Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3856   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/12/2017 - 16:38

Εγω με προπληρωμένη την μιση συσκευή sg 256 στον Κωτσόβολο απο 3-11 και πληρωμένη η πρώτη δόση η οποια ηταν 3-12 χωρις να εχω το κινητο στα χερια μου ,εχω μπει σε σκεψεις να ρίξω ακυρο και στον Κωτσόβολο και στην apple. Μου είχαν πει απο Κωτσόβολο θα παραλάβουν 30-11 και τελικά μου είπαν προχθές εντος των επόμενων 10 ημερών θα ξαναπαραλάβουν κομμάτια απο τον προμηθευτή .Η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο και δεν λέω  για τον Κωτσόβολο γιατί αν είχε την συσκευή θα μου την έδιναν, αλλα για τoν επίσημο αντιπρόσωπο ο οποίος απο οτι βλέπω είναι ανίκανος να εξυπηρετήσει της παραγγελίες του κοινού. Δεν υπάρχει δικαιολόγια απο την στιγμή που απο την επίσημη σελίδα της apple μπορείς να έχεις όποιο μοντέλο θέλεις σε 3-4 εργάσιμες ημέρες στο σπίτι σου!! Αν δεν έχουν χρήμα στο budget της η επίσημη αντιπροσωπεία ας το κλέισουν το μάγαζί η αφήσουν να κάνει κάποιος άλλος αντιπρόσωπος. 'Ελεος που θα περιμένουμε την κάθε εταιρία να της ακουμπήσουμε το χρήμα και να μάς κάνουν και χάρη!!

Τελευταία επεξεργασία από: vezyro, 09/12/2017 - 16:45

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3857   TrickAce

TrickAce

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 09/12/2017 - 18:39

Εγω με προπληρωμένη την μιση συσκευή sg 256 στον Κωτσόβολο απο 3-11 και πληρωμένη η πρώτη δόση η οποια ηταν 3-12 χωρις να εχω το κινητο στα χερια μου ,εχω μπει σε σκεψεις να ρίξω ακυρο και στον Κωτσόβολο και στην apple. Μου είχαν πει απο Κωτσόβολο θα παραλάβουν 30-11 και τελικά μου είπαν προχθές εντος των επόμενων 10 ημερών θα ξαναπαραλάβουν κομμάτια απο τον προμηθευτή .Η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο και δεν λέω  για τον Κωτσόβολο γιατί αν είχε την συσκευή θα μου την έδιναν, αλλα για τoν επίσημο αντιπρόσωπο ο οποίος απο οτι βλέπω είναι ανίκανος να εξυπηρετήσει της παραγγελίες του κοινού. Δεν υπάρχει δικαιολόγια απο την στιγμή που απο την επίσημη σελίδα της apple μπορείς να έχεις όποιο μοντέλο θέλεις σε 3-4 εργάσιμες ημέρες στο σπίτι σου!! Αν δεν έχουν χρήμα στο budget της η επίσημη αντιπροσωπεία ας το κλέισουν το μάγαζί η αφήσουν να κάνει κάποιος άλλος αντιπρόσωπος. 'Ελεος που θα περιμένουμε την κάθε εταιρία να της ακουμπήσουμε το χρήμα και να μάς κάνουν και χάρη!!

Είμαι στην ίδια μοίρα με σένα φίλε μου, προπληρωμένη την μιση συσκευή στις 3-11 αλλά η δικιά μου SG 64 στον Κωτσόβολο  και πληρωμένη η πρώτη δόση η οποια ηταν 3-12 και εμένα , μου είχαν πει μεχρι τις 30-11 το πολύ θα την έχω και κλασσικά δεν την πηρα και με έχουν στο περίμενε απο παρασκευή σε παρασκευή , ντροπή και μονο ντροπή μεγάλη κοροιδία , απλα για να ξέρετε μου είπαν πριν 3 μερες οταν τους πηρα τηλέφωνο οτι η πολιτικη του κοτσόβολου ειναι οτι ο πελάτης δικαιουται τα λεφτα του πισω εαν εχουν περάσει 45 μέρες και δεν εχει παραλάβει την παραγγελεία του οτι και αν ειναι αυτο και μου ειπαν οτι μπορω να πάρω τα λεφτά μου πισω αμα δεν εχει ερθει το  Iphone μου μετα απο 45 μερες δηλαδη ουτε σε 10 μέρες απο τώρα, και μου πετανε και στο τέλος οτι δεν τους έχει συμβει ποτέ να περάσουν 45 μέρες και ο πελάτης να μην έχει παραλάβει το προιον του. Αυτα απο εμενα, για να δουμε μεχρι που θα φτάσει η κοροιδια τους, ευχομε το καλυτερο σε ολους και να τελειωνει αυτο το σκηνικο και ολοι να τα παρετε συντομα !

#3858   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 551 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/12/2017 - 20:43

Δηλαδή τον έχω πιει εγώ που θέλω να πάρω 256 Space Sray με τιμολόγιο. Που να κάνω παραγγελια, αφου κανένας δεν έχει .... 

#3859   Lefterisss

Lefterisss

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/12/2017 - 15:39

Σκεφτείτε ότι έκανα προπαραγγελία 27/10 γύρω στις 10:30 με 10:40 στην iStorm για 256GB SG και παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα. Το αναφέρω ενδεικτικά για να καταλάβετε όσοι περιμένετε ακόμα πόση έλλειψη υπάρχει σε 256GB και ειδικά στα Space Gray.

Σκρουτζομαγαζα, αν έχετε κάποιον γνωστό που θα πάει εξωτερικό να σας φέρει ή υπομονή παιδιά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες λύσεις αυτή την στιγμή, κινούνται αργά οι παραλαβές και με μικρά νούμερα συσκευών.

ή και deals365 

1049€ για ένα iPhone X 64GB

1189€ για ένα iPhone X 256GB
  • Χρόνος παράδοσης:
    3-5 εργάσιμες
     για τα space gray 64GB
    1-3 εργάσιμες για τα silver 64GB
    3-5 εργάσιμες για τα space gray 256GB
    3-5 εργάσιμες για τα silver 256GB

#3860   kostas02

kostas02

iPH User

• 115 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 10/12/2017 - 17:08

θέλει υπομονή παιδιά καταλαβαίνω την αγωνιά σας και την προσμονή για να παραλάβετε την συσκευή άλλα λογικές του τύπου σε βρίζω για να μου το φέρεις και απειλές νομίζω δεν φέρνουν λύση γιατί μιλάμε για ένα κινητό τηλέφωνο... όπως είπε και ένας φίλος λίγο παραπάνω δεν νομίζω κάποια αλυσίδα να είχε να δώσει κ να μην έδινε συσκευές...το πρόβλημα ξεκινάει από την Ελλαδα σαν αγορά για το Apple Brand άρα θεωρώ πως ευθύνη είναι προς τα εκεί και την isquare που εισάγει τα προϊόντα και τα διοχετεύει στην αγορά!! Μακαρι όλοι να έχετε τις συσκευές στις γιορτές για να χαρείτε και τις δυνατότητες του κινητού.. άποψη μου και με φιλικές διαθέσεις!

#3861   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/12/2017 - 17:22

Μηπως θα έπρεπε να στειλουμε ενα email στην apple υπογεγραμμένο απο ολους μας πιυ περιμενουμε γωστοποιοντας το θεμα ?

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3862   romanista

romanista

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/12/2017 - 18:48

Καλησπερα,αν κάποιος φίλος απο βορεια Ελλαδα ενδιαφέρεται για space grey 256 ας στείλει pm.

#3863   nikosny1

nikosny1

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 20:17

θέλει υπομονή παιδιά καταλαβαίνω την αγωνιά σας και την προσμονή για να παραλάβετε την συσκευή άλλα λογικές του τύπου σε βρίζω για να μου το φέρεις και απειλές νομίζω δεν φέρνουν λύση γιατί μιλάμε για ένα κινητό τηλέφωνο... όπως είπε και ένας φίλος λίγο παραπάνω δεν νομίζω κάποια αλυσίδα να είχε να δώσει κ να μην έδινε συσκευές...το πρόβλημα ξεκινάει από την Ελλαδα σαν αγορά για το Apple Brand άρα θεωρώ πως ευθύνη είναι προς τα εκεί και την isquare που εισάγει τα προϊόντα και τα διοχετεύει στην αγορά!! Μακαρι όλοι να έχετε τις συσκευές στις γιορτές για να χαρείτε και τις δυνατότητες του κινητού.. άποψη μου και με φιλικές διαθέσεις!

για ποιο λόγο τοτε κρατάνε τα λεφτά και τρέχουν της δόσεις , αφου δεν μπορουν να παραδώσουν το προιον ?? αν το εκαναν αυτο στην αμερικη για να μην λέω υπερβολές ..θα έπαιρνες το τηλέφωνο τσάμπα ...το πρόβλημα δεν ξεκινάει απο την apple αλλα απο τα καταστήματα ...που βλέπουν την αρπαχτή και δυστυχώς βλέπουν και την καψα του κοσμου είτε για το μα δείχνετε ειτε γιατι γουστάρει  την τεχνολογία , και πιάνουν χαλαρα τον κ@λο ..ποτε δεν εχω ξαναδει να πληρωνεις για κατι που δεν εχεις ...

#3864   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 20:28

Αύριο αν δεν έχω μια σαφή απάντηση το πρωί από Κωτσόβολο οπως μου είπαν εγώ και ο δικηγόρος μου θα είμαστε Μαγουλα στις αποθήκες γιατί πολύ το κουρασανε το θέμα. Να υπενθυμίσω ότι μου έστειλαν την συσκευή 256sg κανονικά αλλά με λάθος τιμολόγιο δηλ με ΦΠΑ ενώ έπρεπε χωρίς ΦΠΑ φυσικά είχαν ενημερώσει την Κουριερ να μην μου το παραδώσουν και έτσι έγινε! Το θέμα είναι ότι εδώ κ μια εβδομάδα με άπειρα τηλέφωνα και ακόμα περιμένω να μου το ξανά στείλουν πίσω χωρίς να έχω μια σαφή απάντηση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3865   msgant

msgant

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 10/12/2017 - 23:50

Παιδιά έχω κάνει παραγγελία από 3/11 Κοτσώβολο με 1η δόση πληρωμένη! Πήρα ξανά τηλ και μου λένε πως θα παραλάβουν 18/12 με αβέβαιο μέλλον για μένα δεν ξέρουν ποιες παραγγελίες θα καλυφθούν! Τραγική κατάσταση μας εζουν πιάσει κότσους! Είναι για καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή!

#3866   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 11/12/2017 - 00:26

Αύριο αν δεν έχω μια σαφή απάντηση το πρωί από Κωτσόβολο οπως μου είπαν εγώ και ο δικηγόρος μου θα είμαστε Μαγουλα στις αποθήκες γιατί πολύ το κουρασανε το θέμα. Να υπενθυμίσω ότι μου έστειλαν την συσκευή 256sg κανονικά αλλά με λάθος τιμολόγιο δηλ με ΦΠΑ ενώ έπρεπε χωρίς ΦΠΑ φυσικά είχαν ενημερώσει την Κουριερ να μην μου το παραδώσουν και έτσι έγινε! Το θέμα είναι ότι εδώ κ μια εβδομάδα με άπειρα τηλέφωνα και ακόμα περιμένω να μου το ξανά στείλουν πίσω χωρίς να έχω μια σαφή απάντηση.

Ο δικηγόρος τι θα κάνει εκεί; Δεν είναι αστυνομικός. 

Παιδιά έχω κάνει παραγγελία από 3/11 Κοτσώβολο με 1η δόση πληρωμένη! Πήρα ξανά τηλ και μου λένε πως θα παραλάβουν 18/12 με αβέβαιο μέλλον για μένα δεν ξέρουν ποιες παραγγελίες θα καλυφθούν! Τραγική κατάσταση μας εζουν πιάσει κότσους! Είναι για καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή!

Και για τον φίλο παραπάνω, στη θέση σας αύριο θα "τελειωνα"τη συμβαση και θα ζητούσα άμεσα τα χρήματα πίσω.

#3867   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 00:39

Ο δικηγόρος τι θα κάνει εκεί; Δεν είναι αστυνομικός.

Και για τον φίλο παραπάνω, στη θέση σας αύριο θα "τελειωνα"τη συμβαση και θα ζητούσα άμεσα τα χρήματα πίσω.

Γιατί ο αστυνομικός τι θα έκανε; Αν φτάσω σε αυτό το σημείο ο δικηγόρος θα χρειαστεί περισσοτερο! Με έχουν χρεώσει χωρίς να έχω παραλάβει! Αυτό και μόνο είναι νομικό θέμα. Ελπίζω φυσικά να μην φτάσω εκεί διότι ο κατά τα αλλα ευγενικός πωλητής με έχει διαβεβαιώσει ότι αύριο θα κλείσουμε το θέμα αυτό. Βέβαια το έχει ξαναπεί αρκετές φορές γιαυτο θα περιμένω μέχρι αύριο και μετά θα κινηθώ όπως πρέπει.

#3868   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 11/12/2017 - 09:22

Γιατί ο αστυνομικός τι θα έκανε; Αν φτάσω σε αυτό το σημείο ο δικηγόρος θα χρειαστεί περισσοτερο! Με έχουν χρεώσει χωρίς να έχω παραλάβει! Αυτό και μόνο είναι νομικό θέμα. Ελπίζω φυσικά να μην φτάσω εκεί διότι ο κατά τα αλλα ευγενικός πωλητής με έχει διαβεβαιώσει ότι αύριο θα κλείσουμε το θέμα αυτό. Βέβαια το έχει ξαναπεί αρκετές φορές γιαυτο θα περιμένω μέχρι αύριο και μετά θα κινηθώ όπως πρέπει.

Φιλε μου συγνωμη αλλα δεν μπορεις να κανεις απλα τιποτα. Οταν αυτοι θα ισχυριστουν οτι δεν εχουν ικανοποιητικο αποθεμα συσκευων, τι θα κανεις; μηνυση; θα σου στοιχισει μετα ο κουκος αηδονι βαλε και το τρεξιμο. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ακυρωση της παραγγελιας και αυτο πριν πληρωσεις τη δοση, λογικα μπορεις να καταγγειλεις και τωρα τη συμβαση. Ο Κωτσοβολος ηδη ειχε τις χειροτερες κριτικες απο περυσι με τα 7/7 plus. Γιατι εξακολουθειτε και αγοραζετε απο αυτη την αλυσιδα; Ειμαστε μια Μπανανια. ΤΕΛΟΣ. Ειναι η πρωτη φορα που η Apple μας εβαλε στο πρωτο κυμα, και οι εισαγωγεις εδω προφανως δεν μπορουν να παραγγελουν ιακνοποιητικο αριθμο συσκευων λογω κοστους... Η Apple δεν ευθυνεται για αυτο, αλλα οι καραγκιοζηδες αντιπροσωποι.

Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 11/12/2017 - 09:25

#3869   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 11/12/2017 - 09:24

διπλο ποστ κατα λαθος....

Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 11/12/2017 - 09:25

#3870   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/12/2017 - 09:32

Εγώ πάντως παιδιά με όλα αυτά που βλέπω έχω να πω τα εξής . 

Αρχικά έκανα προπαραγγελία στα Public στις 27/10 και μέχρι σήμερα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Μετά έκανα παραγγελία Γερμανό και όντως μετά από 4 ημέρες παρέλαβα κανονικά .

iStorm,Κοτσώβολο,Mediamarkt,Πλαίσιο αγνούνται ούτε με κάλεσαν ποτέ ούτε τίποτα  .  

Επίσης θέλησα δεύτερο τηλέφωνο ή μάλλον τρίτο γιατί το αρχικό έφυγε πριν καλά καλά το πιάσω στα χέρια μου ;-).. Έκανα παντού τηλέφωνα και Αθήνα βρήκα Ρόδο τίποτα μετά από δύο μέρες   βρήκα και εδώ δύο και αγόρασα το ένα .

Συμπέρασμα θέλει καθημερινά τηλέφωνα όπου είστε στην περιοχή σας γιατί μόνο έτσι βλέπω να παραλαμβάνετε αλλιώς πάτε για το 2018 μετά το πρώτο δεκαήμερο δυστυχώς . Εγώ βρήκα επίσης κρατημένα να υπάρχουν πολλά στα αζήτητα δοκιμάστε  να τους πείτε να πάρουν τηλέφωνο και αν δεν τον βρουν να σας το δώσουν σε εμένα στο τελευταίο έτσι έγινε και μου το έδωσαν αμέσως και επειδή έγινε έτσι η φάση δεν είπαν όχι θα το δώσουμε στον αμέσως επόμενο . Οπότε καταλαβαίνετε τι σειρές τυρούνται οπότε σπεύσατε ανα χείρας τα τηλέφωνα ειδικά Γερμανό και ΟΤΕ. ;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες