Επρεπε να ζητησεις τον κωδικο παραγγελιας σου αλλα αν την εκανες πρωι λογικα θα παραλαβεις με τα λεγομενα τους πανταΔεν το ξερω αυτο που μπορω να το δω προπαραγελια εκανα στο καταστημα κ μου στειλαν κουπονι
iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 01/11/2017 - 22:41
Ad
Δημοσίευση 01/11/2017 - 22:44
Δεν το ξερω αυτο που μπορω να το δω προπαραγελια εκανα στο καταστημα κ μου στειλαν κουπονι
Μην ανησυχείς, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να δεί αριθμό παραγγελίας, απαγορεύεται στους υπαλλήλους να τον πούν αν υπάρχει. Μόνο αυτό το κουπόνι έχουν στείλει και ο αριθμός του κουπονιού, επειδή ρώτησα, είναι εντελώς τυχαίος.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 01/11/2017 - 22:44
Δημοσίευση 01/11/2017 - 22:54
Διαβασα λοιπον ολα τα ποσταρισματα.
Τι πανικος ειναι αυτος ρε παιδες?
Θα σφαχτει κοσμος για το ποιος θα το παραλαβει 1ος και 2ος.
Ποια κριση
Βλεπω να πλακωνονται πελατες με πωλητες και να γραφουν οι εφημεριδες για τον πανικο στην Ελλαδα της κρισης...
Φαντασου ποσο θα χαιροντε οι μεγαλες αλυσιδες απο τα ευρωπουλα που εχουν ηδη προπληρωθει.
Δημοσίευση 01/11/2017 - 22:57
Είχε κανείς νεότερα από iStorm?
Με πήραν το απόγευμα. Θα το στείλουν Παρασκευή αν καταθέσω αύριο και τους στείλω και κάτι χαρτιά γιατί το θέλω με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:04
Ειχα να μπω απο το μεσημερι στο συγκεκριμενο ποστ.
Διαβασα λοιπον ολα τα ποσταρισματα.
Τι πανικος ειναι αυτος ρε παιδες?
Θα σφαχτει κοσμος για το ποιος θα το παραλαβει 1ος και 2ος.
Ποια κριση
Βλεπω να πλακωνονται πελατες με πωλητες και να γραφουν οι εφημεριδες για τον πανικο στην Ελλαδα της κρισης...
Φαντασου ποσο θα χαιροντε οι μεγαλες αλυσιδες απο τα ευρωπουλα που εχουν ηδη προπληρωθει.
Εντάξει, μια μέρα και κάτι πριν την κυκλοφορία είμαστε, λογικό να υπάρχει excitement. Εγω δεν βλέπω πανικό και τσακωμό εδώ, ανταλλαγή πληροφοριών κάνουμε και το διασκεδάζουμε. Πανικό, μόνο ένας έχει, που κάνει ανάκριση τρίτου βαθμού σε όποιον ποστάρει μια πληροφορια και παράλληλα όλη μέρα παίρνει αλεπάλληλα τηλέφωνα σε όλα τα μαγαζιά, τα οποία προφανως τον έχουν πάρει χαμπάρι πιά και τον δουλεύουν κι αυτά και ότι του πούν τα πιστεύει. Οι υπόλοιποι είμαστε αρκετά χαλαροί νομίζω, με ένα λογικό βαθμό ανυπομονησίας, για το πότε θα κρατήσουμε στα χέρια μας το αντικείμενο του πόθου.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 01/11/2017 - 23:05
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:12
Εντάξει, μια μέρα και κάτι πριν την κυκλοφορία είμαστε, λογικό να υπάρχει excitement. Εγω δεν βλέπω πανικό και τσακωμό εδώ, ανταλλαγή πληροφοριών κάνουμε και το διασκεδάζουμε. Πανικό, μόνο ένας έχει, που κάνει ανάκριση τρίτου βαθμού σε όποιον ποστάρει μια πληροφορια και παράλληλα όλη μέρα παίρνει αλεπάλληλα τηλέφωνα σε όλα τα μαγαζιά, τα οποία προφανως τον έχουν πάρει χαμπάρι πιά και τον δουλεύουν κι αυτά και ότι του πούν τα πιστεύει. Οι υπόλοιποι είμαστε αρκετά χαλαροί νομίζω, με ένα λογικό βαθμό ανυπομονησίας, για το πότε θα κρατήσουμε στα χέρια μας το αντικείμενο του πόθου.
Σιγα μην τσακωνομααστε για γαμοτηλεφωνα χαχαχα
Και σιγουρα ειναι λογικος ο πανικος.
Αλλα αυτο το « πιο μαγαζι θα το φερει 1ο και ποσα κομματια και ποιος εχει γνωστο και την ταδε ακρη στο χψω μαγαζι, ειναι λαθος.
Μακαρι να το παρουν ολοι οσοι το παρηγγειλαν!
Και αν πχ δεν το παρουν 3/11 αλλα πχ 10/11 δεν νομιζω να κανουν και απεργια πεινας
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:15
Μόλις με κάλεσαν απο istorm παιδιά και μου είπαν ότι θα παραλάβω μέχρι την Δευτέρα-Τρίτη το πολύ επειδή θα μου το στείλουν.Μόλις παραλάβω ανεβάζω φώτο αν θέλετε.
Τι αρ.παραγγελείας έχεις στο iStorm;
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:16
Μόλις με κάλεσαν απο istorm παιδιά και μου είπαν ότι θα παραλάβω μέχρι την Δευτέρα-Τρίτη το πολύ επειδή θα μου το στείλουν.Μόλις παραλάβω ανεβάζω φώτο αν θέλετε.
Τι αρ.παραγγελείας έχεις στο iStorm;
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:20
Τελευταία επεξεργασία από: tasospanti, 01/11/2017 - 23:23
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:22
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:27
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:28
Με πήραν το απόγευμα. Θα το στείλουν Παρασκευή αν καταθέσω αύριο και τους στείλω και κάτι χαρτιά γιατί το θέλω με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ.
Σε ποιό iStorm? Θεσσαλονίκη ή Αθήνα? Ή το έβαλες να στο στείλουν στο σπίτι και όχι παραλαβή από κατάστημα?
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:29
Το εκανα προπαραγγελία 10 κ 1 φαντάσου.Παρασκευή θα μου σταλεί με ενημέρωσαν.
Τι αρ.παραγγελίας έχεις στο iStorm;
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:31
Σε ποιό iStorm? Θεσσαλονίκη ή Αθήνα? Ή το έβαλες να στο στείλουν στο σπίτι και όχι παραλαβή από κατάστημα?
Παραγγελία μέσο Ίντερνετ με αποστολή Κρήτη.
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:33
10:04:06 παραγγελία για παραλαβή από Θεσσαλονίκη αλλά σήμερα δεν υπήρξε επικοινωνία από iStorm
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)