iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 20/12/2017 - 00:20
Ad
Δημοσίευση 20/12/2017 - 08:15
ευχαριστω τον Παναγιωτη για την παραχωρηση της παραγγελιας του !
με γεια σου φιλε
Δημοσίευση 20/12/2017 - 08:50
Μεγεια και καλοδουλευτο!!!
Εγώ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!
Νομίζω ότι πρέπει να σου κάνουμε αφιέρωμα πια!! Έχεις βοηθήσει τους περσσότερους να βρουν συσκευή!! Του χρόνου να είμαστε γεροί, προπαραγγελία σε σενα θα βάλω!! χαχαχα
Καλημέρα φίλε μου!
υ.γ πλάκα-πλάκα δεν ανοίγουμε κανα μαγαζί!! Πιο πολλά από το public θα δώσουμε!
Δημοσίευση 20/12/2017 - 11:46
Δημοσίευση 20/12/2017 - 13:02
Μόλις κάλεσα τον Κωτσόβολο και μου είπαν οτι μπορώ να παραλάβω απο το κατάστημα την παρασκευή μετά τις 7 το απόγευμα, ελπίζω να μην αλλάξει κατι..
Δημοσίευση 20/12/2017 - 15:34
Ελα είσαι λίγο υπερβολικός.Ο φίλος με ευχαρίστησε που του άνοιξα τα μάτια σχετικά με την απαλλαγή ΦΠΑ.Δεν του βρήκα τηλ.Νομίζω ότι πρέπει να σου κάνουμε αφιέρωμα πια!! Έχεις βοηθήσει τους περσσότερους να βρουν συσκευή!! Του χρόνου να είμαστε γεροί, προπαραγγελία σε σενα θα βάλω!! χαχαχα
Καλημέρα φίλε μου!
υ.γ πλάκα-πλάκα δεν ανοίγουμε κανα μαγαζί!! Πιο πολλά από το public θα δώσουμε!
Πάντως για μαγαζί μέσα είμαι χαχαχα
PS Μόλις με κάλεσαν από isquare για λευκό 64αρι οποίος θέλει μου λέει αν και προτεραιότητα έχει ο @nsxbass που μου το ζήτησε δια τηλεφώνου.
Δημοσίευση 20/12/2017 - 15:43
Ελα είσαι λίγο υπερβολικός.Ο φίλος με ευχαρίστησε που του άνοιξα τα μάτια σχετικά με την απαλλαγή ΦΠΑ.Δεν του βρήκα τηλ.
Πάντως για μαγαζί μέσα είμαι χαχαχα
PS Μόλις με κάλεσαν από isquare για λευκό 64αρι οποίος θέλει μου λέει αν και προτεραιότητα έχει ο @nsxbass που μου το ζήτησε δια τηλεφώνου.
Μετά εγώ είμαι υπερβολικός... Σημασία έχει πως βοηθάς όπως και όποιον μπορείς!!! Μπράβο ρε Στέλιο το ξέρεις ότι στο λέω ειλικρινά!!
Δημοσίευση 20/12/2017 - 17:33
Παντως τωρα λεει ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ...........
Μούφα παιδιά. Έκανα παραγγελία και υποτίθεται θα το είχα σήμερα. Στο τηλεφωνικό τους κέντρο, το έριξαν σε τεχνικό λάθος και με ενημέρωσαν ότι δεν το είχαν ποτέ διαθέσιμο
Δημοσίευση 20/12/2017 - 17:57
Πανηλιθιοι ¡!!!!!!!Μούφα παιδιά. Έκανα παραγγελία και υποτίθεται θα το είχα σήμερα. Στο τηλεφωνικό τους κέντρο, το έριξαν σε τεχνικό λάθος και με ενημέρωσαν ότι δεν το είχαν ποτέ διαθέσιμο
Δημοσίευση 20/12/2017 - 21:00
Η 2ετία αφορά για αγορές εντός Ε.Ε.
Δεν είναι ελληνική νομοθεσία, αλλά ευρωπαική.
Παντως εγω ρωτησα mediamarkt για να δω τι θα πουν..
Και μου λεει οτι τυπος εκει δεν ειναι νομοθεσια,ειναι οδηγια ..οποτε για τον 2ο χρονο πρεπει να κυνηγησεις τον επισημο διανομεα να σε καλυψει!
Δημοσίευση 20/12/2017 - 21:57
τα σκρουτζομάγαζα δεν είναι ευρωπαϊκά αυτά που πουλάνε;
Δημοσίευση 20/12/2017 - 23:28
Και μου λεει οτι τυπος εκει δεν ειναι νομοθεσια,ειναι οδηγια ..οποτε για τον 2ο χρονο πρεπει να κυνηγησεις τον επισημο διανομεα να σε καλυψει!
Δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ τη μούρη του υπαλλήλου του Public όταν πριν 2 χρόνια μου είπε την ίδια παπάτζα/καραμέλα και έβγαλα από την τσάντα μου τυπωμένη τη νομοθεσία και του την έτριψα στη μούρη.
Άλλαξε τρία χρώματα, κατάλαβε ότι ξέρω και το γύρισε μετά στα "τι να σας πω" "εγώ αυτό ξέρω" κλπ.
Δημοσίευση 20/12/2017 - 23:34
Δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ τη μούρη του υπαλλήλου του Public όταν πριν 2 χρόνια μου είπε την ίδια παπάτζα/καραμέλα και έβγαλα από την τσάντα μου τυπωμένη τη νομοθεσία και του την έτριψα στη μούρη.
Άλλαξε τρία χρώματα, κατάλαβε ότι ξέρω και το γύρισε μετά στα "τι να σας πω" "εγώ αυτό ξέρω" κλπ.
σωστοςςςς!!!
μηπως εχεις κανα λινκ ? σε περιπτωση που την χρειαστουμε(μακρια απο ολους χαχαχα)
Δημοσίευση 21/12/2017 - 00:16
Χαχαχαχα. Οταν βγαινει μια οδηγια προς κρατη μελη της Ε.Ε , τα κρατη υποχρεουνται να την περασουν ως νομο τους στο χρονικο διαστημα που οριζει η οδηγια. Η οδηγια δλδ εχει δεσμευτικο χαρακτηρα προς τα κρατη μελη. Απαξ λοιπον υπαρχει μια Οδηγια, τα κρατη μελη θα την εφαρμοσουν ως νομο .
Ειναι κανονικος νομος, νομος περι καταναλωτων εδω και πολυ καιρο κλπ κλπ κλπ.
Τριψιμο στη μουρη θελουν οι ασχετοι υπαλληλοι του Ελλαδισταν.
Δημοσίευση 21/12/2017 - 01:51
Αααα.. Τώρα απο εκεί που έκαναν τη πάπια για το 2ο χρόνο περάσαμε στις "οδηγίες", Χαοχαοχαοα..
Το είχα γράψει και πιο πίσω. Ο καθένας σε αυτή τη χώρα λέει ο,τι του κατέβει, οκ. Δε σημαίνει πως είναι και το σωστό.
Όλοι αυτοί οι τύποι βρίσκουν και τα κάνουν, με το να το παίζουν ιστορία.
Τρίψιμο στη μούρη όπως ειπώθηκε και πιο πάνω.
Δε μπορείς εκείνη τη στιγμή να το κάνεις αυτό? Ζήτα να σου δώσουν την άρνηση τους μετά γραπτώς.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες