Που είναι ο Velkus βρε παιδιά?
Σπυροοοοοοοο
Δημοσίευση 02/11/2017 - 23:17
Που είναι ο Velkus βρε παιδιά?
Σπυροοοοοοοο
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 02/11/2017 - 23:17
Αυτό που έκανε η Apple φέτος με τις "καθυστερήσεις" του Χ και το όλο κλίμα γύρω απο τη παράνοια των προπαραγγελιών, πρέπει να διδάσκεται στα τμήματα Marketing.
iPhone X Shipping Estimates Improve to 3-4 Weeks in Several Countries
Δημοσίευση 02/11/2017 - 23:26
Δημοσίευση 02/11/2017 - 23:48
Αυτό που έκανε η Apple φέτος με τις "καθυστερήσεις" του Χ και το όλο κλίμα γύρω απο τη παράνοια των προπαραγγελιών, πρέπει να διδάσκεται στα τμήματα Marketing.
Δημοσίευση 02/11/2017 - 23:58
Κρίμα πραγματικά σε όποιον δεν καταφέρει να έχει το iPhone X αύριο...τουλάχιστον πάρτε το 8αρι μέχρι να βρείτε απόθεμα
Δημοσίευση 03/11/2017 - 00:02
ΟΛΗ της η πορεία πρεπει να διδάσκεται σε σχολές Marketing ! To Marketing της είναι ουτως ή άλλως μαγικό και έτη φωτός απο τους άλλους. Απλά, επειδή κάνει το ίδιο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, γιατί ξέρει οτι το δυσεύρετο πάντα προκαλεί φρενίτιδα, κατα τη γνώμη μου πάλιωσε το κόλπο και θα μπορούσε να εξισορροπήσει το Μαρκετινγκ με την εξυπηρέτηση. Δεν εχει πλέον ανάγκη απο κόλπα για να πουλήσει, θα πουλήσει τρελλά ούτως ή άλλως, το brand loyalty των οπαδών της δεν το εχει κανείς άλλος. Και με το να το εξισορροπήσει, εννοώ οτι ΟΚ, κάντο δυσεύρετο αφου θέλεις. Αλλά να σου ζητάνε 10 και να δίνεις 7, πάλι πανικό θα κάνεις. Οχι να σου ζητάνε 10 και να δίνεις 3. Προσωπική μου γνώμη πάντα.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 03/11/2017 - 00:03
Δημοσίευση 03/11/2017 - 00:05
Δημοσίευση 03/11/2017 - 00:06
Οχι να σου ζητάνε 10 και να δίνεις 3. Προσωπική μου γνώμη πάντα.
Μα αυτό ακριβώς είναι που πουλάει, το φτύσιμο στους πελάτες!
Δημοσίευση 03/11/2017 - 00:42
ΟΛΗ της η πορεία πρεπει να διδάσκεται σε σχολές Marketing ! To Marketing της είναι ουτως ή άλλως μαγικό και έτη φωτός απο τους άλλους. Απλά, επειδή κάνει το ίδιο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, γιατί ξέρει οτι το δυσεύρετο πάντα προκαλεί φρενίτιδα, κατα τη γνώμη μου πάλιωσε το κόλπο και θα μπορούσε να εξισορροπήσει το Μαρκετινγκ με την εξυπηρέτηση. Δεν εχει πλέον ανάγκη απο κόλπα για να πουλήσει, θα πουλήσει τρελλά ούτως ή άλλως, το brand loyalty των οπαδών της δεν το εχει κανείς άλλος. Και με το να το εξισορροπήσει, εννοώ οτι ΟΚ, κάντο δυσεύρετο αφου θέλεις. Αλλά να σου ζητάνε 10 και να δίνεις 7, πάλι πανικό θα κάνεις. Οχι να σου ζητάνε 10 και να δίνεις 3. Προσωπική μου γνώμη πάντα.
Όλης της τη πορεία ακριβώς, δε θα το 'λεγα.. Το μπαμ έγινε κυρίως με το iPh που πήρε μπάλα και τα υπόλοιπα.
Επίσης δεν νομίζω να υπάρχει "Loyalty" όπως ήταν ο πυρήνας και η βάση της ακριβώς πάλι πρίν την έλευση του iPh.
Τότε που η Apple ήταν τρόπο τινά, ένα κλειστό Club λίγων.
Απλά πλέον ζούμε στην εποχή του "πρέπει να έχουμε iPh".
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/11/2017 - 00:43
Δημοσίευση 03/11/2017 - 01:19
Όλης της τη πορεία ακριβώς, δε θα το 'λεγα.. Το μπαμ έγινε κυρίως με το iPh που πήρε μπάλα και τα υπόλοιπα.
Επίσης δεν νομίζω να υπάρχει "Loyalty" όπως ήταν ο πυρήνας και η βάση της ακριβώς πάλι πρίν την έλευση του iPh.
Τότε που η Apple ήταν τρόπο τινά, ένα κλειστό Club λίγων.
Απλά πλέον ζούμε στην εποχή του "πρέπει να έχουμε iPh".
Ναι, εχεις απόλυτο δίκιο, διορθώνω. Η πορεία της απο το iphone και μετά, άλλωστε απο τότε μπήκα κι εγώ στο club, οπότε για πρίν έχω μόνο γενικές γνώσεις. Αν και νομίζω οτι και κάποιες ενέργειες του συγχωρεμένου και προ iphone, είναι promotional masterclasses. Aλλά για το loyalty επέτρεψε μου να επιμείνω, ασφαλώς και υπάρχει και το trend του must have όπως και το πρεστίζ που έχει δημιουργήσει αριστοτεχνικά, αλλά και λόγω εξαιρετικής ποιότητας προιόντων, όποιος έρχεται σε προιόν apple μένει και είναι πάρα πολύ δυσκολο να ξαναπάει μετά αλλού.
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 03/11/2017 - 01:23
Δημοσίευση 03/11/2017 - 01:36
Κρίμα πραγματικά σε όποιον δεν καταφέρει να έχει το iPhone X αύριο...τουλάχιστον πάρτε το 8αρι μέχρι να βρείτε απόθεμα
βλεπω,εσυ το πηρες! Τι λεει η μπαταρια του?
Δημοσίευση 03/11/2017 - 01:40
βλεπω,εσυ το πηρες! Τι λεει η μπαταρια του?
Με το που το ανοίξω θα σε πω πόσες μέρες αναμονή και ομιλία έχει με μέτρια χρήση
Δημοσίευση 03/11/2017 - 01:49
μιλαμε παντα για το space gray,ετσι?
Δημοσίευση 03/11/2017 - 02:21
μιλαμε παντα για το space gray,ετσι?
Εγγλέζικο iPhone X 256GB Space Grey
0 μέλη, 40 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες