Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1051   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:40

καλημερα σε ολους,δεν εκανα καμια προπαραγγελεια,πηγα 09:50 στο istorm κολωνακι,ειχαν 10 κομματια,μπηκα κυριος το πηρα (256 silver + ασφαλεια+θηκη) και εφυγα....

Mε γεια σου και καλορίζικο, αλλα εγω πάντως αν έμπαινα σε μαγαζί σήμερα και είχαν όχι δέκα αλλά έστω δύο κομμάτια, με το που έβγαινα θα το πόσταρα εδώ, μπας και κάποιος ήταν κοντα και εξυπηρετηθεί, δεν θα το πόσταρα σε ΜΙΑΜΙΣΗ ώρα που θα είχαν κάνει φτερά...Βέβαια ο καθένας όπως νομίζει πράττει και είναι δικαίωμα του...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1052   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:41

Εννοείτε!
Και στα αππλε στορε εδώ Γερμανία εάν το παραγγείλεις και πληρώσεις ηλεκτρονικά περιμένεις βδομαδες! Εάν πηγές να περιμένεις στην ουρά για να μπεις και ήσουν στους πρώτους τότε το πήρες!
Apple store Frankfurt/ Βockenheimer str, 120 κομμάτια συνολικά για αγορά on site!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καμία αντίρρηση. Μόνο που  η Apple το δηλώνει εξαρχής ότι θα έχει και στα καταστήματα της διαθέσιμα κομμάτια, δεν το παίζει κινέζος όταν ρωτάς επί 2 εβδομάδες και σου μιλάει και με στραβωμένο ύφος αν τολμήσεις να ρωτήσεις τα αυτονόητα.

Επίσης όσον αφορά την istorm επειδή πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω σε 2-3 στην Αθήνα δεν το σηκώνουν. Οπότε δεν είναι μόνο ότι πούλησαν συσκευές σε καταστήματα αλλά δεν απαντάνε κι από πάνω. Έτσι για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε καλύτερα με τι εταιρείες έχουμε να κάνουμε στην χώρα μας.

Και όχι όπως είπα δεν με αφορά άμεσα γιατί άργησα να κάνω προπαραγγελία στην istorm έτσι κι αλλιώς και ούτε έχω προπληρώσει. Περισσότερο για να δω μεχρί που φτάνει το θράσος τους το έκανα. Και δυστυχώς την "πληρώνουν" οι απλοί υπάλληλοι για τις εξυπνάδες των κεντρικών.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 03/11/2017 - 11:48

#1053   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:44

Παιδιά τα περισσότερα τα έδωσαν στις αθλητικές ομάδες, στα βύσματα και τα υπόλοιπα τα έχωσαν στα καταστήματα για να προσελκύσουν κόσμο νομίζοντας ότι υπάρχει απόθεμα.

#1054   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:44

Πήγες σε όλα; Και είχαν; Γιατί εγώ πήγα και δεν υπήρχε τίποτα!!! Τουλάχιστον σε iphone X 256 silver!

9:40 το πρωί στο πλαίσιο/Ευκαρπιας ότι είχε μείνει ήταν ΜΟΝΟ 64αρια για τα αλλά μαγαζιά δεν ξέρω ούτε χρωμα ούτε μέγεθος!

#1055   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:45

Mε γεια σου και καλορίζικο, αλλα εγω πάντως αν έμπαινα σε μαγαζί σήμερα και είχαν όχι δέκα αλλά έστω δύο κομμάτια, με το που έβγαινα θα το πόσταρα εδώ, μπας και κάποιος ήταν κοντα και εξυπηρετηθεί, δεν θα το πόσταρα σε ΜΙΑΜΙΣΗ ώρα που θα είχαν κάνει φτερά...Βέβαια ο καθένας όπως νομίζει πράττει και είναι δικαίωμα του...

το σκεφτηκα φιλε μου εκεινη την στιγμη να το γραψω,και φυσικα θελω ολοι να το παρουν,αλλα οσοι ηταν εκει πανω απο 10 ατομα εξυπηρετηθηκαν οσοι ειχαν φτασει μεχρι της 09:50..τα κομματια τελειωσαν..

#1056   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:51

το σκεφτηκα φιλε μου εκεινη την στιγμη να το γραψω,και φυσικα θελω ολοι να το παρουν,αλλα οσοι ηταν εκει πανω απο 10 ατομα εξυπηρετηθηκαν οσοι ειχαν φτασει μεχρι της 09:50..τα κομματια τελειωσαν..

Εντάξει, κανένα πρόβλημα, απλά όπως το έγραψες ότι μπήκες βγήκες κύριος, σε φανταστηκα μόνο στο μαγαζί και χαλαρά πράγματα, γι'αυτό το είπα ! :) :) :)

#1057   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:53

Φάγαμε το δούλεμα του αιώνα, τέτοια προχειρότητα δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου.

Κι ύστερα όλοι βρίζουμε τον δημόσιο τομέα, τα είδαμε και τα αίσχη των ιδιωτικών εταιριών...

Κέρδος, υπερκέρδος και υπεραξία του κεφαλαίου, που έλεγε κι ένας σοφός με γένια ...

Αηδίες μέχρι το κόκκαλο. 

Όχι φίλε, για την ψυχή της μάνας του δουλεύει το Public.

Κατά τα άλλα, δαιμονοποίηση του κέρδους επειδή δεν πήρες iPhone X τις 3 πρώτες ώρες κυκλοφορίας του; 

Όσο για τον δημόσιο/ιδιωτικό τομέα, σχόλιο ουδέν.

#1058   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:55

Παιδιά τα περισσότερα τα έδωσαν στις αθλητικές ομάδες, στα βύσματα και τα υπόλοιπα τα έχωσαν στα καταστήματα για να προσελκύσουν κόσμο νομίζοντας ότι υπάρχει απόθεμα.

Για τα βύσματα οκ το ξέρουμε, όπως παντα Ελλάδα κλασικά πράγματα. Με το να χώνεις στα καταστήματα 5 ή 10 συσκευές τι κόσμο ακριβώς να προσελκύσεις? Τι νομίζουν ότι είναι Apple store που κάνουν ουρές? Αυτά είναι γελοιότητες και δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας είναι στα κεντρικά τους. 

Ή μήπως έχουν την εντύπωση ότι μόλις εξυπηρετηθούν οι προπαραγγελίες θα έχουν πωλήσεις? Ελάχιστα κομμάτια θα πουλήσουν μετά, το στοκ θα το φάνε στην μάπα γιατί ως γνωστόν προσφορές δεν κάνουν και όποτε κάνουν είναι για γέλια. Στην Ελλάδα ειδικά android is king. Το να πουλήσουν και 5.000 συσκευές και 8.000 σε μία αγορά 3.000.000 συσκευών με βάση τα στοιχεία του 2016 είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 03/11/2017 - 11:57

#1059   ntaroulhs

ntaroulhs

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 03/11/2017 - 11:59

Καλημέρα, αυτη την στιγμη στον κωτσοβολο το site το εχει άμμεσα διαθεσιμο και για παραλαβη από κατάστημα. πασ να το δεις και δεν υπαρχει σε κανένα καταστημα. μονο αν πληρωσεισ στο στελνουν σπίτι. κάνω την διαδικασία και λεει  πριν πληρωσεις οτι θα σε ενημερώσουν για την διαθεσημοτητα. ευτυχως το ειδα. κοροιδια μεγάλη από το κωτσοβολο

#1060   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 12:01

Αηδίες μέχρι το κόκκαλο. 

Κατά τα άλλα, δαιμονοποίηση του κέρδους επειδή δεν πήρες iPhone X τις 3 πρώτες ώρες κυκλοφορίας του; 

Σωστός. Παιδιά, ας δούμε τα πράγματα και λίγο απο απόσταση. Το οτι για μας το Χ είναι το Αγιο Δισκοπότηρο, δε σημαινει και το ότι οι υπόλοιποι το βλέπουν έτσι. Δεν υπερασπίζομαι τα μαγαζιά, σαφώς και θα μπορούσαν να λειτουργούν πιο οργανωμένα αλλά για τα μαγαζιά είναι απλά ΑΛΛΟ ένα προιόν στα δεκάδες που πουλάνε, δεν το κάνουν ειδικά για να ταλαιπωρήσουν εμάς. Συν του ότι, το ότι εμείς το λαχταράμε και το θέλουμε Day 1, δε σημαίνει ότι ο φυσιολογικός κόσμος το καταλαβαίνει. Εγω σε ΟΛΟΥΣ τους φίλους μου που εξέφρασα τη λαχτάρα να το έχω την πρώτη μέρα, ΟΛΟΙ μου απάντησαν "Γιατί, αν το πάρεις σε δέκα μέρες τι θα πάθεις ?" Ξέρω τι θα μου πείτε, να αλλάξω φίλους... :D :D :D

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 03/11/2017 - 12:06

#1061   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 12:01

Αηδίες μέχρι το κόκκαλο. 

Μια διευκρίνηση , οι αηδίες είναι για εμένα ή για τους απατεώνες των μονοπωλίων ; 

#1062   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 12:04

Εντάξει, κανένα πρόβλημα, απλά όπως το έγραψες ότι μπήκες βγήκες κύριος, σε φανταστηκα μόνο στο μαγαζί και χαλαρά πράγματα, γι'αυτό το είπα ! :) :) :)

αν ηταν χαλαρα θα το εγραφα,το σκεφτηκα εκεινη την στιγμη να το ποσταρω,αλλα λεω κατσε να ρωτησω πρωτα εχουν κομματια,ρωταω τους λεω εχετε αλλα κομματια μου λενε οχι,ημουν στο ταμειο και εμπαινε κοσμος και τους ελεγαν οτι δεν εχουν αλλα...

#1063   lyk

lyk

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Για οποιον θελει να το δει απο κοντα υπαρχει demo σε space grey στο public Συνταγματος.

#1064   donteox

donteox

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

9:40 το πρωί στο πλαίσιο/Ευκαρπιας ότι είχε μείνει ήταν ΜΟΝΟ 64αρια για τα αλλά μαγαζιά δεν ξέρω ούτε χρωμα ούτε μέγεθος!

Υπαρχει καμια ενημερωση απο Πλασιο Ευκαρπιας για τωρα  ! Καλαμαριας δν εχει τπτ 

Τελευταία επεξεργασία από: donteox, 03/11/2017 - 12:05

#1065   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Σωστός. Παιδιά, ας δούμε τα πράγματα και λίγο απο απόσταση. Το οτι για μας το Χ είαι το Αγιο Δισκοπότηρο, δε σημαινει και το ότι οι υπόλοιποι το βλέπουν έτσι. Δεν υπερασπίζομαι τα μαγαζιά, σαφώς και θα μπορούσαν να λειτουργούν πιο οργανωμένα αλλά για τα μαγαζιά είναι απλά ΑΛΛΟ ένα προιόν στα δεκάδες που πουλάνε, δεν το κάνουν ειδικά για να ταλαιπωρήσουν εμάς. Συν του ότι, το ότι εμείς το λαχταράμε και το θέλουμε Day 1, δε σημαίνει ότι ο φυσιολογικός κόσμος το καταλαβαίνει. Εγω σε ΟΛΟΥΣ τους φίλους μου που εξέφρασα τη λαχτάρα να το έχω την πρώτη μέρα, ΟΛΟΙ μου απάντησαν "Γιατί, αν το πάρεις σε δέκα μέρες τι θα πάθεις ?" Ξέρω τι θα μου πείτε, να αλλάξω φίλους... :D :D :D

και εγω με αυτους τους φιλους σου ειμαι Πανο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32

0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες