Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3871   kostasau

kostasau

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/12/2017 - 09:50

Τι να πω και εγω απο 3/11 εχω παραγγειλει απο την vodafone το sg 64 και ακομα να μου ερθει απο βδομαδα σε βδομαδα μου το πανε και ου το καθε εξης...

Το θεμα ειναι οτι εμενα τα παιδια στην vodafone ειναι φιλοι μου και οντως δεν μπορουν να κανουν κατι, το προβλημα ειναι απο πανω στις αποθηκες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3872   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/12/2017 - 09:53

Τι να πω και εγω απο 3/11 εχω παραγγειλει απο την vodafone το sg 64 και ακομα να μου ερθει απο βδομαδα σε βδομαδα μου το πανε και ου το καθε εξης...

Το θεμα ειναι οτι εμενα τα παιδια στην vodafone ειναι φιλοι μου και οντως δεν μπορουν να κανουν κατι, το προβλημα ειναι απο πανω στις αποθηκες

Vodafone και Wind πήρα τηλέφωνα όλο στο περίμενε με είχαν και μου είπαν ότι έχουν τεράστια αναμονή και δεν ξέρουν πότε θα με εξυπηρετήσουν και δεν ξανά ασχολήθηκα.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3873   kostasau

kostasau

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 09:57

Vodafone και Wind πήρα τηλέφωνα όλο στο περίμενε με είχαν και μου είπαν ότι έχουν τεράστια αναμονή και δεν ξέρουν πότε θα με εξυπηρετήσουν και δεν ξανά ασχολήθηκα.

και τι μπορουμε να κανουμε μονο στα σκρουτσομαγαζα το βλεπω ετοιμοπαραδοτο..

#3874   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/12/2017 - 09:58

σαββατοκυριακο ήμουν  στα μέρη σας (Αθήνα ) βρέθηκα και ομόνοια σε οποίο μαγαζί με συσκευές και αν κοίταξα είχε ετοιμοπαραδοτο iphone x χρώματα και  χωρητικότητα δεν ρωτούσα άλλα νομίζω είναι πλέον πολύ εύκολο για εσάς στην Αθήνα να βρείτε συσκευη . 

#3875   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 10:03

και τι μπορουμε να κανουμε μονο στα σκρουτσομαγαζα το βλεπω ετοιμοπαραδοτο..

Αν είσαι από Αθήνα είναι εύκολο να βρεις αρχικά τηλέφωνο τα κεντρικά Γερμανός να σου πουν που έχει ετοιμοπαράδοτα και μετά πας επι τόπου και τα παίρνεις σβάρνα . Είναι αλλιώς από το τηλέφωνο και αλλιώς να πας εσύ από κοντά .

#3876   kostasau

kostasau

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 10:09

Αν είσαι από Αθήνα είναι εύκολο να βρεις αρχικά τηλέφωνο τα κεντρικά Γερμανός να σου πουν που έχει ετοιμοπαράδοτα και μετά πας επι τόπου και τα παίρνεις σβάρνα . Είναι αλλιώς από το τηλέφωνο και αλλιώς να πας εσύ από κοντά .

ειμαι ηρακλειο κρητης οταν πηγα στον γερμανο εδω μου ειπαν οτι δεν το εχουν παραλαβει καν σαν ''Γερμανος'' και κουφαθηκα

#3877   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 10:10

ειμαι ηρακλειο κρητης οταν πηγα στον γερμανο εδω μου ειπαν οτι δεν το εχουν παραλαβει καν σαν ''Γερμανος'' και κουφαθηκα

Την ποιο μεγάλη διαθεσιμότητα την έχει φέτος ο Γερμανός . Θα σου έλεγα να πάρεις στα κεντρικά και σήμερα και να κάνεις κι εκεί μια παραγγελία είναι πολύ ευγενικά τα παιδιά και καμιά φορά που ξέρεις ίσως σταθείς τυχερός ;-).

#3878   adinamos

adinamos

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/12/2017 - 10:48

Σκρουτζ υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα σε κανονική τιμή σε πολλά μαγαζιά απ ότι βλέπω. Σιγά σιγά σταματάει η κοροιδία με το καπέλο +200.

#3879   petrosv

petrosv

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 10:52

στο σκρουτζ κοροιδευουν ομως με τα τιμλογια

#3880   adinamos

adinamos

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 11:01

Όλοι τους? Κάποιος θα κοβει τιμολόγιο πιστεύω.

#3881   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3.419 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 11:27

Εκεί είναι τα "λεφτά". Τώρα που έχουν πάρει γραμμή όλοι με το άρθρο 39, δεν έχουν και πολλές ελπίδες να τσεπώνουν το ΦΠΑ οι απατεώνες.

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

#3882   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 11:52

Σε ερωτηση μου προς κωτσοβολο για παραδοση συσκευής μου είπαν οτι θα παραλάβουν συσκευές 18-12 !! 

#3883   petrosv

petrosv

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 12:25

Την ποιο μεγάλη διαθεσιμότητα την έχει φέτος ο Γερμανός . Θα σου έλεγα να πάρεις στα κεντρικά και σήμερα και να κάνεις κι εκεί μια παραγγελία είναι πολύ ευγενικά τα παιδιά και καμιά φορά που ξέρεις ίσως σταθείς τυχερός ;-).ε

εχω ρωτησει πανω απο 20 γερμανους...δεν το εχει κανενας 

#3884   kotsoscrete

kotsoscrete

iPH Enthousiast

• 414 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 13:27

Ψάχνουμε iphone X 64 οποιουδήποτε χρώματος,ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΚΡΉΤΗΣ.

Κάποτε είχε,τώρα δεν....

#3885   kostasau

kostasau

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 13:42

Ψάχνουμε iphone X 64 οποιουδήποτε χρώματος,ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΚΡΉΤΗΣ.
Κάποτε είχε,τώρα δεν....

Φίλε μου και εγώ Ηράκλειο είμαι πριν φύγω για ταξίδι(25/11) είχα γυρίσει όλα τα μαγαζιά και δεν είχε κανένα, στο public μάλιστα μου είπαν ότι περιμένουν μέσα στις γιορτές αρχές του νέου έτους....για μένα η λύση είναι μόνο τα σκρουτζομαγαζα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες