Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#616   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:35

Χααχα δηλαδή εγώ που είχα κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος αμέσως, έκανα παραγγελία Παρασκευή πρωί μόλις άνοιξαν και δεν έχω ενημέρωση τι είμαι;

Όσοι έκαναν όσα λες έχουν όποτε μάλλον κάτι λες λάθος ^^

Τελευταία επεξεργασία από: Stevengrk, 01/11/2017 - 17:36

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#617   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:36

Την ίδια πληροφόρηση έχουν όλοι της λίστας ενδιαφέροντος . Δεν το λέω εγώ . Έτσι είναι και αν αρέσει . Τα λέμε την Παρασκευή guys

γιατί αν δεν μας αρέσει τι θα γίνει? :P Να καταλάβω κι εγώ δηλαδή από που προέρχεται όλο το ύφος όχι τίποτα άλλο. 

Χααχα δηλαδή εγώ που είχα κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος αμέσως, έκανα παραγγελία Παρασκευή πρωί μόλις άνοιξαν και δεν έχω ενημέρωση τι είμαι;

κατι εκανες λάθος τι δεν καταλαβαίνεις?  :D  :P

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 01/11/2017 - 17:37

#618   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:37

Προφανώς ^^

#619   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:38

Επειδη δηλαδή πήρα το iphone x σε red χρώμα πήγε αυτός για να μου την πεί και πήρε σε Jet Black? καλα κατσε να δείς θα γίνει χαμός. Θα τους το επιστρέψω πίσω γιατι και εγώ ειχα ζητήσει συγκεκριμένα το περλέ γκρί που έχω στο Toyota Corola και μου έλεγαν οτι δεν βγάζουν μεταλικά χρώματα παραμόνο σε SUV.

#620   kaklas

kaklas

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:38

Επειδή το θέμα έχει πολύ γέλιο. Ας πω κ εγω την ιστορία μου. Πάω λοιπόν πριν μια ώρα στο πλαίσιο μεταμόρφωσης. Έχω βάλει 2 προπαραγγελιες 10 και τέταρτο το πρωί της Παρασκευής μέσω του site παρεμπιπτόντως.. Λεω Να ρωτήσω μιας κ είμαι εδώ τι γίνεται και αν έχουν μάθει τι θα παραλάβουν. Σας πληροφορώ δεν ήξεραν ότι υπάρχει δυνατότητα προπαραγγελιας πάρα μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος! Σοβαρά! Και επεμειναν ότι η ημέρα που τους είπε η Apple για επίσημη κυκλοφορία είναι 9/11. Και όταν δε με ρώτησαν αν θέλουμε 64 η 256 κι τους είπα 256 έβαλαν τα γέλια και μέσες άκρες μου είπαν να μην περιμένω να παραλάβω μέσα στους επόμενους μήνες γιατί ακόμα ούτε 8αρια δεν τους φέρνουν 256. Αυτά τα ολίγα και από πλαίσιο!

Τελευταία επεξεργασία από: kaklas, 01/11/2017 - 17:40

#621   Stevengrk

Stevengrk

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:39

Επειδη δηλαδή πήρα το iphone x σε red χρώμα πήγε αυτός για να μου την πεί και πήρε σε Jet Black? καλα κατσε να δείς θα γίνει χαμός. Θα τους το επιστρέψω πίσω γιατι και εγώ ειχα ζητήσει συγκεκριμένα το περλέ γκρί που έχω στο Toyota Corola και μου έλεγαν οτι δεν βγάζουν μεταλικά χρώματα παραμόνο σε SUV.

5yo απάντηση . Typo ήταν αδερφέ . Δεν αλλάζει η ουσία . Οι προπαραγγελίες θα πάρουν όλοι . Όσοι παραγγείλατε Παρασκευή όχι . Get over it

#622   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:42

Επειδή το θέμα έχει πολύ γέλιο. Ας πω κ εγω την ιστορία μου. Πάω λοιπόν πριν μια ώρα στο πλαίσιο μεταμόρφωσης. Έχω βάλει 2 προπαραγγελιες 10 και τέταρτο το πρωί της Παρασκευής μέσω του site παρεμπιπτόντως.. Λεω Να ρωτήσω μιας κ είμαι εδώ τι γίνεται και αν έχουν μάθει τι θα παραλάβουν. Σας πληροφορώ δεν ήξεραν ότι υπάρχει δυνατότητα προπαραγγελιας πάρα μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος! Σοβαρά! Και επεμειναν ότι η ημέρα που τους είπε η Apple για επίσημη κυκλοφορία είναι 9/11. Και όταν δε με ρώτησαν αν θέλουμε 64 η 256 κι τους είπα 256 έβαλαν τα γέλια και μέσες άκρες μου είπαν να μην περιμένω να παραλάβω μέσα στους επόμενους μήνες γιατί ακόμα ούτε 8αρια δεν τους φέρνουν 256. Αυτά τα ολίγα και από πλαίσιο!

προφανως εχουν βαρεθει να απαντανε σε τοσο κοσμο καθε μερα, και στον καθενα λενε και μια ευφανταστη μπουρδα για να περνα η ωρα τους.

legit

#623   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:43

5yo απάντηση . Typo ήταν αδερφέ . Δεν αλλάζει η ουσία . Οι προπαραγγελίες θα πάρουν όλοι . Όσοι παραγγείλατε Παρασκευή όχι . Get over it

Καλά σας λέει get over it. Αντε πια 5χρονα όλοι σας εδω μέσα. Μίλησε ο μεγάλος αρχηγός του Κωτσόβολου "καθιστός αποχυμωτής". Θα δειξετε σεβασμο.  :P

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 01/11/2017 - 17:43

#624   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:43

Kaklas ! Προσυπογραφω !!! Οταν ελεγα οτι δεν θα υπαρχουν ουτε για δειγμα με χλευαζαν!τωρα παμε στο αλλο επιπεδο iphone x υπαρχουν για ολους χαχα

#625   kaklas

kaklas

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:47

προφανως εχουν βαρεθει να απαντανε σε τοσο κοσμο καθε μερα, και στον καθενα λενε και μια ευφανταστη μπουρδα για να περνα η ωρα τους.

Όχι! Πραγματικά δεν ήξεραν! Ήταν δύο συμπαθεστατες κοπέλες οι οποίες όταν τους έλεγα ότι έχω βάλει προπαραγγελια στο site την πρώτη μέρα με κοίταζαν σαν να μιλούσα πορτογαλικα! Κυριολεκτικά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα και σε καμία περίπτωση δεν βλέπουν απόθεμα στην αποθήκη τους! Μου είπαν ότι αυτοί απλά λαμβάνουν ένα mail μια μέρα πριν παραλάβουν συσκευές με τα ονόματα των κρατήσεων.

#626   nanakos

nanakos

iPH User

• 125 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:49

bU2TB9r.jpg

ήρθε και η επιβεβαίωση στο μαιλ

#627   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:52

bU2TB9r.jpg

ήρθε και η επιβεβαίωση στο μαιλ

Αλλος απο δω!!
Αντε μπραβο καλοριζικο φιλε μ
Αν και εχω αμφιβολιες για την γνησιοτητα του παραστατικου!
Οπως και ναχει καλοδουλευτο

#628   donteox

donteox

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:55

Φιλε ακριβως το ιδιο σε 3 μαγαζια μαζι κ καμια ενημερωση ακομα

#629   nanakos

nanakos

iPH User

• 125 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 17:58

Αλλος απο δω!!
Αντε μπραβο καλοριζικο φιλε μ
Αν και εχω αμφιβολιες για την γνησιοτητα του παραστατικου!
Οπως και ναχει καλοδουλευτο

Η επιβεβαίωση είναι. το τιμολόγιο θα έρθει με το κινητό

#630   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 01/11/2017 - 18:04