iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 21/12/2017 - 19:53
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 21/12/2017 - 19:59
Μπήκε ξαλαφρώσε και έφυγε εντάξει υπάρχουν και αυτοί
Sent from my iPad using Tapatalk
Αχαχαχαχα
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 21/12/2017 - 20:24
Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι για Ιphone X 64 μαύρο. Είμαι Αθήνα και θα φύγω το Σάββατο για εξωτερικό και έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο.
Αν μπορεί κάποιος να παραχωρήσει την παραγγελία του..
Ενδιαφέρομαι για αγορά από Istorm ή Infoquest για να μπορέσω να πάρω και ασφάλεια που θέλω (δεν ξέρω αν δίνουν όλα τα μαγαζιά γι αυτό το λέω).
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 21/12/2017 - 21:31
Ειδες ρε Κώστα;;Μετά από τόσα καλά λόγια που έγραψες για μένα καταταχθηκα στην θέση «μικρός ήρωας» !!! Και σε έλεγα, άσε ρε μη γράφεις δεν χρειάζεται...Εσυ εκεί να κανεις του κεφαλιού σου...εντάξει είσαι θεούλης!! Κλαίω!!
Δημοσίευση 21/12/2017 - 21:33
Δημοσίευση 21/12/2017 - 22:31
Δημοσίευση 21/12/2017 - 22:35
Με γεια και καλή χρήση!! Ότι πρέπει για τις γιορτές!
Σε ευχαριστώ πολύ ναι είσαι καλά κι καλές γιορτές σε όλους μας
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 21/12/2017 - 22:36
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:55
παιδιά συγνώμη που το λέω αλλά μήπως εχει καταντήσει γελοίο ...το ολο θέμα ?? τέτοιο άγχος δεν νομίζω να είχατε για ποιο σημαντικά πράγματα στην ζωη σας οχι για ενα τηλέφωνο που στην ουσία οι ποιο πολλοί το βάζετε σε κάρτα και θα το πληρώνετε για 24 μηνες ...έλεος ...άλλος περιμένει ένα μήνα άλλος 2 κάθε μέρα τηλέφωνα ραντεβού τρέξιμο και όλα αυτά για να δώσει 1400 ευρω !! ασε που βλεπω οτι έχουν γεννηθεί και μικροί ήρωες !!! δεν θα σας κάνει καλύτερους ανθρώπους ούτε ποιο σημαντικούς ...ούτε θα κάνει καλύτερα κάτι που κάνατε μέχρι σήμερα ..οκ να το πάρετε δεν λέω και εγώ πήγα να το πάρω άλλα ήταν πολύ μικρο για τα μάτια μου ..άλλα όταν υπάρχει σε κανονική ...διαθεσιμοτητα
Έχεις δίκιο φίλε σε όλα. Πραγματικά ποιος σοβαρός άνθρωπος έχει ξοδέψει χρόνο για δώσει τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο.
Sent from iPhone X
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:57
Έχεις δίκιο φίλε σε όλα. Πραγματικά ποιος σοβαρός άνθρωπος έχει ξοδέψει χρόνο για δώσει τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο.
Sent from iPhone X
Χαχαχαχα !!!!
Δημοσίευση 22/12/2017 - 08:50
Ειδες ρε Κώστα;;Μετά από τόσα καλά λόγια που έγραψες για μένα καταταχθηκα στην θέση «μικρός ήρωας» !!! Και σε έλεγα, άσε ρε μη γράφεις δεν χρειάζεται...Εσυ εκεί να κανεις του κεφαλιού σου...
χαχαχαχαχαχα, ούτε καν ενας Superman !!! Εγώ βέβαια σε έχω ως Αη.Βασίλη !!! Ξέρεις πως πανε αυτά...ανάλογα με την ποσότητα των "θαυμάτων" !!! Μήπως σου ζήτησε κανα τηλέφωνο και δεν βρήκες να δώσεις; χαχαχαχα
Πέρα από την πλάκα , σκέφτηκα και εγώ να απαντήσω στο παλικάρι, αλλά όταν μπαίνεις σε τεχνολογικό φόρουμ, με αντικείμενο τα iphone και σε topic που αφορά στη διαθεσιμότητα-παραλαβή κτλ και δεν καταλαβαίνεις , νομίζω ότι δε φταίνε οι άλλοι...Επιπλέον, όταν αντι να εκτιμήσεις την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, την παρέα που κάνουν εδώ περιμένοντας και τη βοήθεια που δίνει ο ενας στον άλλο, χαρακτηρίζεις κόσμο και μειώνεις όσους βοηθούν , τότε σίγουρα δεν αντιλαμβάνεσαι , δε νιώθεις και δεν έχει κανένα νόημα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ και να σου εξηγήσω..
Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι-πάντα υπήρχαν..Εμάς μας ενδιαφέρουν οι άλλοι φίλε μου!!!
Δημοσίευση 22/12/2017 - 09:03
Τα είπες όλα φίλε μου ακριβώς !!!Καλημερα στην παρέα !!χαχαχαχαχαχα, ούτε καν ενας Superman !!! Εγώ βέβαια σε έχω ως Αη.Βασίλη !!! Ξέρεις πως πανε αυτά...ανάλογα με την ποσότητα των "θαυμάτων" !!! Μήπως σου ζήτησε κανα τηλέφωνο και δεν βρήκες να δώσεις; χαχαχαχα
Πέρα από την πλάκα , σκέφτηκα και εγώ να απαντήσω στο παλικάρι, αλλά όταν μπαίνεις σε τεχνολογικό φόρουμ, με αντικείμενο τα iphone και σε topic που αφορά στη διαθεσιμότητα-παραλαβή κτλ και δεν καταλαβαίνεις , νομίζω ότι δε φταίνε οι άλλοι...Επιπλέον, όταν αντι να εκτιμήσεις την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, την παρέα που κάνουν εδώ περιμένοντας και τη βοήθεια που δίνει ο ενας στον άλλο, χαρακτηρίζεις κόσμο και μειώνεις όσους βοηθούν , τότε σίγουρα δεν αντιλαμβάνεσαι , δε νιώθεις και δεν έχει κανένα νόημα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ και να σου εξηγήσω..
Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι-πάντα υπήρχαν..Εμάς μας ενδιαφέρουν οι άλλοι φίλε μου!!!
Δημοσίευση 22/12/2017 - 12:42
Sent from iPhone X
Ένα σου λέω, έκλαψα.ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Δημοσίευση 22/12/2017 - 13:09
Στο site του MediaMarkt εμφανίζονται διαθέσιμα όλα τα μοντέλα iPhone X. Μου ήρθε και ειδοποίηση στο app.
Ισχύει για online αγορές με αποστολή. Στα καταστήματα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.
Τέλος τα SG 256GB.
Τελευταία επεξεργασία από: mte1123, 22/12/2017 - 13:13
Δημοσίευση 22/12/2017 - 13:46
Έγινε και αυτό !! Με πήραν από Istorm Θεσσαλονίκη κέντρο! Υπάρχει ασημί iphone X 256gb κρατημένο στο όνομα μου!! Αν κάποιος το θέλει πείτε μου στο επόμενο μισάωρο! Τους είπα να το κρατήσουν μιας και μου είχε βρει ο φίλος Στέλιος!
Δημοσίευση 22/12/2017 - 14:42
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 36
0 μέλη, 36 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες