Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1036   Hillmaster

Hillmaster

iPH Enthousiast

• 436 μηνύματα
  • Twitter:@dimitriadhs
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:11

Καλημέρα!

Με το καλό να παραλάβετε όλοι!

ps

silver. λευκό για δεύτερη φορά από το '07, ''τα σπάει''

attachicon.gifIMG_4987.jpg

Παιδιά οποίος ψάχνει (πολοί) istorm river west έχει ίσως δυο κομμάτια 256 gb. Όσοι την στήσαμε απέξω στο άνοιγμα πήραμε. Δλδ 5 άτομα και έχει ακόμα ίσως δυο κομμάτια. Οποίος πρόλαβε πρόλαβε
Ανεξάρτητου προπαραγγελίας ή τέτοια πραγματα

Με υγεία παίδες, και καλοδούλευτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1037   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:13

Έτσι είναι παρόλο που έκανα προπαραγγελία. Το καλοκαίρι κινήθηκα πιο σωστά με το iPad Pro τελικά, ούτε έκανα κράτηση ούτε τίποτα και βρήκα σε μια εβδομάδα μέσα όταν η istorm έκανε τον κινέζο και δήλωνε ότι δεν ήρθε δευτερη παρτίδα και τα συναφή.

E ναι ρε chris...

70 σελιδες αγχους για το ποια ωρα και πιο λεπτο και πιο δευτερολεπτο παρηγγειλε καποιος και απο που.

ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΙΔΙΑ - οσο μεγαλη ειναι η καψα για το Χ μιλαμε για 1200 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ

Δεν παιζει να τους κανω μαγκες - και ας το παρω σε 1 μηνα.

Παω το βλεπω το πληρωνω και το αγοραζω

#1038   dinosboz

dinosboz

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Twitter:@dinosboz
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:20

Παιδιά η μεγάλες αλυσίδες ήξεραν από την αρχή πόσα κομμάτια θα έρθουν και ποιοι θα πάρουν.. Όταν έκανα την προ-παραγγελία 27/10 και πλήρωσα κιόλας, την ίδια μέρα μου ήρθε μήνυμα ότι θα το έχουν στην αποθήκη τους 10/11.. Εγώ ήλπιζα να το πάρω νωρίτερα.. Τώρα που μίλησα με mediamarkt το παλικάρι μου είπε ότι η info quest τον ενημέρωσε ότι η παρτίδα που είναι το τηλέφωνο μου μέσα φτάνει 10/11 άρα το ήξεραν από την αρχή.. Εμείς όμως κάναμε όνειρα ότι θα έρθουν πολλές συσκευές και θα πάρουμε όλοι και τώρα που ξυπνήσαμε απότομα βρίζουμε τα καταστήματα..

#1039   pan1212

pan1212

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:23

επιβεβαιώνω κι εγώ για Μαρούσι. Γερμανός και Public, Mall και Golden Hall, iStorm και τα υπόλοιπα στο mall δεν υπάρχει τίποτα.

Γι'αυτό γράφω ότι το κάθε κατάστημα κάνει ότι του κατέβει και ότι έστειλαν κινητά σε μαγαζιά χωρίς να κοιτάνε να ικανοποιήσουν τις προπαραγγελίες πρώτα.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι από το πρωί ξαναστελνουν email για να παραγγειλεις κάτι που δεν εχουν καν γνωση να σου πουν πότε θα παραλαβεις περίπου ενώ  σου λένε ότι η διαθεσιμοτητα είναι περιορισμενη και κάποια στιγμή θα παραλάβεις.

Φταίει ο καταναλωτής γιατί εγώ προσωπικά τους έστειλα μαιλ και ακύρωσα την παραγγελια γιατί δεν με έχουν ενημερώσει πότε θα παραλάβω όχι βεβαια αόριστα κάποια στιγμή ,κάποτε ..............

#1040   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:23

Η συμπεριφορα του 80% των καταστηματων ειναι απαραδεκτη επιεικως !! Δεν θελει πολλα λογια ας δει καποιος τι εχει γραφει εδω μεσα απο την αρχη και μπορει να βγαλει συμπερασμα! Δεν υπαρχει ειλικρινεια στις μερες μας γιαυτο παμε σαν λαος και σαν κρατος κατα διαολου!

#1041   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:26

υπαρχει στην αθηνα καπου να το δουμε τουλαχιστον (the mall πχ) ?

#1042   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:27

καλημερα σε ολους,δεν εκανα καμια προπαραγγελεια,πηγα 09:50 στο istorm κολωνακι,ειχαν 10 κομματια,μπηκα κυριος το πηρα (256 silver + ασφαλεια+θηκη) και εφυγα....

#1043   zakis13

zakis13

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:29

Η πλήρης ηλιθιότητα από τις αλυσίδες σε όλο της το μεγαλείο

#1044   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

καλημερα σε ολους,δεν εκανα καμια προπαραγγελεια,πηγα 09:50 στο istorm κολωνακι,ειχαν 10 κομματια,μπηκα κυριος το πηρα (256 silver + ασφαλεια+θηκη) και εφυγα....

Eτσι συννοματε! Επραξες ορθα!

Αυτο λεω και εγω..

Ο καλυτερος τροπος

Καλοφαγωτο

#1045   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Αυτος εισαι.......

#1046   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Παιδιά η μεγάλες αλυσίδες ήξεραν από την αρχή πόσα κομμάτια θα έρθουν και ποιοι θα πάρουν.. Όταν έκανα την προ-παραγγελία 27/10 και πλήρωσα κιόλας, την ίδια μέρα μου ήρθε μήνυμα ότι θα το έχουν στην αποθήκη τους 10/11.. Εγώ ήλπιζα να το πάρω νωρίτερα.. Τώρα που μίλησα με mediamarkt το παλικάρι μου είπε ότι η info quest τον ενημέρωσε ότι η παρτίδα που είναι το τηλέφωνο μου μέσα φτάνει 10/11 άρα το ήξεραν από την αρχή.. Εμείς όμως κάναμε όνειρα ότι θα έρθουν πολλές συσκευές και θα πάρουμε όλοι και τώρα που ξυπνήσαμε απότομα βρίζουμε τα καταστήματα..

Μάλλον κάτι δεν εχεις καταλάβει. Κανεις δεν περιμένει να πάρει πρώτη μέρα. Αυτό που περιμένουμε όλοι και που οφειλουν να κανουν απο την στιγμή που πουλάνε ένα προιόν ειναι να ενημερώνουν τους υποψήφιους αγοραστές πρώτον και δευτερον όταν ζητάνε προπαραγγελίες για δήθεν σειρά προτεραιότητας να τις ικανοποιούν κιόλας αντί να πουλάνε σε καταστήματα συσκευές ενώ άλλοι έχουν προπληρώσει και περιμένουν σαν τους βλάκες για να μην πω καμία άλλη έκφραση.

Σε λίγο θα βγείτε μερικοί και θα μας πείτε να πούμε κι ευχαριστώ από πάνω που έχουν μαζέψει τόσους άχρηστους στα κεντρικά και που κοροιδεύουν τον κόσμο. Γιατί μην έχετε αυταπάτες η πλειοψηφία στα κεντρικά της κάθε αλυσίδας βύσματα είναι συνήθως, οι υπόλοιποι που είναι σοβαροί και κάνουν την δουλειά τους είναι λίγοι όπως πάντα. Και βέβαια τα παιδιά στα καταστήματα δεν φταίνε σε τίποτα γιατί τους αφήνουν επίτηδες και χωρίς ενημέρωση αλλά και να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 03/11/2017 - 11:31

#1047   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:35

Μάλλον κάτι δεν εχεις καταλάβει. Κανεις δεν περιμένει να πάρει πρώτη μέρα. Αυτό που περιμένουμε όλοι και που οφειλουν να κανουν απο την στιγμή που πουλάνε ένα προιόν ειναι να ενημερώνουν τους υποψήφιους αγοραστές πρώτον και δευτερον όταν ζητάνε προπαραγγελίες για δήθεν σειρά προτεραιότητας να τις ικανοποιούν κιόλας αντί να πουλάνε σε καταστήματα συσκευές ενώ άλλοι έχουν προπληρώσει και περιμένουν σαν τους βλάκες για να μην πω καμία άλλη έκφραση.

Σε λίγο θα βγείτε μερικοί και θα μας πείτε να πούμε κι ευχαριστώ από πάνω που έχουν μαζέψει τόσους άχρηστους στα κεντρικά και που κοροιδεύουν τον κόσμο. Γιατί μην έχετε αυταπάτες η πλειοψηφία στα κεντρικά της κάθε αλυσίδας βύσματα είναι συνήθως, οι υπόλοιποι που είναι σοβαροί και κάνουν την δουλειά τους είναι λίγοι όπως πάντα. Και βέβαια τα παιδιά στα καταστήματα δεν φταίνε σε τίποτα γιατί τους αφήνουν επίτηδες και χωρίς ενημέρωση αλλά και να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

ξερεις τι ειναι απο γιδι να μεταμορφωνεσαι σε γραβατακιας και τοπικος γα@@@@@λας? Και ευτυχως που εχουν λιγοστεψει γιατι 2 δεκαετιες πριν ειχε γεμισει η Αθηνα απο δαυτους.

#1048   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:37

από τηλέφωνα που έκανα όσοι έκαναν παραγγελία ηλεκτρονικα τον ήπιαν ,όσοι πάνε με ζεστό χρήμα στα καταστήματα παίρνουν και φεύγουν .

Εννοείτε!
Και στα αππλε στορε εδώ Γερμανία εάν το παραγγείλεις και πληρώσεις ηλεκτρονικά περιμένεις βδομαδες! Εάν πηγές να περιμένεις στην ουρά για να μπεις και ήσουν στους πρώτους τότε το πήρες!
Apple store Frankfurt/ Βockenheimer str, 120 κομμάτια συνολικά για αγορά on site!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1049   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:38

παίδες πήγα και το είδα σε ένα Κωτσόβολο. Είναι φανταστική  συσκεύη. Μετά το Χ, δεν μπορείς να ξανακοιτάξεις οποιοδήποτε προηγούμενο. Βεβαια τα λεφτά πολλά.... 

#1050   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:39

Πλαίσιο Ευκαρπιας έχει κομμάτια
Istorm cosmos έχει κομμάτια
Media Markt δυτική είσοδος έχει κομμάτια!
Οποίος πάει τώρα με χρήμα το πήρε!
Με γειες οι υπόλοιποι! Με γειες!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πήγες σε όλα; Και είχαν; Γιατί εγώ πήγα και δεν υπήρχε τίποτα!!! Τουλάχιστον σε iphone X 256 silver!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες