Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   CHATZIK

CHATZIK

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/10/2017 - 19:48

Από Παρασκευή και δη από Δευτέρα θα πάνε οι ακυρώσεις σε άλλα χέρι

μάλλον έτσι το κόβω να γίνεται, βέβαια δε ξέρω αν ο μετρητής που έχουν,  μηδενίζει κάθε 2-3 μέρες που υποτίθεται ότι λήγει η προσφορά και ξαναξεκινάει ή αν συνεχίζει, πάντως όπως και νά 'χει εμάς μας συμφέρουν οι ακυρώσεις, να το πάρουμε πιο γρήγορα στα χέρια μας, αν το πάρουμε...

Τελευταία επεξεργασία από: CHATZIK, 31/10/2017 - 19:49

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   KonstantinosIX

KonstantinosIX

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 31/10/2017 - 19:49

Για Κωτσόβολο...
Αποθήκη Μαγούλας 251 κομμάτια iphone X διαθέσιμα την 30/11.
Ενδεχομένως τα 251 για το Χ 256 Space grey που κοίταξα εγώ.

Δεν είναι πληροφορία από υπάλληλο κλπ.
Είναι το τι γράφει ο κεντρικος υπολογιστής σήμερα....

#498   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 31/10/2017 - 19:51

Δεν είναι πληροφορία από υπάλληλο κλπ.
Είναι το τι γράφει ο κεντρικος υπολογιστής σήμερα....

3 ή 30/11;

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#499   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/10/2017 - 20:03

Ίσως σας ακούστει βλακεία αλλά εδώ και δέκα μέρες χρησιμοποιώ το note 8 σε καθημερινή βάση έχοντας αφήσει στην άκρη το 7 plus...Εννοειται προς το παρών δε το δίνω το 7 plus γιατί θα πάθω σύνδρομο στέρησης αλλά ρε παιδιά εντελώς αντικειμενικά το note πετάει και έχει το ρημάδι πολύ περισσότερες δυνατότητες.Ασε που είναι dual και έχω πετάξει και μια frog επάνω και έχω ένα καρό γίγα για δεδομένα...

Δε ξέρω τελικά αν θα πάρω το Χ αλλά αν τελικά το κάνω δε θα είναι λόγο δυνατοτήτων αλλά γιατί για άλλη μια χρόνια θα είμαι θύμα του brand της apple...

Θα περιμένω πάντως να δω το θέμα ξεκλείδωμα ποσό θα βολεύει καταρχάς σε σκοτάδι και κατά δεύτερον σε ιδιαίτερες συνθήκες..

#500   FlushRoyal

FlushRoyal

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 31/10/2017 - 20:21

μάλλον έτσι το κόβω να γίνεται, βέβαια δε ξέρω αν ο μετρητής που έχουν,  μηδενίζει κάθε 2-3 μέρες που υποτίθεται ότι λήγει η προσφορά και ξαναξεκινάει ή αν συνεχίζει, πάντως όπως και νά 'χει εμάς μας συμφέρουν οι ακυρώσεις, να το πάρουμε πιο γρήγορα στα χέρια μας, αν το πάρουμε...

Σίγουρα, όλους τους συμφέρουν οι ακυρώσεις. Το θέμα είναι ακόμη κι αυτές θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν γρήγορα και να μπει η διαδικασία παράδοσης σε μια γραμμή.

Άποψη μου είναι ότι αργά ή γρήγορα ένα μεγάλο ποσοστό μέχρι τέλος του μήνα θα έχει εξυπηρετηθεί.

#501   KonstantinosIX

KonstantinosIX

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2017 - 20:39

3 ή 30/11;

30/11
Τέλος του μήνα....

#502   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 31/10/2017 - 20:45

Δηλαδη 3-4 τεμαχια ανα καταστημα σε 1 μηνα απο τωρα...

#503   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 31/10/2017 - 20:55

Γελάει ο κόσμος αν ισχύει!

#504   KonstantinosIX

KonstantinosIX

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2017 - 21:04

Γελάει ο κόσμος αν ισχύει!

Ισχύει το νούμερο.
Απλά δεν είδα αν είναι για το Χ 256 space grey μόνο.
Αύριο θα κοιτάξω τι έχει η αποθήκη για τα υπόλοιπα μοντέλα

#505   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 31/10/2017 - 21:38

Λέτε να ισχύουν οι αριθμοί?

Άρθρο της Καθημερινής
http://www.kathimeri...tform=hootsuite

#506   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2017 - 21:58

Οσο θα νικησει ο γαυρος σημερα την μπαρτσα 3-0 αλλο τοσο θα δουμε iphone x την 3-11 :) επιβεβαιωνω και γω για κωτσοβολο παιδες σε 45 μερες μ ειπαν ! Δυστυχως πλην πολυ πολυ ελαχιστων που ισως το παρουν η μονη λυση εστιαζεται αν μας το φερει καποιος απο εξωτερικο εφοσον βεβαια το βρει χαχα η μεσω ebay αλλα αρκετα τσιμπημενο

#507   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/10/2017 - 22:01

Τα νούμερα αυτά, ακόμα και αυτά που γίνονται από apple store καταμετρούνται με το που γίνει η παραγγελία και όχι με του που γίνει η χρέωση όπου και λογιστικά ένα iphone θα θεωρείται ως πωληθέν.

Παλιά, φίλος παράγγελνε κάθε χρόνο 10 iPhone, μόνο και μόνο για να ανέβαζε τα νούμερα στην apple.

#508   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 31/10/2017 - 22:07

Σε γνωστο site...

X 256 black σφραγισμενο λεει, 1250€
Πωλειται σφραγισμενο iphone X 256 σε μαυρο χρωμα. Εχει παραγγελθει απο Πλαισιο και θα το παραλαβω την ημερα επισημης κυκλοφοριας του στην Ελλαδα. Δινεται οπως θα παραληφθει, σφραγισμενο με φουλ εγγυηση και με την αποδειξη του.

Πεστε μου ρε παιδες ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ?

που το βρηκε και την 1η μερα? χαχαχαχα

(σορυ για την «διαφημιση» αλλα δεν μπορουσα να μην δεν το εβαζα)
Εδω καιγετε το συμπαν και ο αλλος το πηρε day 1 και το μοσχοπουλαει κιολας...

#509   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 31/10/2017 - 22:10

Πόσοι πια ακόμα θα παραπονεθούν για το notch που την ίδια στιγμή η μεγαλύτερη πλειοψηφία τους, θα το πάρει! Η απλούστατη λύση που προτείνω, don’t buy it! Φοβερό, Ε; Το ξέρω!!!

2/3 Σχεδων off topic πάλι! Είναι λες και δεν ξέρουν τι σημαίνει forum, thread, posting to a specific thread!

Σημαντική πληροφορία πλαίσιο Ευκαρπιας Θεσσαλονίκη, όχι μόνο 2 κομμάτια αν μέγεθος και χρωμα αλλά 3 Ανα μέγεθος και χρωμα! Κάντε μια ερώτηση όσοι είστε από. σαλονικα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#510   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2017 - 22:13

εχετε κολλήσει με τον Κωτσόβολο... ο Κωτσοβολος θυμηθηκε και χτυπαγε τηλέφωνα Παρασκευη - Σαββατο και ρωταγε αν ενδιαφέρεσαι για το Χ. Έγινε και σε μένα και σε γνωστό μου παρόλο που κανένας μας δεν έκανε καμία προπαραγγελία ή εκδηλωση ενδιαφέροντος στην συγκεκριμένη αλυσίδα. Εκεί μέσα δεν ξέρουν τι τους γίνεται πρώτον και δευτερον με τα γνωστά παρατράγουδα δεν τους εμπιστεύομαι ούτε για πλάκα ειδικά όταν μιλάνε για 45 μέρες καθυστέρηση ενώ ανα 2 εβδομάδες στην χειρότερη θα έρχονται παρτίδες Ελλάδα.

Λέτε να ισχύουν οι αριθμοί?

Άρθρο της Καθημερινής
http://www.kathimeri...tform=hootsuite

Το άρθρο έχει λάθη. Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η cosmote δεν δέχτηκε προπαραγγελίες και έχει μείνει ακόμα με την φόρμα ενδιαφέροντος από Σεπτέμβρη. Μπορείτε εξάλλου να δείτε και στο site της. Δεν υπάρχει καν το iPhone X ανεβασμένο και δεν ξέρουν πότε θα μπει για πώληση στο κοινό και υπό ποιες προυποθέσεις. Ο λόγος είναι απλός και γνωστός σε όλους μας... Γι'αυτό βλέπετε και μερικούς σε αγγελίες με τόση σίγουρια ότι θα το έχουν πρώτη μέρα. 

Για την vodafone έμαθα ότι κι εκεί μάλλον παίζει το ίδιο αλλά δεν μπορώ να σας το πω σίγουρα γιατί μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα. Οπότε αυτά που γράφει στο άρθρο για προπαραγγελίες σε πάροχους είναι απλά άκυρο με εξαίρεση την Wind.

Από εκεί και πέρα και το νούμερο αυτό να ισχύει κάντε 7.500 δια του 3, γιατί οι περισσότεροι για να μην πω όλοι έχουν κάνει τουλάχιστον σε 2 με 4 μπορεί και παραπάνω αλυσίδες, έχουμε γύρω στις 2500 συσκευες. Άρα μιλάμε για πολύ μικρό νούμερο αν σκεφτούμε ότι το 2016 οι πωλήσεις κινητών ήταν γύρω στα 3.000.000 στην χώρα μας. Επίσης το νούμερο αυτό καλύπτεται άνετα μέχρι Δεκέμβριο αν πάρουμε θεωρητικά ότι ανα 10-15 μέρες έρχεται παρτίδα κι έχει ένα σεβαστό νούμερο συσκευών.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 31/10/2017 - 22:16

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 50