iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:51
Ad
Δημοσίευση 01/11/2017 - 14:54
ΑχαχαχαχΠαιδιά με πήραν απο istorm και μου λένε δεν είστε απο τους πρώτους, είστε ο ΠΡΩΤΟΣ!και λέω αλήθεια;;και μου λένε Ναι είστε ο πρώτος λακαμάς που έκανε προπαραγγελία και πλήρωσε! :’) Και λέω πότε θα παραλάβω δηλαδή;και μου είπαν μόλις πάρει Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!
Δημοσίευση 01/11/2017 - 15:08
Μόλις με πήραν από το πλαίσιο και μου είπαν σας έχουμε ευχάριστα Νέα ότι την παρασκευή παραλαμβάνεται το iphone x
Μόλις παραλάβω θα ανεβάσω φωτό
αντε με το καλο.
Δημοσίευση 01/11/2017 - 15:08
Δημοσίευση 01/11/2017 - 15:11
Αυτή η αναζήτησή πολύ εκτεταμένη είναι στα public
ναι αναζητα το φυλο του κινητου....εχει μπερδευτει μαλλον!!!!
Δημοσίευση 01/11/2017 - 15:19
Μόλις με πήραν από το πλαίσιο και μου είπαν σας έχουμε ευχάριστα Νέα ότι την παρασκευή παραλαμβάνεται το iphone x
Μόλις παραλάβω θα ανεβάσω φωτό
Περιοχη ? Εγω Θεσσαλονικη/Καλαμαρια Πλαισιο 27/10 περασα για παραγγελιά απο καταστημα 9:15 το πρωι και μεχρι τωρα καμια ενημερωση ! τους πηρα τηλ.
και με ειπαν αυριο θα ενημερωσουμε το κοσμο
Τελευταία επεξεργασία από: donteox, 01/11/2017 - 15:19
Δημοσίευση 01/11/2017 - 15:19
αρχιζω να θεωρω το συστημα των invitation πιο τιμιο .των αρχικων oneplus one.
αυτο λιγο αφηνει μια πικρια σε καποιους να εχεις παραγγειλει να θες να δωσεις αντικειμενικα σημερα 2 ή και 3 μισθους ελλαδος ΜΕΤΡΗΤΑ...και να ψαχνεις να δεις αν εισαι πρωτος στην λιστα...
θα το βαρυνω λιγο...
υπαρχουν λιστες πιο σηματνικες...οπως μιας μεταμοσχευσης νεφρου...που εκει η θεση του ονοματος σου..παιζει πολυ σημαντικο ρολο για το αν θα συνεχισεις να ζεις.
ξερω εδω λεμε για iphone....ειμαστε απληστοι...πρωτος εγω...πηρα απο apple store ΙΤΑΛΙΑΣ το 8 plus silver και μετα απο 10 μερες πηρα space gray....απληστος λοιπον κ αχορταγος...
αλλα βλεπω γεμισαμε το τοπικ πολλες σελιδες...39 στον αριθμο...πηρα,,,εμαθα...ειπαν...πρωτος στην λιστα...παρασκευη ...τοτε...ισως....
μακαρι να ειμαστε ολοι καλα να γυριζουμε υγιεις σπιτια μας να ειναι ολες οι υποχρεωσεις καλυμενες και να εχουμε το μοναδικο προβλημα να αποκτησουμε πρωτοι το iphone X aka 10...
καλη συνεχεια στην αναζητηση του πολυτιμου αυτου προιόντος.....
Δημοσίευση 01/11/2017 - 15:35
Περιοχη ? Εγω Θεσσαλονικη/Καλαμαρια Πλαισιο 27/10 περασα για παραγγελιά απο καταστημα 9:15 το πρωι και μεχρι τωρα καμια ενημερωση ! τους πηρα τηλ.
και με ειπαν αυριο θα ενημερωσουμε το κοσμο
Αθήνα μένω αλλα θα μου το στείλουν απο τα κεντρικά
Δημοσίευση 01/11/2017 - 15:49
Καλησπέρα και από μένα! Παιδιά έχω τώρα 3 μέρες που κάθησα και διάβασα και τις 39 σελίδες και τώρα που τις τελείωσα είπα να στείλω και εγώ τον καημό μου. Είμαι κάτοχος iPhone 7 Plus 256GB εντός εγγύησης εως 04/11 όπου πετάω για Αμερική. Το αίσθημα απογοήτευσης όταν βγήκε το 8 ήταν τέτοιο που αγόρασα s8+ και το πούλησα μετά από 2 μέρες. Τρομερή συσκευή, πανέμορφη αλλά μας έχουν κάνει σκλάβους τους και τους το αναγνωρίζω! Καλά να πάθουμε. Τεσπα! Μη τα πολυλογώ. Έκανα day 1 2 προπαραγγελίες. Μία τηλεφωνική Κωτσό στις 10:20 οταν είχαν ήδη εξαντληθεί τα κομμάτια Αμερική και έβγαζε πλέον 5-6 βδομάδες και 1 Public από το site. Και οι 2 ανεφ πληρωμής και τιμολόγιο. Πριν από 5 λεπτά μίλησα και με τις 2 εταιρίες αλλά καμία δεν είχε ίδεα τι και πως. Ο Κωτσόβολος μου απάντησε ότι θα ξέρουμε αύριο, το public απέφυγε να απαντήσει πολύ κομψά και τέλος λέω δε παίρνω sevenspot που για κάποιο λόγο τα συμπαθώ πάρα πολύ σαν καταστήματα. Έπραξα λοιπόν και πήρα και μου λένε " η apple ανακοίνωσε αλλαγή ημερομηνίας DAY 1 για Ελλάδα το 03/11 και αναμένουμε εκ νέου ενημέρωση. " Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?
Δημοσίευση 01/11/2017 - 15:54
Καλησπέρα και από μένα! Παιδιά έχω τώρα 3 μέρες που κάθησα και διάβασα και τις 39 σελίδες και τώρα που τις τελείωσα είπα να στείλω και εγώ τον καημό μου. Είμαι κάτοχος iPhone 7 Plus 256GB εντός εγγύησης εως 04/11 όπου πετάω για Αμερική. Το αίσθημα απογοήτευσης όταν βγήκε το 8 ήταν τέτοιο που αγόρασα s8+ και το πούλησα μετά από 2 μέρες. Τρομερή συσκευή, πανέμορφη αλλά μας έχουν κάνει σκλάβους τους και τους το αναγνωρίζω! Καλά να πάθουμε. Τεσπα! Μη τα πολυλογώ. Έκανα day 1 2 προπαραγγελίες. Μία τηλεφωνική Κωτσό στις 10:20 οταν είχαν ήδη εξαντληθεί τα κομμάτια Αμερική και έβγαζε πλέον 5-6 βδομάδες και 1 Public από το site. Και οι 2 ανεφ πληρωμής και τιμολόγιο. Πριν από 5 λεπτά μίλησα και με τις 2 εταιρίες αλλά καμία δεν είχε ίδεα τι και πως. Ο Κωτσόβολος μου απάντησε ότι θα ξέρουμε αύριο, το public απέφυγε να απαντήσει πολύ κομψά και τέλος λέω δε παίρνω sevenspot που για κάποιο λόγο τα συμπαθώ πάρα πολύ σαν καταστήματα. Έπραξα λοιπόν και πήρα και μου λένε " η apple ανακοίνωσε αλλαγή ημερομηνίας DAY 1 για Ελλάδα το 03/11 και αναμένουμε εκ νέου ενημέρωση. " Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?
Αλλο παλυ και αυτο!
Δημοσίευση 01/11/2017 - 15:59
οχι ειναι λογια δικα τους φυσικα και δεν εχουν καμμια υποσταση και φυσικα εχουν αναρτηθει απ οτην isquare επισημο εισαγωγεα apple στην ελλαδα.
αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
τα sevenspots εχουν δικο τους προμηθευτη με σευσκευες ευρωπης ίσως και usa.μην ασχολεισαι
Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:06
οχι ειναι λογια δικα τους φυσικα και δεν εχουν καμμια υποσταση και φυσικα εχουν αναρτηθει απ οτην isquare επισημο εισαγωγεα apple στην ελλαδα.
αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
τα sevenspots εχουν δικο τους προμηθευτη με σευσκευες ευρωπης ίσως και usa.μην ασχολεισαι
Οκ. Το πιστεύω γιατί και το 7 plus που πήρα δεν είχε ευρωπαϊκό πριζάκι.
Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:06
επρεπε να τους πεις αλλαγή εγκεφάλου σε εσας εκει μέσα δρομολόγησε ή ακόμα? Public και istorm θα ειδοποιήσουν αυριο παντως, αν δεν έχετε ειδοποίηση σκούρα τα πράγματα. Εκτός αν γινει καμια ακύρωση Παρασκευη.
Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:10
επρεπε να τους πεις αλλαγή εγκεφάλου σε εσας εκει μέσα δρομολόγησε ή ακόμα? Public και istorm θα ειδοποιήσουν αυριο παντως, αν δεν έχετε ειδοποίηση σκούρα τα πράγματα. Εκτός αν γινει καμια ακύρωση Παρασκευη.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα! Καλούληδες είναι μωρέ. Σκέψου πόσοι σαν εμένα μπορεί να τους έχουν πάρει τηλ. Βέβαια αν είσαι ευγενικός και δε τους κουράζεις δεν έχουν δικαιολόγια αλλά σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες