Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4021   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/12/2017 - 22:24

Πω ρε γαμώτο και μου χαλάει για τρίτη φορά το Apple Watch και νόμιζα εδώ και 6 μήνες ότι δεν θα μου το δεχόταν (αγορασμένο από Apple store Ιταλίας). Τώρα έληξε η εγγύηση.

Πολύ κρίμα να το χάνεις έτσι.

Πληροφοριακά και μόνο, το ρολόι τι είχε?

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4022   sdimitris2000

sdimitris2000

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 18/12/2017 - 22:49

Κανενας φιλος να παραχωρησει κανενα sg 64??που το εχει παρει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#4023   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/12/2017 - 23:22

Φιλε το λέω και δεν με πιστεύουν.
Όλα καλά με το κινητακι ή το βαρέθηκες ;;χαχαχα

Είμαι ξετρελαμένος!!! Πραγματικά κοιτάω το 7plus μου και μου φαίνεται ξένο!! Και άλλωστε δεν έχω την πολυτέλεια να το βαρεθώ, γιατί αν το δώσω και αλλάξω γνώμη που να περιμένω πάλι!!! Θα πρέπει να σε αγγαρέψω να μου βρεις άλλο !!!χαχαχαχα :lol:  :lol:  :P

Πέρα από την πλάκα ,ευχομαι να είσαι πάντα και σε όλα τόσο τυχερός! Ευχές για τις γιορτές θα σου πω αργότερα δια τηλεφώνου!!

Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 18/12/2017 - 23:23

#4024   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 18/12/2017 - 23:39

Είμαι ξετρελαμένος!!! Πραγματικά κοιτάω το 7plus μου και μου φαίνεται ξένο!! Και άλλωστε δεν έχω την πολυτέλεια να το βαρεθώ, γιατί αν το δώσω και αλλάξω γνώμη που να περιμένω πάλι!!! Θα πρέπει να σε αγγαρέψω να μου βρεις άλλο !!!χαχαχαχα :lol:  :lol:  :P
Πέρα από την πλάκα ,ευχομαι να είσαι πάντα και σε όλα τόσο τυχερός! Ευχές για τις γιορτές θα σου πω αργότερα δια τηλεφώνου!!

Plus δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου.Παντα μου φαινόταν τεράστιο και προτιμούσα τα ταμπλετς για την χρήση αυτή.
Όσο για την τύχη....Ετυχε μαζεμένη όλη χαχαχαχα.
Θα μιλήσουμε Κώστα στις γιορτές, εννοείται!!!

#4025   Mpeglerisss

Mpeglerisss

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/12/2017 - 01:09

Παίδες είμαι έξαλλος με Κωτσόβολο. Η παραγγελία μου είχε γίνει 9/11 silver 64ρι. Τότε με είχαν ενημερώσει ότι θα παραλάμβαναν τέλη Νοέμβρη. Μετά το έκαναν 18 Δεκέμβρη (δλδ χθες). Και σήμερα βγήκε ένας στην γραμμή εξυπηρέτησης και μου είπε ότι θα παραλάβω ανήμερα Χριστούγεννα δλδ κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο !!!!!! Μετά από καμία ώρα ξαναπερνω έξαλλος για να μάθω infos πως θα κανω καταγγελία σύμβασης και βγαίνει ένας άλλος που μου είπε ότι θα παραλάβω μετά τα Χριστούγεννα.... ΟΤΙ ΝΑΝΕ...!!!!

#4026   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 19/12/2017 - 08:40

Εμένα με πήραν και τους το ακυρωσα πάλι ότι να ναι είναι οι εταιρείες φέτος.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#4027   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:34

Εγω με παραγγελία 3-11 απο Kωτσόβολο. sg 256 θα παραλάβω σήμερα !! 

#4028   TrickAce

TrickAce

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:49

Εγω με παραγγελεια 3-11 απο κωτσόβολο με τα μισα λεφτα κάτω και πληρωμενη την πρωτη δόση για 64αρι  SG ακόμα τιποτα, σε 2 εβδομαδες ερχετε η δέφτερη δοση και ακομα κινητο δεν πηρα στα χερια μου, δεν εχο λόγια...

#4029   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 19/12/2017 - 13:03

Πολύ κρίμα να το χάνεις έτσι.

Πληροφοριακά και μόνο, το ρολόι τι είχε?

Σταματάει να λειτουργεί το μικρόφωνο και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε Siri ούτε dictation ούτε τίποτα. Στα ξαφνικά, χωρίς να έχει ακουμπήσει η συσκευή με νερό. Εννοείται με restore δεν φτιάχνει, είναι hardware problem δυστυχώς. Και τώρα έβαλα Philips hue lights και πραγματικά θα ήθελα να έχω την Siri

Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 19/12/2017 - 13:04

#4030   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/12/2017 - 13:40

Το πρώτο έχεις ε?

Και το χειρότερο στο θέμα του Watch είναι οτι επισκευές δε γίνονται. Εννοώ να πας σε κάποιον τεχνικό να στο κοιτάξει.

Μονόδρομος πλέον η αλλαγή.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4031   ambrostag

ambrostag

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 14:06

Καλησπέρα σας,
Υπάρχει κανενας φίλος για παραχώρηση προπαραγγελίας - για περίπτωση που δεν θελει να παραλάβει απο Θεσσαλονίκη; (256gb κατα προτίμηση).
Ευχαριςτω!

#4032   Dias

Dias

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/12/2017 - 14:22

μολις μου τηλεφωνησαν να παραλαβω απο public την παραγγελια μου 256gb sg (αρχες  Δεκ. προπαραγγελια)....πλακα πλακα ο babooni75 θα βγει στα μεσα του ιανουαριου και θα λεει να εχει στα μαγαζια παντου ελευθερα κινητα αφου θα εχουν εξυπηρετηθει και ολες οι προπαραγγελιες εντωμεταξυ...... καλη υπομονη στους υπολοιπους και μην ακουτε κακοπροαιρετους δεν χρειαζεται...

#4033   unpredictability

unpredictability

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 14:52

μολις μου τηλεφωνησαν να παραλαβω απο public την παραγγελια μου 256gb sg (αρχες Δεκ. προπαραγγελια)....πλακα πλακα ο babooni75 θα βγει στα μεσα του ιανουαριου και θα λεει να εχει στα μαγαζια παντου ελευθερα κινητα αφου θα εχουν εξυπηρετηθει και ολες οι προπαραγγελιες εντωμεταξυ...... καλη υπομονη στους υπολοιπους και μην ακουτε κακοπροαιρετους δεν χρειαζεται...

Καλά τραγικά τα public εγω εχω κάνει προπαραγγελια 29/10 το ίδιο iPhone SG 256 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#4034   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 19/12/2017 - 15:24

Καλησπέρα σας,
Υπάρχει κανενας φίλος για παραχώρηση προπαραγγελίας - για περίπτωση που δεν θελει να παραλάβει απο Θεσσαλονίκη; (256gb κατα προτίμηση).
Ευχαριςτω!

Λάθος παράθεση συγγνώμη.

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 19/12/2017 - 15:25

#4035   el3ctronick

el3ctronick

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/12/2017 - 15:47

δεν θελω να τρολλαρω..ομως θελω να πω πως εκπλήσσομαι που υπαρχουν ανθρωποι που ειχαν iphones προηγουμενα και πηραν τωρα το Χ και ειναι ευτυχισμενοι.. ειχα το 7αρι το plus.. μου εδωσαν απο τη δουλεια iphone X και το εδωσα πισω σε 2 βδομαδες και πηρα πισω το iphonr 7 plus. Δε μπορω να καταλαβω πως κοσμος γουσταρει το notch στην οθονη.. που ουτε κινεζοι δεν θα το εβαζαν στο κινητο τους..γιατι ειναι κατασκευαστικο προβλημα..απο εκει και περα αυτο που δεν καταλαβαινω και δεν θα καταλαβω ειναι η αντικατασταση του touch id με το την συγκεκριμενη υλοποιηση του face id..που απλα κανει τα πραγματα πιο πολυπλοκα.. τι να πω.. για μενα ευχομαι η apple να συνεχισει να βγαζει συσκευες με το παλιο design

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες