στα @ρχιδι@ μου τι εταιρεια ειναι .
στην ελλαδα εδρευει και υποκειται σε ελληνικη φορολογια.
ο υπαλληλος εκπροσωπει την εταιρεια και σαφως δεν ειναι η αρμοζουσα εκφραση για εναν υπαλληλο αλλα οταν επιμενει να εισπραξει χωρις να εχει το τελικο προίον προς παραδοση και θα οικιοποιηθει το χρημα μου να το ''γυριζει'' σε προμηθευτες τραπεζες ή οτι αλλο και εγω θα περιμενω σαν μ@λ@κ@ς ναι τοτε να παει να γ@μηθει και να φερει κ την εισπραξη.
δεν καταλαβα τι σημαινει το να πρεπει να εξοφλησω το ποσο χωρις να υπαρχει η συσκευη;αυτη η μαγκια απο που προεκυψε;
να το θεσω αλλιως;
ζηταω ενα iphone X το παραγγελνω.τους λεω δωσε μου την συσκευη και οταν πληρωθω θα σας εξοφλησω!! ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ;;;;;;ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;;;;
ο φιλος τα λέει πολυ καλα ...έχουν βρει όλοι τώρα δώσε τα λεφτα μπροστά μην χάσεις την σειρά σου !!! σιγα ρε μ@λακες !! κανονικά παιδιά θα έπρεπε να ακυρώσετε ολοι της παραγγελίες και να τους πείτε δώστε τα κινητά και θα παρετε τα λεφτά οταν τα έχουμε ..αλλα και εσείς πολυ άγχος και τρελα για ενα τηλέφωνο ...έχετε κανει στοχο της ζωη σας να παραλάβετε ενα τηλέφωνο..χαλαρα δεν ειναι το τελος του κοσμου , ουτε σας το χαρίζουν ....εγω προσωπικά οταν μου ειπε η at@t οτι θα εχει τον Ιανουάριο..πήρα ενα 8 plus για την γυναίκα μου και είμαστε μια χαρά