Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:01

Ας ηρεμήσουμε όλοι Έλληνες και σχεδόν το ίδιο τρελαμενοι είμαστε ρε παιδιά!!!
Εξάλλου σε 48 ώρες το πολύ θα ξέρουμε τι παίζει στην ελληνική κυρίως αγορά που μιλάμε κιόλας.
Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι θα κυκλοφορήσουν λιγότερα από πάνω κάτω 1000-1500 στην Day one???
Εγώ πάντως δεν το πιστεύω.
Εννοείται πως αν δεν έχεις κάνει προπαραγγελια δυστυχώς δεν προβλέπεται να βρεις, αλλά για αρκετούς από εμάς το Σαββατοκύριακο θα είναι ημέρα anbox

Nikos iPhone x

Ήδη ξέρουμε από τη Παρασκευή ευτυχώς ότι οι προπαραγγελίες θα το έχουμε ολοι . Οι παραγγελίες ( Παρασκευή και μετά ) σε κανα μήνα θα δείτε μάλλον νέα παιδιά

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:05

Ρε ανθρωπε πριν την παρασκευη δεν υπηρχε καν κωδικος ουτε στο site ουτε στα μαγαζια !! Τι τιμολογιο θα σου εκοβε ο αλλος ; Αυτα που λες δεν ισχυουν ! Εχω κανει 3 αγορες απο τον κωτσοβολο πηγα 15-10 και 24-10 και ειχα και τηλεφωνικη επικοινωνια με τον πωλητη που εχω αγορασει alienware kai ipad pro...και μου ειπε οτι οποιαδηποτε πληρωμη-προπαραγγελια θα γινει την παρασκευη

Καναν λίστα πριν τη Παρασκευή με βάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος . Κωδικό Παρασκευή πήραν το πρωί μόνο οι ΤΗΛΕΦΩΝΗΤες όποτε και συμπλήρωσαν τις προπαραγγελίες της λίστας αυτής . Ότι έμεινε δόθηκε εκείνο το πρωί και ήταν ελάχιστα . Αν δεν είχες εκδηλώσει ενδιαφέρον στην ουσία δεν είχες κάνει προπαραγγελία

#603   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:09

Υπαρχει μια συγχηση στα λεγομενα σου παντως....

#604   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:09

Καναν λίστα πριν τη Παρασκευή με βάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος . Κωδικό Παρασκευή πήραν το πρωί μόνο οι ΤΗΛΕΦΩΝΗΤες όποτε και συμπλήρωσαν τις προπαραγγελίες της λίστας αυτής . Ότι έμεινε δόθηκε εκείνο το πρωί και ήταν ελάχιστα . Αν δεν είχες εκδηλώσει ενδιαφέρον στην ουσία δεν είχες κάνει προπαραγγελία

Φιλε μου δεν ισχυει αυτο που λες ! Λιστα ενδιαφεροντος ειχαν κανει στο κωτσοβολο μονο 7600 ατομα αφου εισαι γνωστης μπορεις να διασταυρωσεις τον αριθμο! Και σου ξαναλεω πανω σε τι πηραν λεφτα ; Σε ποιο προιον πριν την παρασκευη δεν υπηρχαν ουτε κωδικοι ουτε το προιον για να το προπαραγγειλεις! Τωρα αν εισαι ειχες γνωστο και σε διευκολυνε με αλλον τροπο ειναι αλλο θεμα !

#605   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:11

Φιλε μου δεν ισχυει αυτο που λες ! Λιστα ενδιαφεροντος ειχαν κανει στο κωτσοβολο μονο 7600 ατομα αφου εισαι γνωστης μπορεις να διασταυρωσεις τον αριθμο! Και σου ξαναλεω πανω σε τι πηραν λεφτα ; Σε ποιο προιον πριν την παρασκευη δεν υπηρχαν ουτε κωδικοι ουτε το προιον για να το προπαραγγειλεις! Τωρα αν εισαι ειχες γνωστο και σε διευκολυνε με αλλον τροπο ειναι αλλο θεμα !

Παρασκευή πήραν με το κωδικό κανονικά λεφτά . Όλοι όσοι έκαναν εκδήλωση και τελικά επιθυμούσαν έχουν καλυφθεί για day one επιβεβαιωμένο

#606   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:20

Ο τόνος σε πείραξε . Η ψεύτικη καταστροφολογία όχι ; Στον Κώτσο επι της ουσίας πληρωμή ήταν και δέσμευση day one τεμάχιο . Όλες οι αλυσίδες Παρασκευή ήξεραν ακριβή τεμάχια

Ο κώτσος ναι κάλυψε όλες τις προπαραγγελίες που είχαν γίνει πριν την Παρασκευή . Επόμενη για Δεκέμβρη μπλακ είδα και εγώ live καταχώρηση στο σύστημα τους αλλά επειδή έγινε αργά . Όσοι πρόλαβαν τις προπαραγγελίες έχουν όλοι τεμάχιο πρώτη μέρα Παρασκευή πρωί

Την καταστροφολογία που την ειδες ακριβως? Ο καθένας μεταφέρει και γράφει ότι του λένε. Το αν ισχυουν αυτα που μας λένε τα καταστήματα ειναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Τέτοια αντίδραση κ ύφος δεν δικαιολογείται λυπάμαι. Εκτος αν δουλευεις στον Κωτσόβολο και σου θιξαμε την εταιρεία. Επίσης προπαραγγελίες δεν γινόντουσαν πριν την Παρασκευη αλλά εκδηλωση ενδιαφέροντος. Τώρα αν εσυ ως βυσμα είχες πρόσβαση και πλήρωσες κιόλας ειναι άλλη ιστορία. Γιατι μέχρι στιγμής κανένας άλλος δεν ειχε τετοια ενημέρωση για τον Κωτσόβολο.

Και όσο για την λίστα ενδιαφέροντος με πήραν τηλεφωνο χωρις να εχω κάνει δήλωση  την Παρασκευή. Τους ρώτησα ρητά σας δίνω τα λεφτά επι τόπου θα έχω συσκευή την άλλη Παρασκευή? Και η απάντηση ήταν όχι δεν ξέρουμε ποσότητα ακόμα.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 01/11/2017 - 17:22

#607   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:23

Είπα ότι πληρώσαμε Παρασκευή για την προπαραγγελια που έγινε με την εκδήλωση ενδιαφέροντος . Όσοι έκαναν τότε εκδήλωση και πλήρωσαν Παρασκευή έχουν τεμάχιο 3/11 . Όσοι παραγγείλαν η πλήρωσαν από Παρασκευή και μετά ( εκτός από λίγα τεμάχια που περίσσεψαν από τη λίστα ενδιαφέροντος και ναι περίσσεψαν το είδα live ο ίδιος 10 το πρωί στο κατάστημα να αλλάζει η ημερομηνία σε άλλο άτομο που έκανε παραγγελία jet 64αρι ) πάνε για επόμενο batch . Τόσο απλό . Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λίγα τα τεμάχια . Ήταν τόσα πολλά που έφτασαν για τον Κωτσόβολο που ξέρω να καλύψουν όλη τη λίστα ενδιαφέροντος και κάτι παραπάνω

#608   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:27

Don't feed the troll...

#609   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:29

δεν υπαρχει Jetblack....

#610   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:31

Την ίδια πληροφόρηση έχουν όλοι της λίστας ενδιαφέροντος . Δεν το λέω εγώ . Έτσι είναι και αν αρέσει . Τα λέμε την Παρασκευή guys

#611   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:32

Έγινε φίλε μου, με γεια το Jet Black iPhone X σου...

#612   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:33

Είπα ότι πληρώσαμε Παρασκευή για την προπαραγγελια που έγινε με την εκδήλωση ενδιαφέροντος . Όσοι έκαναν τότε εκδήλωση και πλήρωσαν Παρασκευή έχουν τεμάχιο 3/11 . Όσοι παραγγείλαν η πλήρωσαν από Παρασκευή και μετά ( εκτός από λίγα τεμάχια που περίσσεψαν από τη λίστα ενδιαφέροντος και ναι περίσσεψαν το είδα live ο ίδιος 10 το πρωί στο κατάστημα να αλλάζει η ημερομηνία σε άλλο άτομο που έκανε παραγγελία jet 64αρι ) πάνε για επόμενο batch . Τόσο απλό . Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λίγα τα τεμάχια . Ήταν τόσα πολλά που έφτασαν για τον Κωτσόβολο που ξέρω να καλύψουν όλη τη λίστα ενδιαφέροντος και κάτι παραπάνω

Φιλε μου ευχομαι να παραλαβεις μεσα απο την καρδια μ ειλικρινα! Αλλα συγνωμη τα υπολοιπα που γραφεις ουτε λογικη εχουν και ειναι προφανως η ταση σου να σπεκουλαρεις την συγκεκριμενη εταιρεια!

#613   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:34

Χααχα δηλαδή εγώ που είχα κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος αμέσως, έκανα παραγγελία Παρασκευή πρωί μόλις άνοιξαν και δεν έχω ενημέρωση τι είμαι;

#614   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Έγινε φίλε μου, με γεια το Jet Black iPhone X σου...

Αν αυτό μπορείς να απαντήσεις μόνο Οκ

#615   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα

Αν αυτό μπορείς να απαντήσεις μόνο Οκ

εγω εκανα προπαραγγελια Jet ultra white!

Τελευταία επεξεργασία από: PariS21, 01/11/2017 - 17:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 31