Λίγο τυχερός λίγο γνωριμία καλού πελάτη με κάλεσαν για παραλαβή την Παρασκευή και τα δυο καταστήματα που είχα κάνει παραγγελία.
Καλή επιτυχία σε όλους αλλά να ξέρετε ότι θα είναι λίγο δύσκολα για παραλαβή day one
Μπράβο και με το καλό !!!
Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:50
Λίγο τυχερός λίγο γνωριμία καλού πελάτη με κάλεσαν για παραλαβή την Παρασκευή και τα δυο καταστήματα που είχα κάνει παραγγελία.
Καλή επιτυχία σε όλους αλλά να ξέρετε ότι θα είναι λίγο δύσκολα για παραλαβή day one
Μπράβο και με το καλό !!!
Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:54
Εγω ρε παιδιά επειδή βλέπω και μιλάτε όλοι σας με γνωστούς και επειδή είσαστε καλοί πελάτες και τα λοιπά, ζήλεψα και πήρα μόλις τηλέφωνο τον Κωτσόβολο που τους έχω και άχτι..και τους είπα: Είδα μία κλήση στο κινητό μου πριν λίγο απο εσάς και δεν το πρόλαβα. Μήπως με πήρατε για να μου πείτε οτι έρχεται το τηλέφωνο μου? Μου απαντάει μισό λεπτό και με βάζει σε αναμονή....μετα απο λίγο μου λέει τι να σας πώ δεν έχω κάποια ενημέρωση η κάτι στην παραγγελία σας. Της ξαναλέω αν είναι παρτίδα απο Αμερική παραεισαγωγής μην σας κολάει...εγώ δεν ειμαι ρατσιστής δέχομαι απο όλες τις παρτίδες τηλέφωνα. Ακόμα και αυτά με φωτοτυπία τις οδηγίες χρήσης όπως είχε γράψει και ένας φίλος εδω μέσα οτι του έτυχε. Αλλωστε απο φέτος δεν έχει ούτε κουμπιά το ρημάδι απλά το κοιτάς και σε κοιτάει και αυτό. Σε κάθε περίπτωση αφού γελούσαμε κανα 4-5 λέπτο της είπα το τηλέφωνο μου το έχεις αν θέλεις πάρε με. Μπορώ να πώ οτι νιώθω με το τηλεφωνικό κέντρο του Κωτσόβολου πολύ άνετα σε σχέση με άλλα τηλεφωνικά κέντρα. Σκέφτομαι σοβαρά να ανοίξω θέμα για το ποιά καταστήματα έχουν τις πιο Hot φωνές...να πάμε ρε παιδί μου το θέμα σε μία άλλη διάσταση.
φίλε εχω λιώσει στο γελιο χαχαχαχαχα
Δημοσίευση 01/11/2017 - 13:55
Για χάρη της συζήτησης να πώ κι εγώ οτι με πήρε πριν λίγο το εξυπηρετικότατο παιδί, με το οποίο μιλάω στα κεντρικά του Πλαισίου και μου είπε οτι ακόμα μέχρι αυτή τη στιγμή, η infoquest δεν τους έχει παραδώσει τίποτα απο Χ. Παραλαβές δέχονται μέχρι τις 10 το βράδυ κάθε μέρα, το Πλαίσο σαν αλυσίδα έχει κάνει την παραγγελία του αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει πόσα και πότε θα τους παραδώσει η infoquest. Ως εκ τούτου και εφ'όσον το απόθεμα δεν έχει μπεί καν στις αποθήκες τους, ούτε να το πληρώσω γίνεται ακόμα, ούτε να μου δώσει εκτιμώμενη παράδοση. Μου επιβεβαίωσε επίσης οτι όντως ισχύει αυτό που μου έχει πεί οτι είμαι ψηλά στη λίστα, μια και του είχα δηλώσει ενδιαφέρον 29 Σεπτεμβρίου και ότι λογικά θα είμαι στην πρώτη παραλαβή, αλλά δεν μπορεί να μου πεί πότε θα είναι αυτή, γιατί απλούστατα δεν ξέρουν ούτε πότε θα τους παραδώσει η infoquest ούτε πόσα κομμάτια τελικά θα τους στείλει. Και για όλα τα προιόντα, για να έχεις την επόμενη μέρα παράδοση, το cutoff είναι μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Αν τους τα παραδώσει σήμερα ή αύριο μέχρι τις 3, οι πρώτοι που θα παραλάβουν με courier θα πάρουν Παρασκευή, αλλά αν τους τα παραδώσει Παρασκευή, οι πρώτες παραδόσεις πάνε απο βδομάδα, μια και Σάββατο σπάνια κάνουν παραδόσεις. Αυτά μου είπε, αυτά μεταφέρω. Θα δείξει, όπως είπα και χθες, γερό νάναι και όποτε νάναι.
Είναι δυνατόν να θες να λέγεσαι επίσημος διανομέας προιόντων και να μην έχεις καν ενημερώσει το δίκτυο σου πόσα κομμάτια έχουν έρθει και πόσα αντιστοιχούν στην κάθε αλυσίδα? Και για να το πάω και πιο πέρα επειδή έχω κάνει και στην istorm δεν ενημερώνουν ούτε για τις δικές τους προπαραγγελίες. Δηλαδή πόσο μπάχαλο πια...
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:02
Επίσης δηλώνουμε και τάμπλετ απο κάτω...αλλα δεν μας δίνεται η ευκαιρία να βάλουμε και δεύτερη φωτογραφία. σε κάθε περίπτωση επειδή στην Ελλάδα ο καθένας αυτό που δηλώνει είναι θα βάλω iphone x απο τώρα και αν με ρωτήσουν θα πώ οτι το έχω σε red χρώμα!
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:13
Είναι δυνατόν να θες να λέγεσαι επίσημος διανομέας προιόντων και να μην έχεις καν ενημερώσει το δίκτυο σου πόσα κομμάτια έχουν έρθει και πόσα αντιστοιχούν στην κάθε αλυσίδα? Και για να το πάω και πιο πέρα επειδή έχω κάνει και στην istorm δεν ενημερώνουν ούτε για τις δικές τους προπαραγγελίες. Δηλαδή πόσο μπάχαλο πια...
ολο αυτο το μπαχαλο ξεκινησε απο εποχη iphone 5...τοτε που οι πρωτες παρτιδες εβγαιναν με παιδικες αρρωστιες χτυπηματα στο αλουμινιο και λοιπα φαινομενα.
τοτε λοιπον εν ετη 2012 ξεκινησαν να το παιζουν το παιχνιδι περνα περνα η μελισσα.
και γενικα εχουν περασει 5 χρονια ...πφφφ περασαν τοσα;;;;
και ακομη το ιδιο προβλημα...κανεις λεει πως δεν γνωριζει...τωρα πια ειναι η αληθεια αλλου παπα.
ισως ολο ειναι εσκεμενο ισως οχι.εμενα με κουρασε ολο αυτο παντως.
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:25
ολο αυτο το μπαχαλο ξεκινησε απο εποχη iphone 5...τοτε που οι πρωτες παρτιδες εβγαιναν με παιδικες αρρωστιες χτυπηματα στο αλουμινιο και λοιπα φαινομενα.
τοτε λοιπον εν ετη 2012 ξεκινησαν να το παιζουν το παιχνιδι περνα περνα η μελισσα.
και γενικα εχουν περασει 5 χρονια ...πφφφ περασαν τοσα;;;;
και ακομη το ιδιο προβλημα...κανεις λεει πως δεν γνωριζει...τωρα πια ειναι η αληθεια αλλου παπα.
ισως ολο ειναι εσκεμενο ισως οχι.εμενα με κουρασε ολο αυτο παντως.
Έτσι. Περνά περνά η μέλισσα, μπλέδιζαν αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 01/11/2017 - 14:25
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:28
Έτσι. Περνά περνά η μέλισσα, μπλέδιζαν αυτά.
ελα πες...το ηθελες σε μπλε και γιατι δεν μου το ζηταγες;;;;;
θα στο εδινα οσο το πηρα!!!αληθειααα
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:29
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:36
Λογικά όμως,φέτος του Κωτσοβολου αν είναι εισαγωγή από Αμερική,μου φαίνεται ότι το καταλαβαίνεις εύκολα,μιας και στην πλάτη του Αμερικανικου θα γράφει μόνο iPhone,ενώ στα δικά μας θα έχει και όλα τα γνωστά γραμματακια.
Σωστά λέω ή όχι;
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
και απο τον φορτιστη
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:38
Καλησπέρα παιδιά.
Για την ιστορία και μόνο, μόλις μίλησα με Κωτσο και μου είπαν πως θα ξέρουν από αύριο
Καλές παραλαβές σε όλους (όποτε και εφόσον )
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:44
Ε ρε τι εχ να γιν !!!!!Καλησπέρα παιδιά.
Για την ιστορία και μόνο, μόλις μίλησα με Κωτσο και μου είπαν πως θα ξέρουν από αύριο
Καλές παραλαβές σε όλους (όποτε και εφόσον )
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:46
Μόλις με πήραν από το πλαίσιο και μου είπαν σας έχουμε ευχάριστα Νέα ότι την παρασκευή παραλαμβάνεται το iphone x
Μόλις παραλάβω θα ανεβάσω φωτό
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:47
Τότε είχα ήδη.. Ήταν "φυσιολογικό"
αααααα ειχεςςςςςς μπλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!λαμογιο μονο να με καραμουζιαζεις ηξερες!!!!!!!!
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:49
Κλαιω !!!καλοριζικο ! Ερε τι εχ να γινΜόλις με πήραν από το πλαίσιο και μου είπαν σας έχουμε ευχάριστα Νέα ότι την παρασκευή παραλαμβάνεται το iphone x
Μόλις παραλάβω θα ανεβάσω φωτό
0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες