Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3841   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/12/2017 - 20:00

καλησπερα παιδια.μολις τωρα πηρα στον κοτσοβολο και μου ειπαν ηρθε το κινητο και δευτερα μπορω να παω να το παρω.απο 18-11 που εκανα την παραγγελια

Με το καλό να το παραλάβεις!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3842   Panosxmax

Panosxmax

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 20:02

Με το καλό να το παραλάβεις!

να σε καλα φιλε

#3843   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 08/12/2017 - 21:04

Με το καλό να το παραλάβετε όλοι παιδιά.

Ερώτηση άσχετη με iphone, αλλά σχετικά με παραλαβή από σκρουτζ. Τελικά σε ποιο σκρουτζομαγαζο αγοράζουμε με τιμολόγιο; Ας μην γίνει η αφαίρεση κατευθειαν. Θελει φιλος να παρει ipad 

#3844   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 21:05

Πάντως παιδιά τους έχω ζαλίσει στον Κωτσόβολο κάθε μερα επίτηδες! Μέχρι και email παραπόνων έστειλα όπου μου απάντησαν τις γνωστές τυπικότητες χωρίς φυσικά να λένε ποτέ περίπου έστω υπολογίζουν ότι θα παραλάβω! Τους είπα ότι αν δεν παραλάβω έως την επόμενη εβδομάδα ακυρώνω και τα χρήματα πίσω αφού τους στόλισα με το γάντι!
Το μόνο που τους νοιάζει είναι η πληρωμή όπου πλήρωσα φυσικά και περιμένω πάνω από 1 μηνα για το iPhone X 256gb

Αν δεν μπορούν να καλύψουν ανάγκες να μη δέχονται παραγγελίες να πουν την αλήθεια στους πελάτες!

και εγω φιλε μου καθε μερα τους παιρνω τηλ... Σε εμενα το εστειλαν κανονικα εφθασε μεχρι την πορτα μου με κουριερ και μολις πηγε ο οδηγος να μου το παραδωσει του τηλεφωνουν οτι πρεπει ν γινει επιστροφη και να ξανα αποσταλει γιατι το τιμολογιο ηταν με φπα ενω επρεπε χωρις φπα Το προιο εχει φτασει εδω κ μια εβδομαδα σε αυτους και μεχρι τωρα δεν εχω παραλαβει ακομη δεν ξερω τι να κανω μου λενε οτι πρεπει να φανει στην αποθηκη τους πρωτα κ μετα ν το στειλουν παλι πολυ χαλια η κατασταση

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#3845   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 08/12/2017 - 21:32

Με το καλό να το παραλάβετε όλοι παιδιά.

Ερώτηση άσχετη με iphone, αλλά σχετικά με παραλαβή από σκρουτζ. Τελικά σε ποιο σκρουτζομαγαζο αγοράζουμε με τιμολόγιο; Ας μην γίνει η αφαίρεση κατευθειαν. Θελει φιλος να παρει ipad

Κανενα!!!Παραγγελια μέσω Ίντερνετ δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να κόψεις τιμολόγιο παρά μόνο απόδειξη λιανικής.
Παραλαβή από κατάστημα με φυσική παρουσία του επαγγελματία μόνο τότε κόβουν τιμολόγιο.Αλλα εκεί αγοράζεις με τιμή καταστήματος που το έχουν 150 ευρώ καπέλο.
Τουλάχιστον έτσι κάνουν τα phonegallery και το citishop που ρώτησα.

#3846   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 21:32

Παιδια καλοριζικο σε ολους

Ασ ειμαστε ολοι ευχαριστημένοι και υπεράνω εκνευρισμων κτλ γιατι σε αυτες τις δυσκολες εποχες μπορουμε να αγορασουμε με τον τροπο του ο καθενας αυτη την εκπληκτική συσκευη

Οκ το ξέρουμε ειμσστε μικρη αγορα οποτε ισως θα μαστε λιγο ριγμενοι απο την εταιρεια λογικο ειναι

Και αν παραλάβουμε μεχρι τελος του χρονου εστω οι γιορτες μας θα μας είναι πιο ενδιαφέρουσες

Βασιλακης καιλας υπογραφη και τα σχετικα...:) :)

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3847   mariusgr

mariusgr

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/12/2017 - 22:48

καλησπερα παιδια.μολις τωρα πηρα στον κοτσοβολο και μου ειπαν ηρθε το κινητο και δευτερα μπορω να παω να το παρω.απο 18-11 που εκανα την παραγγελια

Μια ερώτηση, ποιό μοντέλο πήρες;;; Εγώ έκανα παραγγελία 17-11 και σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν να τους ξαναπάρω στις 18-12!!!

#3848   Panosxmax

Panosxmax

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 03:07

Το 64 sg

#3849   xpep07

xpep07

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/12/2017 - 07:55

Παιδιά , θα αργήσουν δυστηχως μέχρι τώρα δεν το πίστευα και εγώ αλλά ποια το έχω χωνέψει ,
Στις 28/11 Σάββατο (day 2)πήγα και έκανα ψιλό φασαρία στο istorm στο Κολωνάκι για τα μηχανήματα του δώσανε walk in ο μάνατζερ του μαγαζιού μου είπε τότε , θα αργήσουμε πολύ από τη νέα χρόνια ...
Προχτές πήγα πάλι στο istorm στο Κολωνάκι ο πωλητης μου είπε ότι οι παραγγέλιες είναι 100αδες που περιμένουν
Στην Γλυφάδα και Φάληρο , έχω Πάει πάνω από 60 φορές σε όλα τα γνωστά brands, έρχονται με το σταγονόμετρο ιδικα τα 256
Δεν έχει σημασία αν φταίει η infoquest και οι 3 εταιρίες κινητής ή η μαμά Apple που μας βλέπει σαν ψιλικατζή το αποτέλεσμα είναι το ίδιο .
Άρα τι μένει για όσους δεν είμαστε διάσημοι και χωρίς χοντρό βύσμα : εξωτερικό , καπελο στη τιμή ή υπομονή
Εγώ θα περιμένω και αν δεν το πάρω μέσα στο 2017
Θα μείνω με το 7plus και θα πάρω του χρόνου το επιμένο μοντέλο

#3850   xpep07

xpep07

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/12/2017 - 09:17

Cosmote παλαιoυ φαληρου (oδις καλύψους ) έχει τώρα (Σάββατο πρωί ) 1 64 απο ακύρωση Παρασκευής
Δεν ρώτησα χρωμα έφυγα τσαντισμένος ....
Δεύτερο 64 που σας βρίσκω :)
Αλλά 256 τίποτα :(

#3851   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 12:47

Απ’ ότι καταλαβαίνω , οι μόνοι που δεν έχουν πάρει το 10 είναι αυτοί που το έχουν προπληρώσει και τους έχουν κρεμάσει κι όσοι θέλουν 256αρι.

Το 64αρι silver από ΠΛΑΙΣΙΟ που το παραχώρησα σε όποιον το θέλει, τελικά έμεινε αζήτητο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3852   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 14:09

Απ’ ότι καταλαβαίνω , οι μόνοι που δεν έχουν πάρει το 10 είναι αυτοί που το έχουν προπληρώσει και τους έχουν κρεμάσει κι όσοι θέλουν 256αρι.

Το 64αρι silver από ΠΛΑΙΣΙΟ που το παραχώρησα σε όποιον το θέλει, τελικά έμεινε αζήτητο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ακριβώς έτσι είναι. Από 11/11 προπληρωμένο με πιστωτική από Κωτσόβολο,  64gb silver κι ακόμα τίποτα.

Κάθε μέρα ρωτάω και απαντούν ότι δεν ξέρουν 

#3853   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2017 - 14:22

Σκεφτείτε ότι έκανα προπαραγγελία 27/10 γύρω στις 10:30 με 10:40 στην iStorm για 256GB SG και παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα. Το αναφέρω ενδεικτικά για να καταλάβετε όσοι περιμένετε ακόμα πόση έλλειψη υπάρχει σε 256GB και ειδικά στα Space Gray.

Σκρουτζομαγαζα, αν έχετε κάποιον γνωστό που θα πάει εξωτερικό να σας φέρει ή υπομονή παιδιά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες λύσεις αυτή την στιγμή, κινούνται αργά οι παραλαβές και με μικρά νούμερα συσκευών.

#3854   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 09/12/2017 - 14:39

Και θα συνεχίσει  αυτό να γίνεται μέχρι τον Ιανουάριο παιδιά για να κρατάνε αυτήν την φρεσκαδούρα στον αέρα και για να ανεβαίνει η μετοχή της συνέχεια . Όταν βλέπουν ότι αν πουλάγανε σε όλους θα βγάζανε τα μισά ενώ τώρα με αυτό βγάλανε τα διπλά καταλαβαίνετε το τι γίνεται .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3855   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 09/12/2017 - 15:55

Παιδιά , θα αργήσουν δυστηχως μέχρι τώρα δεν το πίστευα και εγώ αλλά ποια το έχω χωνέψει ,
Στις 28/11 Σάββατο (day 2)πήγα και έκανα ψιλό φασαρία στο istorm στο Κολωνάκι για τα μηχανήματα του δώσανε walk in ο μάνατζερ του μαγαζιού μου είπε τότε , θα αργήσουμε πολύ από τη νέα χρόνια ...
Προχτές πήγα πάλι στο istorm στο Κολωνάκι ο πωλητης μου είπε ότι οι παραγγέλιες είναι 100αδες που περιμένουν
Στην Γλυφάδα και Φάληρο , έχω Πάει πάνω από 60 φορές σε όλα τα γνωστά brands, έρχονται με το σταγονόμετρο ιδικα τα 256
Δεν έχει σημασία αν φταίει η infoquest και οι 3 εταιρίες κινητής ή η μαμά Apple που μας βλέπει σαν ψιλικατζή το αποτέλεσμα είναι το ίδιο .
Άρα τι μένει για όσους δεν είμαστε διάσημοι και χωρίς χοντρό βύσμα : εξωτερικό , καπελο στη τιμή ή υπομονή
Εγώ θα περιμένω και αν δεν το πάρω μέσα στο 2017
Θα μείνω με το 7plus και θα πάρω του χρόνου το επιμένο μοντέλο

Φιλε μου οι παραγγελιες των κοματιων γινονται με το σταγονομετρο.  Κ αυτο δε το λεω εγω αλλα μου το ειπαν απο τα κεντρικα του Γερμανος. Προφανως δεν εχουν την δυνατοτητα να στοκαρουν ικανοποιητικα μια τοσο ακριβη συσκευη. εγω παντως σταθηκα τυχερος και βρηκα συσκευη μεσα σε 2 ημερες απ οταν αποφασισα να παρω το Χ και απο καταστημα αλυσιδας που ηταν outsider και χωρις παραγγελια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες