Γενικά πάντως το κάθε κατάστημα έχει τους δικούς του προμηθευτές, οπότε από την στιγμή που η εισαγωγή γίνετε από πολλούς και διάφορους θα υπάρχουν χρονικά μεγάλες αποκλίσεις ανά εταιρία και κατάστημα.
iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 31/10/2017 - 22:26
Ad
Δημοσίευση 31/10/2017 - 22:44
Γενικά πάντως το κάθε κατάστημα έχει τους δικούς του προμηθευτές, οπότε από την στιγμή που η εισαγωγή γίνετε από πολλούς και διάφορους θα υπάρχουν χρονικά μεγάλες αποκλίσεις ανά εταιρία και κατάστημα.
http://www.isquare.g...Release/iPhoneX
Σύμφωνα πάντως με το Δελτίο τύπου της infoquest, τα μεγάλα iStorm, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, You.gr, Document, iSystem και κάποια μικρότερα παίρνουν όλα απο αυτήν. Οι τρεις εταιρείες κινητής κάνουν κάθε μια τη δική τους εισαγωγή, οπότε ποια καταστήματα είναι αυτά που έχουν τους δικούς τους προμηθευτές ? Δυστυχώς η πλειοψηφια εξαρτάται απο εναν προμηθευτή, εκτός αν κάνω λάθος.
Δημοσίευση 31/10/2017 - 22:47
Σύμφωνα πάντως με το Δελτίο τύπου της infoquest, τα μεγάλα iStorm, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, You.gr, Document, iSystem και κάποια μικρότερα παίρνουν όλα απο αυτήν. Οι τρεις εταιρείες κινητής κάνουν κάθε μια τη δική τους εισαγωγή, οπότε ποια καταστήματα είναι αυτά που έχουν τους δικούς τους προμηθευτές ? Δυστυχώς η πλειοψηφια εξαρτάται απο εναν προμηθευτή, εκτός αν κάνω λάθος.
Στα χαρτιά ναι δεν κάνεις λάθος. Απλά έχουν αναφερθεί περιπτώσεις στο παρελθόν ότι ο Κωτσόβολος έχει φέρει από Αμερική συσκευές που σημαίνει ότι τουλάχιστον η συγκεκριμένη αλυσίδα προμηθευόταν ανεπίσημα και από αλλού. Αν συνεχίζει να το κάνει ακόμα άγνωστο.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 31/10/2017 - 22:48.
Δημοσίευση 31/10/2017 - 22:53
Όλα τα σκρουτζομάγαζα, οι 3 εταιρίες κινητής, κάτι σίτε με deals και ο προμηθευτής που ανέφερες εσύ.
Επίσης δεν είναι δεσμευτικό η κάθε εταιρία να έχει έναν προμηθευτή. παράδειγμα η infoquest δεν γνωρίζουμε εάν καλύπτει το 100% των καταστημάτων ή ένα μέρος μόνο.
Δημοσίευση 31/10/2017 - 22:53
Στα χαρτιά ναι δεν κάνεις λάθος. Απλά έχουν αναφερθεί περιπτώσεις στο παρελθόν ότι ο Κωτσόβολος έχει φέρει από Αμερική συσκευές που σημαίνει ότι τουλάχιστον η συγκεκριμένη αλυσίδα προμηθευόταν ανεπίσημα και από αλλού. Αν συνεχίζει να το κάνει ακόμα άγνωστο.
Ναι, σαφώς, παραεισαγωγές πάντα υπάρχουν, αν θέλει κάποια αλυσίδα να ρισκάρει τη σχέση της με την αντιπροσωπεία, αλλά σαν γενικός κανόνας, αυτό που ανέφερε ο φίλος οτι κάθε μαγαζί έχει τους δικούς του προμηθευτές δεν ισχύει. Μακάρι να ίσχυε, ώστε να μην είμασταν σχεδόν όλοι δέσμιοι της infoquest.
Τα σκρουτζομάγαζα δεν τα είχα υπολογίσει, ίσως να έχει δίκιο ο Meth. Απλα πολύ αμφιβάλλω στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν δεν μπορει να καλύψει τη ζήτηση η επίσημη αντιπροσωπεία, να έχουν νωρίς τεμάχια αυτά. Για τα μαγαζιά των αλυσίδων, υποθέτω οτι τα καλύπτει 100% όλα, το θεωρώ πολύ δύσκολο να έχει συμφωνία μόνο με ορισμένα.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 31/10/2017 - 22:58.
Δημοσίευση 31/10/2017 - 23:02
Ναι, σαφώς, παραεισαγωγές πάντα υπάρχουν, αν θέλει κάποια αλυσίδα να ρισκάρει τη σχέση της με την αντιπροσωπεία, αλλά σαν γενικός κανόνας, αυτό που ανέφερε ο φίλος οτι κάθε μαγαζί έχει τους δικούς του προμηθευτές δεν ισχύει. Μακάρι να ίσχυε, ώστε να μην είμασταν σχεδόν όλοι δέσμιοι της infoquest.
Τα σκρουτζομάγαζα δεν τα είχα υπολογίσει, ίσως να έχει δίκιο ο Meth. Απλα πολύ αμφιβάλλω στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν δεν μπορει να καλύψει τη ζήτηση η επίσημη αντιπροσωπεία, να έχουν νωρίς τεμάχια αυτά. Για τα μαγαζιά των αλυσίδων, υποθέτω οτι τα καλύπτει 100% όλα, το θεωρώ πολύ δύσκολο να έχει συμφωνία μόνο με ορισμένα.
Ότι τα καλύπτει όλα τα καλύπτει για να το λέει κιόλας. Θέλω να πω εάν παράδειγμα καλύπτει την ποσότητα του Χ καταστήματος στο 100% ή μόνο στο 60% και το άλλο 40% του Χ καταστήματος το αναλαμβάνει άλλος προμηθευτής.
Τελευταία επεξεργασία από: MethAvrio, 31/10/2017 - 23:03.
Δημοσίευση 31/10/2017 - 23:07
εγώ πάντως απο Πλαίσιο που μίλησα σήμερα θα το παρω την Παρασκευή και μάλιστα είμαι ο πρώτος σε όλη την Λίστα που έχει γίνει για την προπαραγγελία
Δημοσίευση 31/10/2017 - 23:24
Και μενα το ιδιο μου ειπαν !!!εγώ πάντως απο Πλαίσιο που μίλησα σήμερα θα το παρω την Παρασκευή και μάλιστα είμαι ο πρώτος σε όλη την Λίστα που έχει γίνει για την προπαραγγελία
Δημοσίευση 31/10/2017 - 23:32
Εγώ παιδιά πάντως, με το που μπήκε η εβδομάδα, το σκέφτηκα, το είδα πολύ ζεν και αποφάσισα να χαλαρώσω. Παρόλο που ανυπομονούσα και σαφώς θα χαρώ πάρα πολύ να το έχω την Παρασκευή, δεν θα το ρίξω και στα Ζάναξ, όπως βλέπω κανα δυο εδώ, που μόνο στο Σκλαβενίτη δεν το έχουν παραγγείλει και ανα δεκα λεπτά αγχώνονται για μια πληροφορία και όταν κάποιος πεί μια πληροφορία την αμφισβητούν και ουρλιάζουν υστερικά οτι δεν θα το πάρει κανείς μέχρι το Πάσχα, γιατί τους το είπε Α-ΠΟΚ-ΛΕΙΣ-ΤΙ-ΚΑ ο μπατζανάκης της θείας του δόλιου υπαλλήλου που έχουν μουρλάνει στα τηλέφωνα.
Εγω μια προπαραγγελία έκανα και σε ενα μαγαζί, αν με πάρει όπως μου είχε πεί το παλικάρι αυριο μεθαύριο απο το Πλαίσιο για να το πληρώσω και να μου το στείλουν την Παρασκευή, όπως πάλι ο ίδιος μου είχε πεί, σούπερ και μια χαρά. Αν όχι, όποτε έρθει, ήρθε, τι να κάνουμε. Μακάρι να καταφέρουμε να το έχουμε όλοι όσοι το θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά δεν θα μείνω και άγρυπνος μέχρι να το έχω στα χέρια μου. Όπως βολεύτηκα με αυτο που έχω τόσον καιρό, θα βολευτώ και μια, δυο ή παραπάνω βδομάδες ακόμα.
Δημοσίευση 31/10/2017 - 23:47
Και μενα το ιδιο μου ειπαν !!!
για ποιο μοντέλο;
Δημοσίευση 31/10/2017 - 23:48
Επειδη ολο κ καποιος γνωστος θα δουλευει καπου κ καβατσωνουν τις συσκευες απο αφεντικα με χρι υπαλληλους.
Εξωτερικο τουλαχιατον αν παραγγειλεις κατευθειαν το χεις σιγουρα στα χερια σου.
Οταν βγηκε το 6αρι ημουν στον υπολογιστη πατωντας το refresh για να αρχισουν οι προ παραγγελειες κ 10:01 το ειχα παραγγειλει κ το στειλα σε φιλο στην Αγγλια να μου το στειλει μετα αυτος..
Δημοσίευση 01/11/2017 - 00:04
εγώ πάντως απο Πλαίσιο που μίλησα σήμερα θα το παρω την Παρασκευή και μάλιστα είμαι ο πρώτος σε όλη την Λίστα που έχει γίνει για την προπαραγγελία
Και μενα το ιδιο μου ειπαν !!!
me too
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 01/11/2017 - 00:07
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/11/2017 - 00:28
Για να δούμε πόσες συσκευές έχουν για τον «πρώτο»...που μάλλον είναι καμία 100αρια..!
Κλαιω χαχαχ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/11/2017 - 02:15
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες