Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#826   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:28

Το silver έχει γίνει ανάρπαστο και στο εξωτερικό τα περισσότερα που αγοράζουν είναι silver με βάση τα διάφορα polls.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#827   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:35

Είναι όντως φοβερό το silver.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#828   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:37

Το θεμα ειναι παιδια οτι καποιες αλυσιδες εχουν χασει την μπαλα ! Ακυρωνουν την ιδια την εννοια της προπαραγγελιας!! Εκτος αυτου απαραδεκτο μια μερα πριν να μην ξερεις ποσα θα εχεις η δεν θαχεις κομματια να παραδοσεις στους πελατες ! Δηλαδη ενταξει τι να πω !

#829   BillakisKar

BillakisKar

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Παιδιά καλησπέρα.

Μιλάω τώρα με Κωτσόβολο. Κάνω πληρωμή αφού πρώτα τους έβαλα να ορκιστούν ότι 101% θα παραλάβω αύριο. Και ναι θα παραλάβω αύριο iPhone X 256GB Space Gray. Είχα κάνει τηλεφωνική παραγγελία 27/11/2017 στις 10:20 το πρωί για όσους φίλους θέλουν λεπτομέριες. Ελπίζω όλοι να είμαστε το ίδιο τυχεροί.

#830   zakis13

zakis13

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Μόνο εγω πάντα προτιμώ το space grey?

#831   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:40

Μόνο εγω πάντα προτιμώ το space grey?

Οχι κι εγώ το space gray έχω παραγγείλει, αλλά ούτε απο αυτό ήρθαν αρκετά κομμάτια, μη φανταστείς. :)

#832   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:40

Ναι , παραλαβή απο κατάστημα.

Τελευταία παραγγελία !!!!!!!!!!!!!!!!!!
27/10/2017 08:35:44

Το είχες προπληρώσει; Ίσως παίζει ρόλο που έκανα αγορά με πιστωτική, δεν ξέρω, τι να πω...

#833   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:45

Το Public ξεκίνησε τις αποστολές. Η δική μου παραγγελία:

Μια ώρα μετά από εσένα η παραγγελία μου εμένα αλλά τπτ

#834   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:47

Καλησπέρα σας, να σας μεταφέρω και απο το Ηράκλειο Κρήτης εικόνα απο όλα τα καταστήματα που πήγα σήμερα το πρωί και μίλησα. Όσο αφορά τον Κωτσόβολο επειδή έχω γνωστή μέσα πήγα πρώτα εκεί. Η (Ημερομηνία :28/10/17 - 15:36) παραγγελίας μου ειναι αυτή, και αφού έδωσα κωδικό πελάτη μου έδειξε οτι στην καρτέλα πελάτη που έχω μου έχουν γράψει οτι βρίσκομαι στην επόμενη παραλαβή η οποία αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία 30/11. Επίσης σήμερα παρέλαβαν 2 συσκευές και οι 2 μόνο 256 gb οι οποίες δόθηκαν σε άτομα που τις είχαν προπληρώσει επίσης ήταν και οι μοναδικές συσκευές για τα καταστήματα Κωτσόβολου στην Κρήτη. Πάμε παρακάτω, όσο αφορά το Πλαίσιο έφερε 5 συσκευές με αναμονή περι τα 400 άτομα. επίσης τις πήραν άτομα που είχαν προπληρώσει με κάρτα. επόμενη παραγγελία που θα έρθει απο εβδομάδα μάξιμουμ 10 συσκευές και άν. Public Ηρακλείου 3 συσκευές και δόθηκαν σε άτομα με κούριερ στο σπιτι τους σήμερα. Ενημέρωση επόμενης παραγγελίας ίδια με πληροφόρηση με Κωτσόβολο κοινός 24/11-/30/11. Τέλος άφησα τα λοιπά καταστήματα όπως Cosmote, Vodafone, Wind οι οποίες μου είπαν σχεδόν τα ίδια πράγματα, δηλαδή οτι δεν ξέρουν κάν πότε και πόσα κομάτια θα έρθουν και πως θα δωθούν κατα προτεραιότητα σε πελάτες όχι παλιούς ή ανανέωση σύνδεσης αλλά σε καινούργιες συνδέσεις πελατών ή αίτηση φορητότητας. Για πώληση μόνο συσκευής ούτε λόγος. Απλα να αναφέρω οτι έχω κάνει προπαραγγελία ίδια ημερομηνία και ώρα που γράφω στην αρχή σε Public, Germanos, Kotsovolos, Plaisio, Vodafone, Cosmote, Wind και γενικά σε όποιον μιλάει Ελληνικά και μή! Αν και είναι ήδη η πληροφόρηση παραπάνω μεγάλη τα γράφω όλα αυτά καθώς δεν έχουν οι πόλεις και τα νησιά ίδιες διαθεσιμότητες με Αθήνα Θεσ/νικη και ήθελα να δώσω μία πληροφόρηση σε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά εδω μέσα απο Ηράκλειο ή Κρήτη γενικά για να έχουν μία εικόνα.

#835   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 15:49

Για να είμαστε δίκαιοι, όσο και αν μας δυσαρεστεί, δεν ανέφερε ποτέ η προπαραγγελία οτι θα είχαμε παράδοση Day 1, ασχετα με το τι εμείς είχαμε στο μυαλό μας και τι ελπίζαμε. Ποτε δεν μπορείς να ξερεις πόσοι είναι πριν και μετά απο σένα. Και ακόμα και όσοι δεν παραλάβουν αύριο, τουλάχιστον είναι σε μια σειρα για τις επόμενες παραλαβές. Γιατί με το που θα αρχίσει το τηλέφωνο να κυκλοφορεί, όλο και περισσότεροι θα τρέξουν να το παραγγείλουν, οπότε τουλάχιστον οι προπαραγγελίες είναι μπροστά απο αυτούς σε παράδοση. Κάτι είναι κι αυτό. Ας δούμε τουλάχιστον το silver lining της όλης κατάστασης. :)

Α !!! Και μια σημαντική πληροφορία που ξέχασα πριν, για να μην απογοητεύεσετε όσοι βλέπετε 30/11 ή παρόμοιο ! Στη συνομιλία μου με το γνωστό μου της infoquest, ρώτησα πότε είναι η επόμενη παραλαβή και μου είπε οτι το σύστημα έγραφε 31/12. Όταν ρώτησα αν είναι τρελλοί, γέλασε και μου είπε πως όταν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ την επόμενη ημερομηνία παραλαβής, βάζουν πάντα τέλος αυτού ή του επόμενου μήνα, για να μη χτυπάει το σύστημα κάθε τρείς και λίγο και μόλις έρχεται η παραλαβή το διορθώνουν. Οπότε το 30/11 που έχουν αναφέρει αρκετοί ότι έχουν δεί είναι πλασματικό, μην σας παίρνει απο κάτω !!!

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/11/2017 - 16:00

#836   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:00

... o cοurier είναι στον δρόμο για παράδοση  :D

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#837   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:05

Αν δεν το βρω σε σκρουτζομαγαζο, δεν κουνιεμαι.
Κουραστηκα να διαβαζω 56 σελιδες με κοινο περιεχομενο παιδια.
Σαν τελικο αποτελεσμα απο ολα καταλαβα οτι αρχικα η ιδια η Αpple στελνει με το σταγονομετρο οποτε ας χαλαρωσουμε.
Απο την αλλη εδω στο Ελλαδα, ολες οι μεγαλες αλυσιδες εκμεταλλευοντε αυτη την μεγαλη καψα του Ελληνα και σε βαζουν στο τρυπακι ή να σκασεις και ααααν εισαι απο τους τυχερους με τον μπατζανοκουμπαρο να στο δωσει, ή νασαι πελατης που ναχεις παρει ολα τα ηλεκτρικα σου εσυ και η οικογενεια σου και τα παιδια και τα εγγονια σου απο πχ τον κωτσο ωστε νασαι καλος πελατης και να σε προσεξουν...
Τωρα αυτο με την λιστα, μου θυμιζει την λιστα του σιντλερ, δηλ ολοι μαζι για να δωσουμε στοιχεια για μελλοντικα γ@μομηνυματα απο τις αλυσιδες που να στα ζαλιζουν.

Αρα για μενα προσωπικα, οποτε και αν ερθει με το καλο σε καποιο σκρουτζομαγαζο με ελαφρως καλυτερη τιμουλα κσι τοτε το ψηλοσυζηταω...
Ως γνωστον κανουμε παντα τον γνωστο χαμο (δες πχ ουρες στο μετρο για το ηλεκτρονικο εισητηριο)....
Οποτε μαγκες....ψυχραιμια :)

#838   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:05

Καλησπέρα σας, να σας μεταφέρω και απο το Ηράκλειο Κρήτης εικόνα απο όλα τα καταστήματα που πήγα σήμερα το πρωί και μίλησα. Όσο αφορά τον Κωτσόβολο επειδή έχω γνωστή μέσα πήγα πρώτα εκεί. Η (Ημερομηνία :28/10/17 - 15:36) παραγγελίας μου ειναι αυτή, και αφού έδωσα κωδικό πελάτη μου έδειξε οτι στην καρτέλα πελάτη που έχω μου έχουν γράψει οτι βρίσκομαι στην επόμενη παραλαβή η οποία αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία 30/11. Επίσης σήμερα παρέλαβαν 2 συσκευές και οι 2 μόνο 256 gb οι οποίες δόθηκαν σε άτομα που τις είχαν προπληρώσει επίσης ήταν και οι μοναδικές συσκευές για τα καταστήματα Κωτσόβολου στην Κρήτη. Πάμε παρακάτω, όσο αφορά το Πλαίσιο έφερε 5 συσκευές με αναμονή περι τα 400 άτομα. επίσης τις πήραν άτομα που είχαν προπληρώσει με κάρτα. επόμενη παραγγελία που θα έρθει απο εβδομάδα μάξιμουμ 10 συσκευές και άν. Public Ηρακλείου 3 συσκευές και δόθηκαν σε άτομα με κούριερ στο σπιτι τους σήμερα. Ενημέρωση επόμενης παραγγελίας ίδια με πληροφόρηση με Κωτσόβολο κοινός 24/11-/30/11. Τέλος άφησα τα λοιπά καταστήματα όπως Cosmote, Vodafone, Wind οι οποίες μου είπαν σχεδόν τα ίδια πράγματα, δηλαδή οτι δεν ξέρουν κάν πότε και πόσα κομάτια θα έρθουν και πως θα δωθούν κατα προτεραιότητα σε πελάτες όχι παλιούς ή ανανέωση σύνδεσης αλλά σε καινούργιες συνδέσεις πελατών ή αίτηση φορητότητας. Για πώληση μόνο συσκευής ούτε λόγος. Απλα να αναφέρω οτι έχω κάνει προπαραγγελία ίδια ημερομηνία και ώρα που γράφω στην αρχή σε Public, Germanos, Kotsovolos, Plaisio, Vodafone, Cosmote, Wind και γενικά σε όποιον μιλάει Ελληνικά και μή! Αν και είναι ήδη η πληροφόρηση παραπάνω μεγάλη τα γράφω όλα αυτά καθώς δεν έχουν οι πόλεις και τα νησιά ίδιες διαθεσιμότητες με Αθήνα Θεσ/νικη και ήθελα να δώσω μία πληροφόρηση σε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά εδω μέσα απο Ηράκλειο ή Κρήτη γενικά για να έχουν μία εικόνα.

Απο καταστημα να φευγουν με κουριερ πρωτη φορα ακουω!....απο τα κεντρικα στελνουν με κουριερ

#839   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:06

Απο καταστημα να φευγουν με κουριερ πρωτη φορα ακουω!....απο τα κεντρικα στελνουν με κουριερ

Μπροστα η κρητη...σημερα παρελαβαν ολοι....

#840   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:09

Μέσα και εγώ μόλις παρέλαβα silver255

Ad

Ad