iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 08/12/2017 - 11:45
Εγώ πάντως το έχω και είναι τέλειο
Ad
Δημοσίευση 08/12/2017 - 12:40
Μπα πολύ λες. Παραλαβές θα γίνουν μέσα στον Δεκέμβριο το θέμα είναι πόσα κομμάτια θα έρθουν γιατί η λογική λέει ότι θα δωθεί προτεραιότητα στις μεγάλες αγορές λόγω εορτών. Τα 256 SG πάντως με το σταγονόμετρο λογικά θα έρχονται γιατί έχει πολύ ζήτηση εξωτερικό από ότι φαίνεται.
Δημοσίευση 08/12/2017 - 13:27
Δημοσίευση 08/12/2017 - 13:34
με καλεσαν απο Κωτσοβολο....
μου λεει η κοπελα....
σας καλεσαμε σχετικα με την παραγγελια του iPhone IΞ(οχι 10)!!!!...μμμμμ.....μου λεει θα κανετε καταθεση και να προχωρησουμε;
λεω εχει ερθει για παραλαβη;
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...........μου απανταει!
λεω τοτε ποια καταθεση ονειρευεστε;
για να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!
λεω λοιπον....(αφου εχω παρει αναποδες )εν τω μεταξυ με την γυναικα μου μεσα στο αυτοκινητο και βλεπει το κυμα οργης να απλωνεται!!!!...
κοιταξε να δεις σιγουρια νιωθω με τα χρηματα στην δικη μου τσεπη!οποτε καλο πασχα καλη ανασταση να εχετε! και το κλεινωωωωωωωωωω
με ξαναπαιρνει!!!!
λεει πριν το κλεισετε...να ξερετε χανετε την σειρα προτεραιοτητας γιατι καποιος αλλος θα πληρωσει και θα ανεβει στην λιστα!!
ε δεν κρατηθηκα....
ακου λοιπον κοπελια...μαλιστα κυριε....
αντε κ γ@μησου και φερε κ την εισπραξη απο το καταστημα!!! ενταξει;;;;
παγωτο.....δεν μιλησε....
της ευχηθηκα ξανα καλο πασχα και το εκλεισα!!!
Τελευταία επεξεργασία από: SmartSteli0s, 08/12/2017 - 13:34
Δημοσίευση 08/12/2017 - 13:58
μου λεει η κοπελα....
σας καλεσαμε σχετικα με την παραγγελια του iPhone IΞ(οχι 10)!!!!...μμμμμ.....μου λεει θα κανετε καταθεση και να προχωρησουμε;
για να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!
λεω λοιπον....(αφου εχω παρει αναποδες )εν τω μεταξυ με την γυναικα μου μεσα στο αυτοκινητο και βλεπει το κυμα οργης να απλωνεται!!!!...
κοιταξε να δεις σιγουρια νιωθω με τα χρηματα στην δικη μου τσεπη!οποτε καλο πασχα καλη ανασταση να εχετε! και το κλεινωωωωωωωωωω
με ξαναπαιρνει!!!!
λεει πριν το κλεισετε...να ξερετε χανετε την σειρα προτεραιοτητας γιατι καποιος αλλος θα πληρωσει και θα ανεβει στην λιστα!!
ε δεν κρατηθηκα....
θεοσσσσσσσ. κλαίω!!!!
Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:24
μου λεει η κοπελα....
με ξαναπαιρνει!!!!
ε δεν κρατηθηκα....
loooooool
Πάντως ζω για την ώρα που θα συναντήσω ένα από τα στελέχη Κωτσόβολου μόνο και μόνο για να του ή της ρίξω το κράξιμο του αιώνα. Μου άρεσε κιόλας που εκθείαζαν και τον managing director τα ΜΜΕ πριν από κάποιο διάστημα. Να την χαίρονται και αυτός και οι υπόλοιποι στα κεντρικά την παράγκα τους για να μην χρησιμοποιήσω καμία άλλη έκφραση πιο αντιπροσωπευτική.
Τα ίδια βέβαια και για το Public από 27/10 ώρα 00.30 έχω κάνει παραγγελία άφαντοι όλοι. Και όχι μόνο αυτό δεν σηκώνουν κ τα τηλέφωνα 2 εβδομάδες τώρα για να κάνω ακύρωση, αφού παρέλαβα από iStorm.
Μετά απορούν γιατί πηγαίνει ο κόσμος στα καταστήματα τους να κάνει φασαρία και σε κοιτάνε λες και είσαι κανένας τρελός ή ότι έχεις άδικο. Απαραδεκτοι απλά.
Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:39
Θεός. Εύγε.
Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:56
Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:17
Το μόνο που τους νοιάζει είναι η πληρωμή όπου πλήρωσα φυσικά και περιμένω πάνω από 1 μηνα για το iPhone X 256gb
Αν δεν μπορούν να καλύψουν ανάγκες να μη δέχονται παραγγελίες να πουν την αλήθεια στους πελάτες!
Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:25
Τωρα τα αντε γ@μησου στου υπαλληλακους των 500 600 ευρω και τα σχολια θεος και τα σχετικα
Ειναι για τον π@υτσο
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:29
Ακύρωσα την παραγγελία τελικά για το X και πήρα το 8+ και το Xbox One X.
Τον Φεβρουάριο που θα είμαι εξωτερικό, μπορεί να χτυπήσω το Χ από Apple Store. Αρκετά έκανα υπομονή, ούτε αυτοκίνητο να είχα παραγγείλει....
Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:31
Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:34
Εσυ που το παραλαβές από τους πρωτους και δεν ξέρεις πως να ανεβάσεις φωτό εδώ θα συνεχίσεις να ειρωνεύεσαι για πολύ ακόμη ;;;Εύχομαι όλοι οσοι ακόμα περιμένουν να το παραβούν με το αρνάκι και το κόκκινο αυγό
Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:43
Εύχομαι όλοι οσοι ακόμα περιμένουν να το παραβούν με το αρνάκι και το κόκκινο αυγό
Έυχομαι να σου σπάσει το κινητό και να μην έχεις λεφτά να αγοράσεις άλλο!
Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:50
Ο κωτσοβολος ειναι βρετανική εταιρεια εδω και χρονια απο τις μεγαλύτερες λιανικης πώλησης στην ευρωπη και ισως στον κοσμο
Τωρα τα αντε γ@μησου στου υπαλληλακους των 500 600 ευρω και τα σχολια θεος και τα σχετικα
Ειναι για τον π@υτσο
στα @ρχιδι@ μου τι εταιρεια ειναι .
στην ελλαδα εδρευει και υποκειται σε ελληνικη φορολογια.
ο υπαλληλος εκπροσωπει την εταιρεια και σαφως δεν ειναι η αρμοζουσα εκφραση για εναν υπαλληλο αλλα οταν επιμενει να εισπραξει χωρις να εχει το τελικο προίον προς παραδοση και θα οικιοποιηθει το χρημα μου να το ''γυριζει'' σε προμηθευτες τραπεζες ή οτι αλλο και εγω θα περιμενω σαν μ@λ@κ@ς ναι τοτε να παει να γ@μηθει και να φερει κ την εισπραξη.
δεν καταλαβα τι σημαινει το να πρεπει να εξοφλησω το ποσο χωρις να υπαρχει η συσκευη;αυτη η μαγκια απο που προεκυψε;
να το θεσω αλλιως;
ζηταω ενα iphone X το παραγγελνω.τους λεω δωσε μου την συσκευη και οταν πληρωθω θα σας εξοφλησω!! ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ;;;;;;ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;;;;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες