Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4036   thanos2007

thanos2007

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 19/12/2017 - 15:52

Όπως το πήρα και εγώ από παραχώρηση έτσι ήρθε και η σειρά μου να παραχωρήσω την προπαραγγελία μου
256 sg από istorm στο cosmos Θεσσαλονίκη αύριο θα είναι στο κατάστημα οποίος ενδιαφέρεται ας μου πει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4037   ambrostag

ambrostag

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 16:08

Όπως το πήρα και εγώ από παραχώρηση έτσι ήρθε και η σειρά μου να παραχωρήσω την προπαραγγελία μου
256 sg από istorm στο cosmos Θεσσαλονίκη αύριο θα είναι στο κατάστημα οποίος ενδιαφέρεται ας μου πει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φίλε μου σου εστειλα πμ για το κινητο. Ευχαριςτω!

#4038   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 19/12/2017 - 16:21

δεν θελω να τρολλαρω..ομως θελω να πω πως εκπλήσσομαι που υπαρχουν ανθρωποι που ειχαν iphones προηγουμενα και πηραν τωρα το Χ και ειναι ευτυχισμενοι.. ειχα το 7αρι το plus.. μου εδωσαν απο τη δουλεια iphone X και το εδωσα πισω σε 2 βδομαδες και πηρα πισω το iphonr 7 plus. Δε μπορω να καταλαβω πως κοσμος γουσταρει το notch στην οθονη.. που ουτε κινεζοι δεν θα το εβαζαν στο κινητο τους..γιατι ειναι κατασκευαστικο προβλημα..απο εκει και περα αυτο που δεν καταλαβαινω και δεν θα καταλαβω ειναι η αντικατασταση του touch id με το την συγκεκριμενη υλοποιηση του face id..που απλα κανει τα πραγματα πιο πολυπλοκα.. τι να πω.. για μενα ευχομαι η apple να συνεχισει να βγαζει συσκευες με το παλιο design

Γούστα αυτά φίλε, εγώ αυτό το notch ούτε που το βλέπω πλέον. Κάτοχος στο παρελθόν 3GS, 4, 5s, 6s, 7plus. Τα τελευταία 3 με Touch ID και κάτοχος iPad Air2 και iPad PRO, μπορώ να πω πως πλέον μου την δίνει η χρήση του Touch ID και η χρήση του home button στο iPad.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: tsitadim, 19/12/2017 - 16:22

#4039   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/12/2017 - 16:27

Γούστα αυτά φίλε, εγώ αυτό το notch ούτε που το βλέπω πλέον. Κάτοχος στο παρελθόν 3GS, 4, 5s, 6s, 7plus. Τα τελευταία 3 με Touch ID και κάτοχος iPad Air2 και iPad PRO, μπορώ να πω πως πλέον μου την δίνει η χρήση του Touch ID και η χρήση του home button στο iPad.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τα επόμενα iPad θα δείτε ότι θα βγουν και εκδόσεις όπως είναι το X και πάλι θα γίνει πάταγος .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#4040   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 19/12/2017 - 16:32

δεν θελω να τρολλαρω..ομως θελω να πω πως εκπλήσσομαι που υπαρχουν ανθρωποι που ειχαν iphones προηγουμενα και πηραν τωρα το Χ και ειναι ευτυχισμενοι.. ειχα το 7αρι το plus.. μου εδωσαν απο τη δουλεια iphone X και το εδωσα πισω σε 2 βδομαδες και πηρα πισω το iphonr 7 plus. Δε μπορω να καταλαβω πως κοσμος γουσταρει το notch στην οθονη.. που ουτε κινεζοι δεν θα το εβαζαν στο κινητο τους..γιατι ειναι κατασκευαστικο προβλημα..απο εκει και περα αυτο που δεν καταλαβαινω και δεν θα καταλαβω ειναι η αντικατασταση του touch id με το την συγκεκριμενη υλοποιηση του face id..που απλα κανει τα πραγματα πιο πολυπλοκα.. τι να πω.. για μενα ευχομαι η apple να συνεχισει να βγαζει συσκευες με το παλιο design

Σορρυ που πήραμε το Χ και μας αρέσει. Δεν θα συμβεί ξανά. Να μην εκπλήσσεσαι κιόλας, όχι τίποτα άλλο. 

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 19/12/2017 - 16:33

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#4041   Dias

Dias

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/12/2017 - 17:17

Καλά τραγικά τα public εγω εχω κάνει προπαραγγελια 29/10 το ίδιο iPhone SG 256 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Sent from my iPhone using Tapat

προφανως και βρεθηκε στο καταστημα της περιοχης μου για καποιον που ειχε προπαραγγηλει αλλα δεν εμφανιστηκε και με ειδοποιησαν εμενα ....γιαυτο τον λογο φανταζομαι...καλη υπομονη παιδια..

#4042   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 19/12/2017 - 17:34

Δηλαδή, αν ήθελες να τρολλάρεις, θα μας έλεγες ότι σου έδωσαν από τη δουλειά σου το X, και επειδή δε σε βόλεψε το επέστρεψες για να πάρεις πίσω το Nokia 3310 που ειχες, επειδή είχε πλήκτρα και καλύτερη μπαταρία????
Είπαμε και ξανά λέμε, ότι είναι θέμα γούστου και μόνο. Και μην ακούσω ξανά τίποτα αηδίες για συμπλεγματική συμπεριφορά κατόχων κτλ. Καταντάει τραγελαφικό.

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 19/12/2017 - 17:34

#4043   panoscp3

panoscp3

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 19/12/2017 - 19:40

Γεια σας παιδια με ενημερωσαν απο πλαισιο Ευκαρπιας οτι ηρθε το 64 σιλβερ που ειχα προπαραγειλει αλλα δεν θα το παρω γτ ειμαι εκτος και το περιμενω απο εξωτερικο ...οποιος θελει πμ ενημερωνει για στοιχεια με ειπαν θα το κρατησουν μεχρι αυριο. ο πιο γρηγορος το παιρνει! 

#4044   Nerven

Nerven

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/12/2017 - 19:53

Με το σταγονόμετρο έρχονται;  Δεν βλέπω να το έχω πριν το νέο έτος το Silver 256gb..

Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω πουλήσει το 6 και έχω μείνει με μια μπαγκατέλα android που σέρνεται σαν να μην πω τι.

Τελευταία επεξεργασία από: Nerven, 19/12/2017 - 19:57

#4045   Habo

Habo

iPH Member

• 326 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 21:15

Καλησπερα σε ολους, μολις με καλεσαν απο media markt θεσσαλονικη για παραλαβη ενος sg64. εγω τη συσκευη την εχω εδω κ καμποσο καιρο οποτε αν ενδιαφερεται καποιος μου στελνει πμ.

το πρωτο πμ το παιρνει

ευχαριστω τον Παναγιωτη για την παραχωρηση της παραγγελιας του !

#4046   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 21:59

Τα επόμενα iPad θα δείτε ότι θα βγουν και εκδόσεις όπως είναι το X και πάλι θα γίνει πάταγος .

Στα iPad δεν θα έχουν notch λογικά, γιατί πολύ απλά τα χρησιμοποιούν πάρα πολλοί για digital art και κάτι τέτοιο θα προξενούσε πρόβλημα θεωρητικά. Το πιθανότερο είναι απλά να αντικαταστήσουν το Touch ID με το Face ID αλλάζοντας λίγο διαστάσεις οθόνης ή να κρατήσουν και τα δύο χωρίς να πειράξουν κάτι άλλο. Το να αλλάξουν πάντως μέσα σε 3 χρόνια 3 μεγέθη οθόνης για το iPad Pro παραπάει ακόμα και για την Apple.

#4047   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 19/12/2017 - 22:11

Εσυ πας χαμενος θα επρεπε να δουλευεις στην apple και να τους εφτιαχνες τα κατασκευαστικα προβληματα..

#4048   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/12/2017 - 22:16

Σημερα το πηρα επιτελους και εγω μεσω ενος φιλου που μεσολαβησε σε καταστημα και μου το εφεραν επιτελους.

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο tselpemts που μου ανοιξε τα ματια και το πηρα με τιμολογιο και γλιτωσαμε φπα να εισαι καλα !!!

Καλη τυχη σε οσους το περιμενουν και να το χαρειτε και εσεις συντομα παιδια και καλες γιορτες να εχετε !!!

#4049   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 19/12/2017 - 22:26

Σημερα το πηρα επιτελους και εγω μεσω ενος φιλου που μεσολαβησε σε καταστημα και μου το εφεραν επιτελους.
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο tselpemts που μου ανοιξε τα ματια και το πηρα με τιμολογιο και γλιτωσαμε φπα να εισαι καλα !!!
Καλη τυχη σε οσους το περιμενουν και να το χαρειτε και εσεις συντομα παιδια και καλες γιορτες να εχετε !!!

Μεγεια και καλοδουλευτο!!!
Εγώ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!

#4050   sdimitris2000

sdimitris2000

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 19/12/2017 - 22:31

..

Τελευταία επεξεργασία από: sdimitris2000, 19/12/2017 - 22:37

Ad