αυτο το 145 points που το εβαλε κατα προσεγγιση ενα σαιτ (το εγραψαν κιολας οτι ειναι υποθετικο νουμερο ) ειλικρινα απο που προκυπτει την στιγμη που τα ορια της "γλωσσας" φαινονται πολυ πιο ψηλα? Μου φαινεται πολυ τραβηγμενο
ΥΓ βεβαια αυτοι μαλλον εννοουν ποσο ψηλοτερο ειναι αλλα ετσι φαινεται σαν ειναι νεκρος χωρος
Δεν νομίζω ότι έχουν και το ίδιο πλάτος οι οθόνες. Από ότι έχω διαβάσει το Χ είναι πιο πλατύ από το 8 και πιο στενό από το Plus.
Γενικά αυτή η εικόνα είναι λάθος. Ακόμα και τα pixel που γράφουν από κάτω δεν είναι σωστά.
Επίσης, λόγω ανάλυσης, το Χ έχει παραπάνω χώρο οθόνης για να δείξει πράγματα, σε αντίθεση με το απλό 8.
Ένα μπλέξιμο είναι η όλη φάση.
Ναι η οθόνη είναι πιο μακρόστενη από την 5.5 του Plus, με αποτέλεσμα μια εικόνα που πιάνει από άκρη σε άκρη της οθόνης , με σταθερή αναλογία 4:3 (για παράδειγμα) να φαίνεται μικρότερη στο Χ από ότι στο Plus.
Από εκεί και πέρα, νομίζω θα βγάλουμε συμπεράσματα σε λίγες μέρες.
Βέβαια από το να έχει κανεις τα τεράστια bezel του Plus, καλύτερα το μαζεμένο μέγεθος του Χ, και για κάποιον που θέλει να έχει τα καλά του Plus , σε μικρότερη έκδοση (μιλάω για συνολικό μέγεθος) το Χ είναι η καλύτερη επιλογή (κυρίως για τη διπλή κάμερα μιλάω, που δεν την αποχωρίζομαι με τίποτα πια).
Το quote ήταν για το πρώτο σκέλος, όχι για όλα όσα έγραψα