καλησπερα παιδια.μολις τωρα πηρα στον κοτσοβολο και μου ειπαν ηρθε το κινητο και δευτερα μπορω να παω να το παρω.απο 18-11 που εκανα την παραγγελια
Με το καλό να το παραλάβεις!
Δημοσίευση 08/12/2017 - 20:00
καλησπερα παιδια.μολις τωρα πηρα στον κοτσοβολο και μου ειπαν ηρθε το κινητο και δευτερα μπορω να παω να το παρω.απο 18-11 που εκανα την παραγγελια
Δημοσίευση 08/12/2017 - 20:02
να σε καλα φιλε
Δημοσίευση 08/12/2017 - 21:04
Με το καλό να το παραλάβετε όλοι παιδιά.
Ερώτηση άσχετη με iphone, αλλά σχετικά με παραλαβή από σκρουτζ. Τελικά σε ποιο σκρουτζομαγαζο αγοράζουμε με τιμολόγιο; Ας μην γίνει η αφαίρεση κατευθειαν. Θελει φιλος να παρει ipad
Δημοσίευση 08/12/2017 - 21:05
και εγω φιλε μου καθε μερα τους παιρνω τηλ... Σε εμενα το εστειλαν κανονικα εφθασε μεχρι την πορτα μου με κουριερ και μολις πηγε ο οδηγος να μου το παραδωσει του τηλεφωνουν οτι πρεπει ν γινει επιστροφη και να ξανα αποσταλει γιατι το τιμολογιο ηταν με φπα ενω επρεπε χωρις φπα Το προιο εχει φτασει εδω κ μια εβδομαδα σε αυτους και μεχρι τωρα δεν εχω παραλαβει ακομη δεν ξερω τι να κανω μου λενε οτι πρεπει να φανει στην αποθηκη τους πρωτα κ μετα ν το στειλουν παλι πολυ χαλια η καταστασηΠάντως παιδιά τους έχω ζαλίσει στον Κωτσόβολο κάθε μερα επίτηδες! Μέχρι και email παραπόνων έστειλα όπου μου απάντησαν τις γνωστές τυπικότητες χωρίς φυσικά να λένε ποτέ περίπου έστω υπολογίζουν ότι θα παραλάβω! Τους είπα ότι αν δεν παραλάβω έως την επόμενη εβδομάδα ακυρώνω και τα χρήματα πίσω αφού τους στόλισα με το γάντι!
Το μόνο που τους νοιάζει είναι η πληρωμή όπου πλήρωσα φυσικά και περιμένω πάνω από 1 μηνα για το iPhone X 256gb
Αν δεν μπορούν να καλύψουν ανάγκες να μη δέχονται παραγγελίες να πουν την αλήθεια στους πελάτες!
Δημοσίευση 08/12/2017 - 21:32
Κανενα!!!Παραγγελια μέσω Ίντερνετ δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να κόψεις τιμολόγιο παρά μόνο απόδειξη λιανικής.Με το καλό να το παραλάβετε όλοι παιδιά.
Ερώτηση άσχετη με iphone, αλλά σχετικά με παραλαβή από σκρουτζ. Τελικά σε ποιο σκρουτζομαγαζο αγοράζουμε με τιμολόγιο; Ας μην γίνει η αφαίρεση κατευθειαν. Θελει φιλος να παρει ipad
Δημοσίευση 08/12/2017 - 21:32
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 08/12/2017 - 22:48
Μια ερώτηση, ποιό μοντέλο πήρες;;; Εγώ έκανα παραγγελία 17-11 και σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν να τους ξαναπάρω στις 18-12!!!
Δημοσίευση 09/12/2017 - 03:07
Δημοσίευση 09/12/2017 - 07:55
Δημοσίευση 09/12/2017 - 09:17
Δημοσίευση 09/12/2017 - 12:47
Δημοσίευση 09/12/2017 - 14:09
Απ’ ότι καταλαβαίνω , οι μόνοι που δεν έχουν πάρει το 10 είναι αυτοί που το έχουν προπληρώσει και τους έχουν κρεμάσει κι όσοι θέλουν 256αρι.
Το 64αρι silver από ΠΛΑΙΣΙΟ που το παραχώρησα σε όποιον το θέλει, τελικά έμεινε αζήτητο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ακριβώς έτσι είναι. Από 11/11 προπληρωμένο με πιστωτική από Κωτσόβολο, 64gb silver κι ακόμα τίποτα.
Κάθε μέρα ρωτάω και απαντούν ότι δεν ξέρουν
Δημοσίευση 09/12/2017 - 14:22
Δημοσίευση 09/12/2017 - 14:39
Και θα συνεχίσει αυτό να γίνεται μέχρι τον Ιανουάριο παιδιά για να κρατάνε αυτήν την φρεσκαδούρα στον αέρα και για να ανεβαίνει η μετοχή της συνέχεια . Όταν βλέπουν ότι αν πουλάγανε σε όλους θα βγάζανε τα μισά ενώ τώρα με αυτό βγάλανε τα διπλά καταλαβαίνετε το τι γίνεται .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 09/12/2017 - 15:55
Παιδιά , θα αργήσουν δυστηχως μέχρι τώρα δεν το πίστευα και εγώ αλλά ποια το έχω χωνέψει ,
Στις 28/11 Σάββατο (day 2)πήγα και έκανα ψιλό φασαρία στο istorm στο Κολωνάκι για τα μηχανήματα του δώσανε walk in ο μάνατζερ του μαγαζιού μου είπε τότε , θα αργήσουμε πολύ από τη νέα χρόνια ...
Προχτές πήγα πάλι στο istorm στο Κολωνάκι ο πωλητης μου είπε ότι οι παραγγέλιες είναι 100αδες που περιμένουν
Στην Γλυφάδα και Φάληρο , έχω Πάει πάνω από 60 φορές σε όλα τα γνωστά brands, έρχονται με το σταγονόμετρο ιδικα τα 256
Δεν έχει σημασία αν φταίει η infoquest και οι 3 εταιρίες κινητής ή η μαμά Apple που μας βλέπει σαν ψιλικατζή το αποτέλεσμα είναι το ίδιο .
Άρα τι μένει για όσους δεν είμαστε διάσημοι και χωρίς χοντρό βύσμα : εξωτερικό , καπελο στη τιμή ή υπομονή
Εγώ θα περιμένω και αν δεν το πάρω μέσα στο 2017
Θα μείνω με το 7plus και θα πάρω του χρόνου το επιμένο μοντέλο
Φιλε μου οι παραγγελιες των κοματιων γινονται με το σταγονομετρο. Κ αυτο δε το λεω εγω αλλα μου το ειπαν απο τα κεντρικα του Γερμανος. Προφανως δεν εχουν την δυνατοτητα να στοκαρουν ικανοποιητικα μια τοσο ακριβη συσκευη. εγω παντως σταθηκα τυχερος και βρηκα συσκευη μεσα σε 2 ημερες απ οταν αποφασισα να παρω το Χ και απο καταστημα αλυσιδας που ηταν outsider και χωρις παραγγελια
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες