Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4066   panagiotis4

panagiotis4

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 21/12/2017 - 15:09

αυριο στο πλαισιο θεσσαλονικη διαθεσιμο ενα sg64. αν ενδιαφερεται καποιος πμ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4067   loiloi

loiloi

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 21/12/2017 - 16:03

Έχω ένα 64 x silver media markt Θεσσαλονίκη για σήμερα. Ενδιαφέρεται κάποιος ;

#4068   nikosny1

nikosny1

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2017 - 17:02

παιδιά συγνώμη που το λέω αλλά μήπως εχει καταντήσει γελοίο ...το ολο θέμα ?? τέτοιο άγχος δεν νομίζω να είχατε για ποιο σημαντικά πράγματα στην ζωη σας οχι για ενα τηλέφωνο που στην ουσία οι ποιο πολλοί το βάζετε σε κάρτα και θα το πληρώνετε για 24 μηνες ...έλεος ...άλλος περιμένει ένα μήνα άλλος 2 κάθε μέρα τηλέφωνα ραντεβού τρέξιμο και όλα αυτά για να δώσει  1400 ευρω !! ασε που βλεπω οτι έχουν γεννηθεί και μικροί ήρωες !!! δεν θα σας κάνει καλύτερους ανθρώπους ούτε ποιο σημαντικούς ...ούτε θα κάνει καλύτερα κάτι που κάνατε μέχρι σήμερα ..οκ να το πάρετε δεν λέω και εγώ πήγα να το πάρω άλλα ήταν πολύ μικρο για τα μάτια μου ..άλλα όταν υπάρχει σε κανονική   ...διαθεσιμοτητα 

#4069   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/12/2017 - 17:06

παιδιά συγνώμη που το λέω αλλά μήπως εχει καταντήσει γελοίο ...το ολο θέμα ?? τέτοιο άγχος δεν νομίζω να είχατε για ποιο σημαντικά πράγματα στην ζωη σας οχι για ενα τηλέφωνο που στην ουσία οι ποιο πολλοί το βάζετε σε κάρτα και θα το πληρώνετε για 24 μηνες ...έλεος ...άλλος περιμένει ένα μήνα άλλος 2 κάθε μέρα τηλέφωνα ραντεβού τρέξιμο και όλα αυτά για να δώσει  1400 ευρω !! ασε που βλεπω οτι έχουν γεννηθεί και μικροί ήρωες !!! δεν θα σας κάνει καλύτερους ανθρώπους ούτε ποιο σημαντικούς ...ούτε θα κάνει καλύτερα κάτι που κάνατε μέχρι σήμερα ..οκ να το πάρετε δεν λέω και εγώ πήγα να το πάρω άλλα ήταν πολύ μικρο για τα μάτια μου ..άλλα όταν υπάρχει σε κανονική   ...διαθεσιμοτητα 

Όλα τα παραπάνω ήθελα να ήξερα γιατί τα γράφεις . Έτσι απλά βαριέσαι και κάτι θες να πεις , προς τι η επιθετικότητα και στην κρητική του τι κάνει ο καθένας δεν καταλαβαίνω . Σε όρισε κάποιος δικαστή ή σε όρισε κάποιος να διαχειριστείς τα χρήματα του ?

Ο καθένας καταναλώνει τον χρόνο του όπως γουστάρει και ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει και όπου θέλει και όπου νομίζει ότι αυτό τον χαροποιεί . 

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#4070   loiloi

loiloi

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 21/12/2017 - 17:10

παιδιά συγνώμη που το λέω αλλά μήπως εχει καταντήσει γελοίο ...το ολο θέμα ?? τέτοιο άγχος δεν νομίζω να είχατε για ποιο σημαντικά πράγματα στην ζωη σας οχι για ενα τηλέφωνο που στην ουσία οι ποιο πολλοί το βάζετε σε κάρτα και θα το πληρώνετε για 24 μηνες ...έλεος ...άλλος περιμένει ένα μήνα άλλος 2 κάθε μέρα τηλέφωνα ραντεβού τρέξιμο και όλα αυτά για να δώσει 1400 ευρω !! ασε που βλεπω οτι έχουν γεννηθεί και μικροί ήρωες !!! δεν θα σας κάνει καλύτερους ανθρώπους ούτε ποιο σημαντικούς ...ούτε θα κάνει καλύτερα κάτι που κάνατε μέχρι σήμερα ..οκ να το πάρετε δεν λέω και εγώ πήγα να το πάρω άλλα ήταν πολύ μικρο για τα μάτια μου ..άλλα όταν υπάρχει σε κανονική ...διαθεσιμοτητα

παιδιά συγνώμη που το λέω αλλά μήπως εχει καταντήσει γελοίο ...το ολο θέμα ?? τέτοιο άγχος δεν νομίζω να είχατε για ποιο σημαντικά πράγματα στην ζωη σας οχι για ενα τηλέφωνο που στην ουσία οι ποιο πολλοί το βάζετε σε κάρτα και θα το πληρώνετε για 24 μηνες ...έλεος ...άλλος περιμένει ένα μήνα άλλος 2 κάθε μέρα τηλέφωνα ραντεβού τρέξιμο και όλα αυτά για να δώσει 1400 ευρω !! ασε που βλεπω οτι έχουν γεννηθεί και μικροί ήρωες !!! δεν θα σας κάνει καλύτερους ανθρώπους ούτε ποιο σημαντικούς ...ούτε θα κάνει καλύτερα κάτι που κάνατε μέχρι σήμερα ..οκ να το πάρετε δεν λέω και εγώ πήγα να το πάρω άλλα ήταν πολύ μικρο για τα μάτια μου ..άλλα όταν υπάρχει σε κανονική ...διαθεσιμοτητα

Η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκαιο αλλά όχι σε όλα. Έγραψες ένα ολόκληρο σεντόνι χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μερικοί θέλουν να το πάρουν με δόσεις, δικαίωμα τους. Μερικοί θέλουν να το πάρουν και βιάζονται, επίσης δικαίωμα τους. Μερικοί βιαστικοι βρήκαν νωρίτερα και απο τη βιασύνη τους είχαν δώσει παραγγελία παντού, επίσης δικαίωμα τους. Το forum απευθύνεται σε ένα καταναλωτικό πλήθος μιας ακριβής φίρμας, δεν νομίζω ότι είναι περίεργο να δεις βιαστικούς. Με συγχωρείς φίλε αλλά δεν συμφωνώ με τον τρόπο που έγραψες. Σε κάθε περίπτωση εδώ κανένας δεν μερχεται για να γίνει καλύτερος άνθρωπος αλλά για να ξοδέψει παράδες. Εδώ ίσως να έπιανε περισσότερο τόπο το σχόλιο σου http://orthodoxhpist...ewforum.php?f=6

Τελευταία επεξεργασία από: loiloi, 21/12/2017 - 17:15

#4071   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/12/2017 - 17:26

Όπως τα είπες είναι το μοναδικό άγχος που έχουν είναι να πάρουν μια συσκευή η οποία έχει 1400 ευρώ και κάποιοι θα πληρώσουν μετρητά και οι υπόλοιποι σε 1024 δόσεις....
εσυ που έχεις άγχος για πιο σημαντικά πράγματα δεν ξεκινάς να τα λύνεις από το να καθεσε σε ένα φόρουμ και να βλέπεις το άγχος των άλλων και να το κρίνεις;
Αιντε παλικαράκι μου κάνε κάτι σωστό γιατί οι υπόλοιποι εδώ δεν το κάνουν

#4072   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/12/2017 - 17:32

Φιλε σε ευχαριστώ μετα το μηνυμα δου κατι αλλαξε μεσα μου
Εγινα καλυτερος ανθρωπος ισως
Αξιολόγησα τα πράγματα διαφορετικά πλεον
Σε ευχαριστώ να εισαι καλα

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#4073   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 21/12/2017 - 17:35

Φιλε σε ευχαριστώ μετα το μηνυμα δου κατι αλλαξε μεσα μου
Εγινα καλυτερος ανθρωπος ισως
Αξιολόγησα τα πράγματα διαφορετικά πλεον
Σε ευχαριστώ να εισαι καλα

:lol: :lol: εντάξει είσαι θεούλης!! Κλαίω!!

#4074   Nerven

Nerven

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/12/2017 - 17:41

256GB Silver παραγγελία κωτσόβολος 16-12-2017 σήμερα το μεσημέρι με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν ότι έγινε ακύρωση και ότι είμαι ο αμέσως επόμενος, εννοείτε δέχτηκα και πλήρωσα επιτόπου αύριο (είμαι Πρέβεζα) παραλαμβάνω!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Nerven, 21/12/2017 - 17:43

#4075   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2017 - 17:49

Ο Κοτσω πρέπει να έφερε πολλά παιδιά κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο ούτε και εγώ δεν θυμάμαι πόσες παραγγελίες τους είχα κάνει να παραλάβω και τους ακυρώνω . Επίσης και από Media με πήραν πριν λίγο και μου είπαν να παραλάβω και τους ακύρωσα οπότε και ο τελευταίος που δεν έχει παραλάβει θα παραλάβει σίγουρα .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#4076   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2017 - 17:57

20171221_175541.jpg
Ηρθε κ το δικο μου!!!!

Ευχαριστώ μαγκες για την συντροφια στην αναμονή...!

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 21/12/2017 - 17:58

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#4077   miltosz

miltosz

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Twitter:@miltosz
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 21/12/2017 - 18:09

Ο Κοτσω πρέπει να έφερε πολλά παιδιά κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο ούτε και εγώ δεν θυμάμαι πόσες παραγγελίες τους είχα κάνει να παραλάβω και τους ακυρώνω . Επίσης και από Media με πήραν πριν λίγο και μου είπαν να παραλάβω και τους ακύρωσα οπότε και ο τελευταίος που δεν έχει παραλάβει θα παραλάβει σίγουρα .

γιατί ακυρώνεις και δεν τον δίνεις σε κάποιον από εμάς???

#4078   ktsak

ktsak

iPH Enthousiast

• 551 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2017 - 18:31

Ασε μας ρε φιλε. Γουστο μας και καπελο μας. Εσενα ποιος σε ρωταει τι θα κανει ? Αυτα που σκεφτεσαι, καλα κανεις και τα σκεφτεσαι, αλλα κρατα τα για τον εαυτο σου. Δεν θελουμε ουτε τη συμβουλη σου, ουτε τους προβληματισους σου. Γενικοτερα το ποστ σου, ηταν η αχρηστη πληροφορια της ημερας !!!!!!!!!!!!

#4079   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 21/12/2017 - 19:18

20171221_175541.jpg
Ηρθε κ το δικο μου!!!!

Ευχαριστώ μαγκες για την συντροφια στην αναμονή...!

Με γεια και καλή χρήση!! Ότι πρέπει για τις γιορτές!

#4080   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 21/12/2017 - 19:50

Μπαίνει ο άλλος με 7 μηνύματα στο φόρουμ πήγε το είδε λέει του φάνηκε μικρό{πόντος} και δεν του άρεσε και κάνει μια γενικότερη ανάλυση ψυχολογικής υφής για λεφτά δόσεις και αλλά ! Ε ρε apple τι κομπλέξάρες βγάζεις στον κάθε πικραμενο?
Άντε καλό βράδυ και είπαμε :περί ορέξεως κολοκυθόπιτα .

Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 21/12/2017 - 19:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32