Ας κάνει μια παραγγελία κρέμα V ιαλουρεν 1969 από χαβιάρι στον Μένιο Φουρθιωτη
Και ίσως το κερδίσει....αυτός κάθε χρόνο το εχει πρώτος και το δίνει με κρέμες
Τελευταία επεξεργασία από: panais13, 01/11/2017 - 23:46
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:46
Τελευταία επεξεργασία από: panais13, 01/11/2017 - 23:46
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:48
Οποίος δεν παραλαβει από Κωτσόβολο.......πράγμα αδύνατο!
Και ίσως το κερδίσει....αυτός κάθε χρόνο το εχει πρώτος και "το δίνει" με κρέμες
Δημοσίευση 01/11/2017 - 23:50
Οποίος δεν παραλαβει από Κωτσόβολο.......πράγμα αδύνατο!
Και ίσως το κερδίσει....αυτός κάθε χρόνο το εχει πρώτος και "το δίνει" με κρέμες
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:06
Τελευταία επεξεργασία από: Kafegeo, 02/11/2017 - 00:08
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:10
Καλοριζικο φιλε μου ! Πιο μοντελο ;Εμένα με κάλεσαν γύρω στις 20:00 από Πλαισιο και Παρασκευή παραλαμβάνω 100%. Μού είπαν μετά τις 9:00 να πάω να παραλάβω από το κατάστημα που έχω επιλέξει. Ο κύριος που μίλησα μού είπε ότι είμαι από τους τελευταίους που καλεί. Παραγγελία 10:05 το πρωί μέσω καταστήματος
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:17
Τελευταία επεξεργασία από: Kafegeo, 02/11/2017 - 00:18
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:19
Το ότι υπάρχουν άνθρωποι τόσο βαθιά νυχτωμένοι, που νομίζουν οτι η ηλεκτρονική παραγγελία στην οποία ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και φυσικά παίρνεις Κωδικό Παραγγελίας, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με Προπαραγγελία/Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΧΩΡΙΣ λεφτά, για προιόν που δεν υπάρχει καν σε στοκ τη μέρα προπαραγγελίας αρα δεν έχει πάρει κωδικό ακόμα και για το οποίο το μόνο που παίρνεις είναι απλά ενας τυχαίος Κωδικός ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ώστε να μπορεί να τσεκάρει ο υπάλληλος περι τίνος πρόκειται, αν δεν ήταν τόσο θλιβερό, θα ήταν απλά αστείο...
Για να μιλήσουμε και σοβαρά κόντρα στη γελοιότητα, τέλειωσαν τα ψέμματα αγαπητοί, αύριο μέχρι τέτοια ώρα όσοι θα παραλάβουν την Παρασκευή θα το ξέρουν. Μακάρι να είναι πολλοί απο δώ και το κυριάρχο συναίσθημα να είναι χαρά και προσμονή, για να το βουλώσουν και οι γρουσούζηδες που έχουν φέρει τον Αρμαγεδώνα τόσες μέρες και σκίζαν τα ρούχα τους οτι δεν θα παραλάβει ούτε ένας, επειδή το λένε αυτοί...
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 02/11/2017 - 00:23
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:25
Ας παραλαβουμε φιλε και θα την πουμε την καλη κουβεντα ! Χαχα !!τελικα οσοι εκαναν παραγγελια το 256αρι θα εχουν πιο ευκολη παραλαβη και συντομηΣε ευχαριστώ. Επέλεξα το 256gb μαύρο.
Παιδια οφείλουμε από τα φόρουμ να γράφουμε και καμιά καλή κουβέντα για τα ελληνικά καταστήματα που κάποιοι (όχι όλοι φυσικά) θα παραλάβουμε πρώτη μέρα παγκόσμιας κυκλοφορίας το μηλαρακι
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:25
Εμένα με κάλεσαν γύρω στις 20:00 από Πλαισιο και Παρασκευή παραλαμβάνω 100%. Μού είπαν μετά τις 9:00 να πάω να παραλάβω από το κατάστημα που έχω επιλέξει. Ο κύριος που μίλησα μού είπε ότι είμαι από τους τελευταίους που καλεί. Παραγγελία 10:05 το πρωί μέσω καταστήματος
Με το καλό να σου έρθει και να το χαρείς. Νομίζω οτι μέχρι στιγμής όσοι έχουν πεί οτι θα παραλάβουν Παρασκευή, είναι οι περισσότεροι απο Πλαίσιο, οπότε μπράβο στη συγκεκριμένη αλυσίδα. Περιμένω να δώ αν θα με πάρουν κι εμένα αύριο και αν θα είμαι κι εγώ ανάμεσα στους τυχερούς, αλλιώς υπομονή, δεν πειράζει.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 02/11/2017 - 00:26
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:26
Σε ευχαριστώ. Επέλεξα το 256gb μαύρο.
Παιδια οφείλουμε από τα φόρουμ να γράφουμε και καμιά καλή κουβέντα για τα ελληνικά καταστήματα που κάποιοι (όχι όλοι φυσικά) θα παραλάβουμε πρώτη μέρα παγκόσμιας κυκλοφορίας το μηλαρακι
Να γράψουμε καλή κουβέντα όταν κάνουν κάτι above and beyond πολύ ευχαρίστως. Όταν ομως κανουν τα αυτονόητα δεν θα τους πούμε κι ευχαριστώ. Δουλειά τους είναι. Ειδικά για το πλαίσιο νομίζω όλοι μας έχουμε ένα κάρο ιστορίες για αγριους να μοιραστούμε. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Στην προκειμένη περίπτωση έκαναν αυτό που όφειλαν να κάνουν σαν σωστοί επαγγελματίες ενώ όλοι οι υπόλοιποι μοιράζουν σανό λες και δεν θα πάρουν τόσα χρήματα από την κάθε πώληση.
Καλορίζικο με το καλό να παραλαβεις!
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 02/11/2017 - 00:29
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:30
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:31
Το εκανα προπαραγγελία 10 κ 1 φαντάσου.Παρασκευή θα μου σταλεί με ενημέρωσαν.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:31
Να γράψουμε καλή κουβέντα όταν κάνουν κάτι above and beyond πολύ ευχαρίστως. Όταν ομως κανουν τα αυτονόητα δεν θα τους πούμε κι ευχαριστώ. Δουλειά τους είναι. Ειδικά για το πλαίσιο νομίζω όλοι μας έχουμε ένα κάρο ιστορίες για αγριους να μοιραστούμε. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Στην προκειμένη περίπτωση έκαναν αυτό που όφειλαν να κάνουν σαν σωστοί επαγγελματίες ενώ όλοι οι υπόλοιποι μοιράζουν σανό λες και δεν θα πάρουν τόσα χρήματα από την κάθε πώληση.
Καλορίζικο με το καλό να παραλαβεις!
Εντάξει, στη συγκεκριμένη φάση, με όλο αυτό το χαμό, που ούτε καν η infoquest δεν ξέρει τι της γίνεται δυο μέρες πρίν, το να έχει ήδη ειδοποιήσει μια αλυσίδα κάποιους πελάτες για παραλαβή, το λες και above and beyond ! Για το συγκεκριμένο προιόν τουλάχιστον.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 02/11/2017 - 00:32
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:33
Εντάξει, στη συγκεκριμένη φάση, με όλο αυτό το χαμό, που ούτε καν η infoquest δεν ξέρει τι της γίνεται δυο μέρες πρίν, το να έχει ήδη ειδοποιήσει μια αλυσίδα κάποιους πελάτες για παραλαβή, το λες και above and beyond ! Για το συγκεκριμένο προιόν τουλάχιστον.
Kαλά άστο για την infoquest τα έζησα και με τα iPad Pro πάλι το καλοκαίρι. Δεν πήραμε iPP 10.5 παραλαβή μου λέγανε και το βρήκα στην isystem την ίδια μέρα από την ίδια παρτίδα.
Αύριο θα μάθουμε αναγκαστικά από όλους αν τελικά παραλαμβάνουμε ή όχι. Αν κάποιοι είμαστε πιο τυχεροί μπορεί και Παρασκευή αν θα γίνει κάποια ακύρωση. Για τους υπόλοιπους που δεν θα παραλάβουμε υπομονή παιδιά, τουλάχιστον κινείται η διαδικασία θα γίνει το launch θα μετράει αντίστροφα μέχρι και τις υπόλοιπες παραλαβές.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 02/11/2017 - 00:36
Δημοσίευση 02/11/2017 - 00:38
Kαλά άστο για την infoquest τα έζησα και με τα iPad Pro πάλι το καλοκαίρι. Δεν πήραμε iPP 10.5 παραλαβή μου λέγανε και το βρήκα στην isystem την ίδια μέρα από την ίδια παρτίδα.
Αύριο θα μάθουμε αναγκαστικά από όλους αν τελικά παραλαμβάνουμε ή όχι. Αν κάποιοι είμαστε πιο τυχεροί μπορεί και Παρασκευή αν θα γίνει κάποια ακύρωση. Για τους υπόλοιπους που δεν θα παραλάβουμε υπομονή παιδιά, τουλάχιστον κινείται η διαδικασία θα γίνει το launch θα μετράει αντίστροφα μέχρι και τις υπόλοιπες παραλαβές.
Αν δεν παραλάβουμε, δες το θετικό της υπόθεσης. Αυτοί που θα παραλάβουν θα πνιγούν στς ερωτήσεις και τις απορίες εδώ, ανάσα δεν θα μπορέσουν να πάρουν.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 02/11/2017 - 00:40
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες