμιο όπου κι αν είμαι αν πάθει κάτι το κινητό σπάσιμο φωτιά από κεραυνό ή πυρκαγιά κλοπή ή ληστεία .
Δημοσίευση 06/12/2017 - 20:53
Offtopic .
Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:00
Με 32€ αν πάθει κάτι από όλα αυτά.....Τι παίρνεις? Και πόσο πληρώνεις?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όλο το ποσό της αξίας του κινητού .Αν σπάσει η οθόνη τους στέλνεις την απόδειξη και σου κάνουν εμβασμα στο λογαριασμό σου όλο το ποσό . Αυτά όλα ισχύουν για μια φορά το χρόνο αν θες ξανά πληρώνεις 15Ευρώ και ισχύει ξανά κανονικά ακόμα μια φορά .
Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:03
η αληθεια ειναι πως με 32ε να στο αντικαταστησουν η επιδιορθωσουν αφου το πληρωσεις εσυ βεβαια...
ειμαι λιγο καχυποπτος
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:06
η αληθεια ειναι πως με 32ε να στο αντικαταστησουν η επιδιορθωσουν αφου το πληρωσεις εσυ βεβαια...
ειμαι λιγο καχυποπτος
Και γω ετσι λεω με 32 ευρω σου δινουν 1200 Αλλα λεει ο φιλος οτι πηρε κανονικα συμβολαιο...!
Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:15
δεν παιρνεις 1200 σου πληρωνουν το τιμολογιο επισκευης του εγραψε ο κωσταςροδος
απλα για παραδειγμα η επισκευη της πλατης του κινητου κοστιζει με apple care 250 δολλαρια ενω χωρις πανω απο 500
για αυτο ειμαι καχυποπτος οπως γραφω αλλα οπως σε ολα τα συμβολαια ο διολος μαλλον κρυβεται στα ψιλα γραμματα
εγω ακομα δεν εχω τη συσκευη οποτε δεν εχω ρωτησει τους ορους
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:23
Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:27
Αν στο κλέψουν πχ όχι πάνω σε τραπέζι αυτό δεν το καλύπτουν αλλά σου κλέψουν τκ σπίτι πχ περνεις το χαρτί από την αστυνομία και στο καλύπτει όλο το ποσό. Αν επίσης σε ληστεία στο κλέψουν πάλι περνεις το χαρτί από την αστυνομία και περνεις το ποσό . αν σπάσει το τζάμι ο τεχνικός κάνει έκθεση στέλνεις φωτογραφίες και με την απόδειξη που πληρώνεις σου βάζουν τα χρήματα στον λογαριασμό σου.Και γω ετσι λεω με 32 ευρω σου δινουν 1200 Αλλα λεει ο φιλος οτι πηρε κανονικα συμβολαιο...!
δεν παιρνεις 1200 σου πληρωνουν το τιμολογιο επισκευης του εγραψε ο κωσταςροδος
απλα για παραδειγμα η επισκευη της πλατης του κινητου κοστιζει με apple care 250 δολλαρια ενω χωρις πανω απο 500
για αυτο ειμαι καχυποπτος οπως γραφω αλλα οπως σε ολα τα συμβολαια ο διολος μαλλον κρυβεται στα ψιλα γραμματα
εγω ακομα δεν εχω τη συσκευη οποτε δεν εχω ρωτησει τους ορους
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες