Για την χειρότερη δεν ξέρω αλλά η πιο αστεία η δική μου!!! Μπήκε πριν λίγο πελάτης σε κατάστημα ηλεκτρικών που έχω και ζήτησε σόμπα ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ !!!
Εντάξει, respect !
Δημοσίευση 02/11/2017 - 13:34
Για την χειρότερη δεν ξέρω αλλά η πιο αστεία η δική μου!!! Μπήκε πριν λίγο πελάτης σε κατάστημα ηλεκτρικών που έχω και ζήτησε σόμπα ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ !!!
Εντάξει, respect !
Δημοσίευση 02/11/2017 - 13:43
Τελευταία επεξεργασία από: Chrisfile, 02/11/2017 - 13:45
Δημοσίευση 02/11/2017 - 13:45
Ηρθε και SMS
Καλορίζικο και να το χαρείς!!!
Δημοσίευση 02/11/2017 - 13:51
Τωρα που σου ηρθε sms αν μπεις παλυ απο το σαιτ στην παραγγελια σου θα γραφει και track numberΗρθε και SMS
Δημοσίευση 02/11/2017 - 14:43
Δημοσίευση 02/11/2017 - 14:45
Μόλις με πήραν από Κωτσόβολο. Αύριο παραλαμβάνω space gray 256. Παραγγελία Παρασκευή 9:30
Δημοσίευση 02/11/2017 - 14:49
Δημοσίευση 02/11/2017 - 14:49
Κι εγώ το έλαβα και το μεταφράζω ως : Μπορείτε με βεβαιότητα να ξεχάστε την αυριανή μέρα, μπορεί να είστε στην επόμενη παραλαβή, αλλά επειδή δεν ξέρουμε ουτε πότε θα είναι αυτή, ούτε ποσα κομμάτια, μπορεί και όχι και να πάτε στη μεθεπόμενη. Σε κάποια φάση πάντως, λογικά μέχρι τέλος του μηνός θα το πάρετε. Συνεχίστε τη ζωή σας. Καλη σας μέρα !
Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:03
Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:05
Πανουργια τον @@@ αμφοτεροι !! Αστα να πανε παμε για note 8 απο αντιδραση
Ε, όχι δα, θα αλλαξοπιστήσουμε και θα τιμωρήσουμε τον εαυτό μας αντί να κάνουμε λίγη υπομονή ? Δεν χάλασε κι ο κόσμος, όπως περιμένουν ήδη εκατομμύρια πιστοί σε όλο τον κόσμο, θα περιμένουμε κι εμείς, σιγά.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:20
Το Public ξεκίνησε τις αποστολές. Η δική μου παραγγελία:
Εγω έκανα παραγγελία 20 λεπτά πριν απο σένα και μου λεει σε εκτεταμένη αναζήτηση...Αντε βγάλε άκρη.
Ούτε λίστες ,ούτε σειρές προτεραιότητας, ουτε τπτ δεν ισχύει τελικά.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:23
Εγω έκανα παραγγελία 20 λεπτά πριν απο σένα και μου λεει σε εκτεταμένη αναζήτηση...Αντε βγάλε άκρη.
Ούτε λίστες ,ούτε σειρές προτεραιότητας, ουτε τπτ δεν ισχύει τελικά.
έβαλες παραλαβή από κατάστημα?
Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:24
έβαλες παραλαβή από κατάστημα?
Ναι , παραλαβή απο κατάστημα.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:26
Γι'αυτό. Όπως έχει γραφτεί και πιο πίσω οι παραλαβές από κατάστημα public είναι άλλη ιστορία. Σήμερα φεύγουν οι αποστολές σε διευθύνσεις.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:26
Έκανα δυο τρία τηλέφωνα σε γνωστούς, όχι για να πετύχω κάτι, το έχω αποδεχτεί οτι δεν θα παραλάβω αύριο και δεν αγχώνομαι, απλά απο περιέργεια. Kαι απο Cosmote και απο Wind και απο infoquest λοιπόν, η πληροφορία ήταν η ίδια. Ότι η apple έστειλε ΕΛΑΧΙΣΤΑ κομμάτια, λιγότερα απο ποτέ, όπως άλλωστε ακουγόταν και ήταν αναμενόμενο, άσχετα αν εμείς, απο ελπίδα, είμασταν έτοιμοι να πιστέψουμε οποιαδήποτε πληροφορία έλεγε το αντίθετο. Και στο silver, έγινε ο κακός χαμός, χαρακτηριστικά φίλη μου στα κεντρικά της cosmote μου είπε οτι ούτε ο διευθυντής της δεν βρηκε silver κομμάτι που ήθελε. Στη δε infoquest, σε silver 256 το σύστημα δείχνει στοκ -10 !!! Mέχρι και ο γνωστός μου που μίλαγα μου είπε οτι πρώτη φορα το βλέπει αυτό !!!
Οπότε ας μην τα βάζουμε ούτε με τα μαγαζιά, ούτε καν με την αντιπροσωπεία. Σαφώς και πολλές εταιρείες είναι μπάχαλο, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν φταίνε, το θέμα είναι παγκόσμιο και κακώς εμείς πιστέψαμε οτι η Ελλάδα θα αποτελέσει εξαίρεση. Σε όλο τον κόσμο και απο online apple store, όποιος παρήγγειλε 5 λεπτά μετα το άνοιγμα πήγε για 15 Νοεμβρίου και εμείς περιμέναμε όλοι χαλαρά πρώτη μέρα, όποτε και να κάναμε παραγγελία !
Η εκτίμηση πάντως είναι οτι επειδή η apple είναι πλέον σε φουλ παραγωγή, η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί μέσα στο Νοέμβρη και θα υπάρχουν παραλαβές. Οπότε μη χαλάτε ούτε τα νεύρα, ούτε τη διάθεση σας, δε λέει. Αργα ή γρήγορα θα το έχουμε. Και οι ελάχιστοι τυχεροί που θα παραλάβουν, μεγειά και παίξτε και κανα Τζόκερ, σας πάει η βδομάδα !
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 02/11/2017 - 15:33
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες