Ημαστε σε σαιτ με προιοντα apple....γιαυτο δεν το συνεχιζω με ομαδες...και ειδικα απο το ιντερνετ....τα αθλητικα στο γηπεδο και εξω απο αυτο....οχι στο πληκτρολογιο....Ειρωνεψου αμα θες απο το pc αλα οχι για ομαδες....εδω ειναι για προιοντα applePublic Ηρακλείου 3 συσκευές και δόθηκαν σε άτομα με κούριερ στο σπιτι τους σήμερα,
Αυτό έγραψα και εννοώ οτι ενημερώθηκα απο Public πως 3 συσκευές ήρθαν απο Αθήνα και δόθηκαν με κούριερ σε άτομα που είχαν βάλει παραγγελία και αποστολή στο σπίτι τους.
Αν αυτό κατάλαβες εσύ διαβάζωντας ότι έχω γράψει να σου πω μην ανησυχείς θα σας φέρουν τα καταστήματα στο Ηράκλειο κατα προταιρεότητα στους ομιλήτες πρώτα και μετά στους οπαδούς υπόλοιπων ομάδων! Απο πίσω απο αυτή την κίνηση κρύβεται ο ιδιοκτήτης και αφανής ήρωας της ομάδας σου ο Μαρινάκης ή αλλιώς Φαταούλ! λόγο αγοράς μεγάλης παρτίδας απο πακιστανικά τηλέφωνα του έχουν κάνει εξαίρεση και παίρνει iphone χ κατα προτεραιότητα!
iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:38
Ad
Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:48
Ημαστε σε σαιτ με προιοντα apple....γιαυτο δεν το συνεχιζω με ομαδες...και ειδικα απο το ιντερνετ....τα αθλητικα στο γηπεδο και εξω απο αυτο....οχι στο πληκτρολογιο....Ειρωνεψου αμα θες απο το pc αλα οχι για ομαδες....εδω ειναι για προιοντα apple
Θα μπορούσες απλά να ζητήσεις διευκρίνηση απο εμένα προσωπικά και να λάβεις απάντηση όταν σε ένα κατεβατό απο προσωπικές πληροφορίες που έγραψα άφησες να εννοηθεί με την δήθεν φιλολογική σου ερώτηση οτι παραπληροφορώ ή έστω να το υπονοοήσεις. Στην Κρήτη το γνωρίζεις πιστεύω οτι δεν πέφτει τίποτα κάτω, οπότε αν τυχόν σου απάντησα με τον όποιο τρόπο θεώρησα εγώ οτι θα σε πειράξει όπως πείραξε και εμένα το comment σου. Σε κάθε περίπτωση το γεγονός οτι πέρασα 2μιση ώρες πηγαίνωντας σε όλα αυτά τα καταστήματα και όχι πέρνωντας τηλέφωνα απο τον καναπέ μου για να μαζέψω όλες αυτές τις πληροφορίες και φυσικά να τις μοιραστώ μήπως και βοηθήσω το όποιο παιδί που ειναι απο Κρήτη να καταλάβει τι επικρατεί στο Νησί μας νομίζω για καλό ήταν και όχι για να λάβω απάντηση όπως την δική σου. Τέλος η συζήτηση μπορεί να είναι για προιόντα της Apple αλλα την συζήτηση δεν την κάνουν προιόντα αλλά άνθρωποι. Και σε κάθε τί που υπάρχει λόγος και προσωπική άποψη υπάρχει και αντίλογος. Ο γραπτός λόγος προκαλεί πολλές φορές μία ένταση η λάθος εντύπωση αγαπητέ γείτονα μου, γιαυτό πάντα όταν δεν καταλαβαίνω κάτι εγώ στέλνω την ερώτηση μου επι προσωπικού και όχι στο Global...αλλιώς έχω μάθει να απαντάω και εγώ όπως κρίνω Global.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:51
στο καταστημα την ειπα εμμεσα οχι εσενα.....γιατι αν ισχυει αυτο που λες....τοτε οπως εγραψα και παραπανω οσοι το πληρωσαν μόυ φαινεται το εστηλαν....γιατι οσοι παραλαμβανουν σιγουρα το εχουν πληρωσει....πραγμα που δεν το ελεγε πουθενα....Ημαστε σε σαιτ με προιοντα apple....γιαυτο δεν το συνεχιζω με ομαδες...και ειδικα απο το ιντερνετ....τα αθλητικα στο γηπεδο και εξω απο αυτο....οχι στο πληκτρολογιο....Ειρωνεψου αμα θες απο το pc αλα οχι για ομαδες....εδω ειναι για προιοντα apple
Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:52
Όσοι πήραν πήραν. Σημείωση οτι και μένα ήρθε το περιβόητο μήνυμα από το πλαίσιο...
Αχ και βαχ !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:55
στο καταστημα την ειπα εμμεσα οχι εσενα.....γιατι αν ισχυει αυτο που λες....τοτε οπως εγραψα και παραπανω οσοι το πληρωσαν μόυ φαινεται το εστηλαν....γιατι οσοι παραλαμβανουν σιγουρα το εχουν πληρωσει....πραγμα που δεν το ελεγε πουθενα....
Με το καταστημα νευριασα οχι με σενα....γιατι γνωριζουν οτι πηγε κουριερ απο αθηνα σε παραδωση σε κρητη αλα αυτη δεν εφεραν καμια συσκευηδεν λεω τη δικια μου αλα δεν υπαρχει κανεις που να ειναι σε καλη σηρα και εχει βαλει παραδωση σε καταστημα ηρακλειου?αποκλειετε....ξαναλεω η δικια μου ηταν 00:30..........
Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:56
Με το καταστημα νευριασα οχι με σενα....γιατι γνωριζουν οτι πηγε κουριερ απο αθηνα σε παραδωση σε κρητη αλα αυτη δεν εφεραν καμια συσκευηδεν λεω τη δικια μου αλα δεν υπαρχει κανεις που να ειναι σε καλη σηρα και εχει βαλει παραδωση σε καταστημα ηρακλειου?αποκλειετε....ξαναλεω η δικια μου ηταν 00:30..........
Λαθος 00:15!!!
Δημοσίευση 02/11/2017 - 16:59
Έκανα προπαραγγελία 2 iphonex 256ΜΒ μαύρα στον Κωτσόβολο, στις 10:10 το πρωί της Παρασκευής, στο όνομα εταιρείας, προπληρωμένα.
Με πήραν μόλις τηλέφωνο από Κωτσόβολο να μου πούνε με μεγάλη χαρά ότι κατάφεραν να μπορώ να παραλάβω το ένα αύριο. Στην ερώτηση, μα γιατί παραλαμβάνω μόνο το 1 ? Είναι το τελευταίο iphone που σας περίσσεψε δηλαδή, η τηλεφωνήτρια ευθαρσώς μου είπε ότι τους έχουν πει ότι θα δίνουν ένα στον καθένα για να εξηπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.
Ενοείται ότι έγινε χαμός, μίλησα και με τον προιστάμενο, και εξήγησα ότι δεν μπορούν να λένε ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και προκειμένου να εξηπηρετήσουν περισσότερους να κόβουν την σειρά από τις προπαραγγελίες, και να μας λένε και ευθαρσώς ότι είμαστε και κορόιδα που βιαστήκαμε να προπαραγγείλουμε τα τηλέφωνα και να τα προπληρώσουμε και από πάνω.
Ο προιστάμενος, είπε ότι θα μιλήσει με τους από πάνω του, και με πήρε πίσω (αφού και καλά μίλησε) και είπε ότι δεν μπορεί να μου δώσει παραπάνω από ένα, και άμα δεν το θέλω, μπορεί να μη μου στείλει και κανένα.
Αυτά για να καταλάβετε σε τι χώρα ζούμε, πόσο κορόιδα μας θεωρούν και το χειρότερο από όλα, ότι τα κάνουν επειδή ξέρουν ότι δεν θα πάθουν τίποτα στο άνομο αυτό κράτος.
Τελευταία επεξεργασία από: preatorian, 02/11/2017 - 17:01.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 17:03
Παρολα αυτα ακομα μια παραδωση που εχει πληρωθει απο πριν....πραγμα το οποιο δεν το ελεγε πουθενα και μαλον οσοι προπληρωσαν ρο πηραν ανεξαρτητου σηρα προτεραιοτηταςΈκανα προπαραγγελία 2 iphonex 256ΜΒ μαύρα στον Κωτσόβολο, στις 10:10 το πρωί της Παρασκευής, στο όνομα εταιρείας, προπληρωμένα.
Με πήραν μόλις τηλέφωνο από Κωτσόβολο να μου πούνε με μεγάλη χαρά ότι κατάφεραν να μπορώ να παραλάβω το ένα αύριο. Στην ερώτηση, μα γιατί παραλαμβάνω μόνο το 1 ? Είναι το τελευταίο iphone που σας περίσσεψε δηλαδή, η τηλεφωνήτρια ευθαρσώς μου είπε ότι τους έχουν πει ότι θα δίνουν ένα στον καθένα για να εξηπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.
Ενοείται ότι έγινε χαμός, μίλησα και με τον προιστάμενο, και εξήγησα ότι δεν μπορούν να λένε ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και προκειμένου να εξηπηρετήσουν περισσότερους να κόβουν την σειρά από τις προπαραγγελίες, και να μας λένε και ευθαρσώς ότι είμαστε και κορόιδα που βιαστήκαμε να προπαραγγείλουμε τα τηλέφωνα και να τα προπληρώσουμε και από πάνω.
Ο προιστάμενος, είπε ότι θα μιλήσει με τους από πάνω του, και με πήρε πίσω (αφού και καλά μίλησε) και είπε ότι δεν μπορεί να μου δώσει παραπάνω από ένα, και άμα δεν το θέλω, μπορεί να μη μου στείλει και κανένα.
Αυτά για να καταλάβετε σε τι χώρα ζούμε και τι κορόιδα μας θεωρούν.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 17:08
Παρολα αυτα ακομα μια παραδωση που εχει πληρωθει απο πριν....πραγμα το οποιο δεν το ελεγε πουθενα και μαλον οσοι προπληρωσαν ρο πηραν ανεξαρτητου σηρα προτεραιοτητας
Δυστηχώς υπάρχουν στην Κρήτη πολλά άτομα που έχουν γνωστούς...και δεν ακολουθούν τους κανόνες...τι θέλω να πώ με αυτό? Παράδειγμα πέρυσι έρχονταν συσκευές στο πλαίσιο ή το Public και γνωρίζω οτι δεν έπαιρναν τηλέφωνο κάποια παιδιά που έπρεπε να τα πάρουν αλλά έγραφαν στο σύστημα τους ότι δεν σήκωναν το τηλέφωνο τους για παραλαβή απο το κατάστημα και το έδιναν σε γνωστό ή φίλο τους που είχε κάνει παραγγελία και αυτός αλλα ήταν πολύ πιο κάτω στον αριθμό παραγγελίας. ειδικά στο ένα απο τα 2 καταστήματα που αναφέρω ήταν ο ίδιος ο υπεύθυνος που το έπραξε μπροστά μου, και το έχει ξανακάνει όταν επικρατούσε η ίδια στασημότητα με τα airpods. Γιαυτό και πλέον μόνο με κούριερ και σπίτι μου που ειναι και δωρεάν, τελείωσα με την παραλαβή απο το κατάστημα...για ότι αναναφέρω απο προσωπικής μου πείρας.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 17:16
Δυστηχώς υπάρχουν στην Κρήτη πολλά άτομα που έχουν γνωστούς...και δεν ακολουθούν τους κανόνες...τι θέλω να πώ με αυτό? Παράδειγμα πέρυσι έρχονταν συσκευές στο πλαίσιο ή το Public και γνωρίζω οτι δεν έπαιρναν τηλέφωνο κάποια παιδιά που έπρεπε να τα πάρουν αλλά έγραφαν στο σύστημα τους ότι δεν σήκωναν το τηλέφωνο τους για παραλαβή απο το κατάστημα και το έδιναν σε γνωστό ή φίλο τους που είχε κάνει παραγγελία και αυτός αλλα ήταν πολύ πιο κάτω στον αριθμό παραγγελίας. ειδικά στο ένα απο τα 2 καταστήματα που αναφέρω ήταν ο ίδιος ο υπεύθυνος που το έπραξε μπροστά μου, και το έχει ξανακάνει όταν επικρατούσε η ίδια στασημότητα με τα airpods. Γιαυτό και πλέον μόνο με κούριερ και σπίτι μου που ειναι και δωρεάν, τελείωσα με την παραλαβή απο το κατάστημα...για ότι αναναφέρω απο προσωπικής μου πείρας.
Αυτο τωρα να εχεις αποδηξεις να το αναφερεις στα κεντρικα να τους ξεκωλοσεις!.....
Δημοσίευση 02/11/2017 - 17:36
Sent from my iPhone using Tapatalk
9:10 παραγγελια εκανα κ πηρα τα @@ μου απολητο λογικο το πλαισιο μπορω να πω στην επιλογη ατομων
Δημοσίευση 02/11/2017 - 17:39
Δημοσίευση 02/11/2017 - 17:41
Το silver έχει γίνει ανάρπαστο και στο εξωτερικό τα περισσότερα που αγοράζουν είναι silver με βάση τα διάφορα polls.
iPhone X in Space Gray With 256GB of Storage is Most Popular Pre-Order Option Among MacRumors Readers
https://www.macrumor...e-x-model-poll/
Δημοσίευση 02/11/2017 - 17:45
Public Ηρακλείου 3 συσκευές και δόθηκαν σε άτομα με κούριερ στο σπιτι τους σήμερα,
Αυτό έγραψα και εννοώ οτι ενημερώθηκα απο Public πως 3 συσκευές ήρθαν απο Αθήνα και δόθηκαν με κούριερ σε άτομα που είχαν βάλει παραγγελία και αποστολή στο σπίτι τους.
Αν αυτό κατάλαβες εσύ διαβάζωντας ότι έχω γράψει να σου πω μην ανησυχείς θα σας φέρουν τα καταστήματα στο Ηράκλειο κατα προταιρεότητα στους ομιλήτες πρώτα και μετά στους οπαδούς υπόλοιπων ομάδων! Απο πίσω απο αυτή την κίνηση κρύβεται ο ιδιοκτήτης και αφανής ήρωας της ομάδας σου ο Μαρινάκης ή αλλιώς Φαταούλ! λόγο αγοράς μεγάλης παρτίδας απο πακιστανικά τηλέφωνα του έχουν κάνει εξαίρεση και παίρνει iphone χ κατα προτεραιότητα!
Τι δουλεια εχει το comment που εκανες σε φορουμ με κινητα ; Τι σχεση εχει ο ΟΦΗ ;
Και ειρωνευεσαι το manosofi οτι θα του βρει ο χοντρος κινητο επειδη ειναι Ομιλητης κ καλα;
Και θα παρει πρωτος; Αφανης ηρωας ειναι της δικιας σου ομαδας που χρωσταει σε οποιον εχει αφμ , αφραγκουζο , αντε γιατι για βαζελο σε κοβω ...
Κομπλεξικε οπαδε της φαπας
Δημοσίευση 02/11/2017 - 17:47
Απο public έχουμε κανα νέο?
Ναι εχουμαι...το εχει στηλει σε ατομα που εχουν βαλει παραδωση σπιτι τους....και ολοι αυτοι το εχουν πληρωσει κατα την παραγγελια..δεν ξερω αν ειναι αυτο τυχαιο...αυτο ξερουμαι απο public μεχρι στιγμης...δεν εχει αρχησει ακομα να στελνει μνμ αυτο οτι δεν παραδηδει οπως κανει το πλαισιο....θα ρο κανει και αυτο καποια στιγμη μαλον αυριο...γιατι το κανει σε προιοντα με περιορισμενη διαθεσιμοτητα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες