Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3826   nikosny1

nikosny1

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:09

στα @ρχιδι@ μου τι εταιρεια ειναι .

στην ελλαδα εδρευει και υποκειται σε ελληνικη φορολογια.

ο υπαλληλος εκπροσωπει την εταιρεια και σαφως δεν ειναι η αρμοζουσα εκφραση για εναν υπαλληλο αλλα οταν επιμενει να εισπραξει χωρις να εχει το τελικο προίον προς παραδοση και θα οικιοποιηθει το χρημα μου να το ''γυριζει'' σε προμηθευτες τραπεζες ή οτι αλλο και εγω θα περιμενω σαν μ@λ@κ@ς ναι τοτε να παει να γ@μηθει και να φερει κ την εισπραξη.

δεν καταλαβα τι σημαινει το να πρεπει να εξοφλησω το ποσο χωρις να υπαρχει η συσκευη;αυτη η μαγκια απο που προεκυψε;

να το θεσω αλλιως;

ζηταω ενα iphone X το παραγγελνω.τους λεω δωσε μου την συσκευη και οταν πληρωθω θα σας εξοφλησω!! ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ;;;;;;ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;;;;

ο φιλος τα λέει πολυ καλα ...έχουν βρει όλοι τώρα δώσε τα λεφτα μπροστά μην χάσεις την σειρά σου !!! σιγα ρε μ@λακες !! κανονικά παιδιά θα έπρεπε να ακυρώσετε ολοι της παραγγελίες και να τους πείτε δώστε τα κινητά και θα παρετε τα λεφτά οταν τα έχουμε ..αλλα και εσείς πολυ άγχος και τρελα για ενα τηλέφωνο ...έχετε κανει στοχο της ζωη σας να παραλάβετε ενα τηλέφωνο..χαλαρα δεν ειναι το τελος του κοσμου , ουτε σας το χαρίζουν ....εγω προσωπικά οταν μου ειπε η at@t οτι θα εχει τον Ιανουάριο..πήρα ενα 8 plus για την γυναίκα μου και είμαστε μια χαρά  

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3827   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:16

ο φιλος τα λέει πολυ καλα ...έχουν βρει όλοι τώρα δώσε τα λεφτα μπροστά μην χάσεις την σειρά σου !!! σιγα ρε μ@λακες !! κανονικά παιδιά θα έπρεπε να ακυρώσετε ολοι της παραγγελίες και να τους πείτε δώστε τα κινητά και θα παρετε τα λεφτά οταν τα έχουμε ..αλλα και εσείς πολυ άγχος και τρελα για ενα τηλέφωνο ...έχετε κανει στοχο της ζωη σας να παραλάβετε ενα τηλέφωνο..χαλαρα δεν ειναι το τελος του κοσμου , ουτε σας το χαρίζουν ....εγω προσωπικά οταν μου ειπε η at@t οτι θα εχει τον Ιανουάριο..πήρα ενα 8 plus για την γυναίκα μου και είμαστε μια χαρά  

ε ναι τωρα ενταξει.

ετσι ειναι,

μεγεια σας

#3828   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:17

Ο κωτσοβολος ειναι βρετανική εταιρεια εδω και χρονια απο τις μεγαλύτερες λιανικης πώλησης στην ευρωπη και ισως στον κοσμο

Τωρα τα αντε γ@μησου στου υπαλληλακους των 500 600 ευρω και τα σχολια θεος και τα σχετικα
Ειναι για τον π@υτσο

Κι εδώ ειναι που κάνεις λάθος. Βρετανικη εταιρεία μπορεί να ειναι αλλα το management ειναι Ελληνικότατο. Ας τόλμαγαν στην Αγγλια ή Αμερική να συμπεριφερθουν ετσι σε πελάτη και να δεις τι θα γινοταν. 

Οσο για τους υπαλλήλους κανεις δεν ειπε οτι φταίνε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων και τα ακούνε και τσάμπα. Και να εισαι σιγουρος οτι το γνωριζουν, γιατι κι εγω οταν καμια φορα τους τα χωνω το ξεκαθαρίζω επί τόπου να τα μεταφερουν εκει που πρεπει από την στιγμή που δεν με αφηνουν να μιλήσω με καποιον προιστάμενο ή τα κεντρικά. Η νοοτροπία της κάθε εταιρείας ξεκινάει πάντα από το management και γι'αυτο βεβαίως στην πλειοψηφία των ελληνικών εταιρειών οι "υπευθυνοι" ειναι "εξαφανισμένοι" κλασικά.

Όταν ομως θα σε πάρει τηλέφωνο δυο φορές ο υπάλληλος και την δευτερη θα σου μιλήσει με ύφος, ευγενικό μεν "εκβιαστικο" δε, του στυλ "πλήρωνε τωρα αλλιως χάνεις την σειρά σου και κάποτε θα παρεις αυτο που πλήρωσες" ε τότε λογικο να μην κρατήσεις τα νευρα σου.

Από ενα σημειο και μετα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι όπου μας σεβονται σαν καταναλωτες και σαν ανθρωπους και βεβαια θα ανταποδιδουμε και τον σεβασμό και την ευγένεια. Όταν όμως "πατάνε" στην ευγένεια και στον πολιτισμό για να επωφεληθούν εις βάρος μας τότε πρέπει να αντιδράμε. Γιατί όσο δεν αντιδρούσαμε τόσα χρόνια τώρα τα λουζόμαστε από τον κάθε "Κωτσόβολο". 

#3829   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:21

Κι εδώ ειναι που κάνεις λάθος. Βρετανικη εταιρεία μπορεί να ειναι αλλα το management ειναι Ελληνικότατο. Ας τόλμαγαν στην Αγγλια ή Αμερική να συμπεριφερθουν ετσι σε πελάτη και να δεις τι θα γινοταν. 

Οσο για τους υπαλλήλους κανεις δεν ειπε οτι φταίνε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων και τα ακούνε και τσάμπα. Και να εισαι σιγουρος οτι το γνωριζουν, γιατι κι εγω οταν καμια φορα τους τα χωνω το ξεκαθαρίζω επί τόπου να τα μεταφερουν εκει που πρεπει από την στιγμή που δεν με αφηνουν να μιλήσω με καποιον προιστάμενο ή τα κεντρικά. Η νοοτροπία της κάθε εταιρείας ξεκινάει πάντα από το management και γι'αυτο βεβαίως στην πλειοψηφία των ελληνικών εταιρειών οι "υπευθυνοι" ειναι "εξαφανισμένοι" κλασικά.

Όταν ομως θα σε πάρει τηλέφωνο δυο φορές ο υπάλληλος και την δευτερη θα σου μιλήσει με ύφος, ευγενικό μεν "εκβιαστικο" δε, του στυλ "πλήρωνε τωρα αλλιως χάνεις την σειρά σου και κάποτε θα παρεις αυτο που πλήρωσες" ε τότε λογικο να μην κρατήσεις τα νευρα σου.

Από ενα σημειο και μετα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι όπου μας σεβονται σαν καταναλωτες και σαν ανθρωπους και βεβαια θα ανταποδιδουμε και τον σεβασμό και την ευγένεια. Όταν όμως "πατάνε" στην ευγένεια και στον πολιτισμό για να επωφεληθούν εις βάρος μας τότε πρέπει να αντιδράμε. Γιατί όσο δεν αντιδρούσαμε τόσα χρόνια τώρα τα λουζόμαστε από τον κάθε "Κωτσόβολο". 

υποκλινομαι....+10

#3830   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:24

Ρε μάγκες είστε λίγο off topic? Τώρα συζήτηση με @@@@ και &€):) και !:?:€:@:! Κρατήστε ένα επίπεδο!!! Ωωωωω τι είπα!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3831   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:28

off topic δεν ειμαστε γιατι αφορά τα καταστηματα που εχουν γινει παραγγελίες και τα τραγελαφικα που έρχονται στο φως καθε 3 και λίγο. Από την άλλη δεν κινειται και σχεδόν τιποτα αυτην την εβδομαδα σε παραλαβες οποτε λογικο να πηγαινει και αλλου η κουβεντα :)

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 08/12/2017 - 16:29

#3832   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:49

Εαν εχεις οποιοδηποτε παραπονο στα σοβαρά και οχι να χαμε να λεγαμε
Κανείς καταγγελία στην προστασια καταναλωτη

Ή στέλνεις email επιστολη κτλ στην ιδια την εταιρεια αναφεροντας το ονομα του υπαλληλου και καταγγελοντας την όποια συμπεριφορα του
Αυτες ειναι δυο απο τις λυσεις που θα επελεγε καποιος ο οποις θα ειχε στοιχειωδη καταναλωτική παιδεια

Δεν βριζεις τον ,επαναλαμβάνω υπαλληλακο των 500ε

Τωρα ολα τα αλλα που κουβεντιάζουμε ειναι ιστορίες για αγριους

Αν δεν εγινα αντιληπτός δεμ υπερασπίζομαι κανεναν κωτσοβολο που ειναι ονταως για τον π@υτσο
Υπερασπίζομαι ομως σθεναρα τον υπαλληλακο....

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 08/12/2017 - 16:54

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3833   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 18:11

Έυχομαι να σου σπάσει το κινητό και να μην έχεις λεφτά να αγοράσεις άλλο!

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ για τις όμορφες ευχές σου μόνο πρόσεχε μην γυρίσουν ανάποδα... να σε καλά υγεία πάνω από όλα

#3834   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 08/12/2017 - 18:14

Peace my friends ✌️

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3835   Panosxmax

Panosxmax

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 18:18

καλησπερα παιδια.μολις τωρα πηρα στον κοτσοβολο και μου ειπαν ηρθε το κινητο και δευτερα μπορω να παω να το παρω.απο 18-11 που εκανα την παραγγελια

#3836   gikaras212

gikaras212

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Twitter:@gikasss13
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 08/12/2017 - 19:09

καλησπερα παιδια.μολις τωρα πηρα στον κοτσοβολο και μου ειπαν ηρθε το κινητο και δευτερα μπορω να παω να το παρω.απο 18-11 που εκανα την παραγγελια

Όντως άντε με το καλό!
Ποιο πήρες αν επιτρέπεται ?

#3837   gikaras212

gikaras212

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Twitter:@gikasss13
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 08/12/2017 - 19:11

Και λίγο να ηρεμήσουμε που βρίζουμε όλοι τους υπαλλήλους οποίοι είναι ξέρουν πως δεν είναι αυτό σωστό !
Ότι τους λένε από πάνω κάνουν και λένε . Τώρα βρισιές κτλ δεν νομίζω να χρειάζονται. Και ότι είπε πιο πάνω ο Αδερφος ηρεμήστε θα έρθουν και εγώ το περιμένω αλλά δεν θα χαλάσω την ζαχαρένια μου ούτε θα περνώ να βρίζω τον κάθε ένα υπάλληλο που δεν φτάιει! Θα έρθει αδέρφια θα έρθει! Κουράγιο σε όλους μας !

#3838   Panosxmax

Panosxmax

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 19:15

Και λίγο να ηρεμήσουμε που βρίζουμε όλοι τους υπαλλήλους οποίοι είναι ξέρουν πως δεν είναι αυτό σωστό !
Ότι τους λένε από πάνω κάνουν και λένε . Τώρα βρισιές κτλ δεν νομίζω να χρειάζονται. Και ότι είπε πιο πάνω ο Αδερφος ηρεμήστε θα έρθουν και εγώ το περιμένω αλλά δεν θα χαλάσω την ζαχαρένια μου ούτε θα περνώ να βρίζω τον κάθε ένα υπάλληλο που δεν φτάιει! Θα έρθει αδέρφια θα έρθει! Κουράγιο σε όλους μας !το 

το 64 SG

#3839   Panosxmax

Panosxmax

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 19:16

σε ευχαριστω φιλε

#3840   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 08/12/2017 - 19:56

Μέσα με τέλη Ιανουαρίου για να μην πω Φεβρουάριο τα iPhone X 256 και αν.........καλά κρασα......και καλό κουράγιο
Εγώ πάντως το έχω και είναι τέλειο

Αυτή είναι η αλήθεια είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι εγώ απλά τα λέω και ούτε να χάσω έχω τίποτα ούτε να κερδίσω εγώ το 256ρι το πείρα και λίγο με νοιάζει στην τελική αν θα καθυστερήσουν να το πάρουν άλλοι

Εύχομαι όλοι οσοι ακόμα περιμένουν να το παραβούν με το αρνάκι και το κόκκινο αυγό

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ για τις όμορφες ευχές σου μόνο πρόσεχε μην γυρίσουν ανάποδα... να σε καλά υγεία πάνω από όλα

Ότι σπέρνεις, αυτό θερίζεις!!! Συμπαντικός νόμος!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες