Πω ρε γαμώτο και μου χαλάει για τρίτη φορά το Apple Watch και νόμιζα εδώ και 6 μήνες ότι δεν θα μου το δεχόταν (αγορασμένο από Apple store Ιταλίας). Τώρα έληξε η εγγύηση.
Πολύ κρίμα να το χάνεις έτσι.
Πληροφοριακά και μόνο, το ρολόι τι είχε?
Δημοσίευση 18/12/2017 - 22:24
Πω ρε γαμώτο και μου χαλάει για τρίτη φορά το Apple Watch και νόμιζα εδώ και 6 μήνες ότι δεν θα μου το δεχόταν (αγορασμένο από Apple store Ιταλίας). Τώρα έληξε η εγγύηση.
Πολύ κρίμα να το χάνεις έτσι.
Δημοσίευση 18/12/2017 - 22:49
Δημοσίευση 18/12/2017 - 23:22
Φιλε το λέω και δεν με πιστεύουν.
Όλα καλά με το κινητακι ή το βαρέθηκες ;;χαχαχα
Είμαι ξετρελαμένος!!! Πραγματικά κοιτάω το 7plus μου και μου φαίνεται ξένο!! Και άλλωστε δεν έχω την πολυτέλεια να το βαρεθώ, γιατί αν το δώσω και αλλάξω γνώμη που να περιμένω πάλι!!! Θα πρέπει να σε αγγαρέψω να μου βρεις άλλο !!!χαχαχαχα
Πέρα από την πλάκα ,ευχομαι να είσαι πάντα και σε όλα τόσο τυχερός! Ευχές για τις γιορτές θα σου πω αργότερα δια τηλεφώνου!!
Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 18/12/2017 - 23:23.
Δημοσίευση 18/12/2017 - 23:39
Plus δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου.Παντα μου φαινόταν τεράστιο και προτιμούσα τα ταμπλετς για την χρήση αυτή.Είμαι ξετρελαμένος!!! Πραγματικά κοιτάω το 7plus μου και μου φαίνεται ξένο!! Και άλλωστε δεν έχω την πολυτέλεια να το βαρεθώ, γιατί αν το δώσω και αλλάξω γνώμη που να περιμένω πάλι!!! Θα πρέπει να σε αγγαρέψω να μου βρεις άλλο !!!χαχαχαχα
Πέρα από την πλάκα ,ευχομαι να είσαι πάντα και σε όλα τόσο τυχερός! Ευχές για τις γιορτές θα σου πω αργότερα δια τηλεφώνου!!
Δημοσίευση 19/12/2017 - 01:09
Δημοσίευση 19/12/2017 - 08:40
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:34
Εγω με παραγγελία 3-11 απο Kωτσόβολο. sg 256 θα παραλάβω σήμερα !!
Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:49
Εγω με παραγγελεια 3-11 απο κωτσόβολο με τα μισα λεφτα κάτω και πληρωμενη την πρωτη δόση για 64αρι SG ακόμα τιποτα, σε 2 εβδομαδες ερχετε η δέφτερη δοση και ακομα κινητο δεν πηρα στα χερια μου, δεν εχο λόγια...
Δημοσίευση 19/12/2017 - 13:03
Σταματάει να λειτουργεί το μικρόφωνο και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε Siri ούτε dictation ούτε τίποτα. Στα ξαφνικά, χωρίς να έχει ακουμπήσει η συσκευή με νερό. Εννοείται με restore δεν φτιάχνει, είναι hardware problem δυστυχώς. Και τώρα έβαλα Philips hue lights και πραγματικά θα ήθελα να έχω την SiriΠολύ κρίμα να το χάνεις έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 19/12/2017 - 13:04.
Δημοσίευση 19/12/2017 - 14:06
Δημοσίευση 19/12/2017 - 14:22
μολις μου τηλεφωνησαν να παραλαβω απο public την παραγγελια μου 256gb sg (αρχες Δεκ. προπαραγγελια)....πλακα πλακα ο babooni75 θα βγει στα μεσα του ιανουαριου και θα λεει να εχει στα μαγαζια παντου ελευθερα κινητα αφου θα εχουν εξυπηρετηθει και ολες οι προπαραγγελιες εντωμεταξυ...... καλη υπομονη στους υπολοιπους και μην ακουτε κακοπροαιρετους δεν χρειαζεται...
Δημοσίευση 19/12/2017 - 14:52
μολις μου τηλεφωνησαν να παραλαβω απο public την παραγγελια μου 256gb sg (αρχες Δεκ. προπαραγγελια)....πλακα πλακα ο babooni75 θα βγει στα μεσα του ιανουαριου και θα λεει να εχει στα μαγαζια παντου ελευθερα κινητα αφου θα εχουν εξυπηρετηθει και ολες οι προπαραγγελιες εντωμεταξυ...... καλη υπομονη στους υπολοιπους και μην ακουτε κακοπροαιρετους δεν χρειαζεται...
Δημοσίευση 19/12/2017 - 15:24
Λάθος παράθεση συγγνώμη.Καλησπέρα σας,
Υπάρχει κανενας φίλος για παραχώρηση προπαραγγελίας - για περίπτωση που δεν θελει να παραλάβει απο Θεσσαλονίκη; (256gb κατα προτίμηση).
Ευχαριςτω!
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 19/12/2017 - 15:25.
Δημοσίευση 19/12/2017 - 15:47
δεν θελω να τρολλαρω..ομως θελω να πω πως εκπλήσσομαι που υπαρχουν ανθρωποι που ειχαν iphones προηγουμενα και πηραν τωρα το Χ και ειναι ευτυχισμενοι.. ειχα το 7αρι το plus.. μου εδωσαν απο τη δουλεια iphone X και το εδωσα πισω σε 2 βδομαδες και πηρα πισω το iphonr 7 plus. Δε μπορω να καταλαβω πως κοσμος γουσταρει το notch στην οθονη.. που ουτε κινεζοι δεν θα το εβαζαν στο κινητο τους..γιατι ειναι κατασκευαστικο προβλημα..απο εκει και περα αυτο που δεν καταλαβαινω και δεν θα καταλαβω ειναι η αντικατασταση του touch id με το την συγκεκριμενη υλοποιηση του face id..που απλα κανει τα πραγματα πιο πολυπλοκα.. τι να πω.. για μενα ευχομαι η apple να συνεχισει να βγαζει συσκευες με το παλιο design
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες