Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1156   valantisPao

valantisPao

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:11

Παιδιά εμένα μόλις με πήραν από media market και μου είπαν ότι μου βρήκαν ένα κομμάτι να τους κάνω κατάθεση και την Τρίτη θα το έχω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1157   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:11

Εγώ έχω παραγγείλει σαν μεγάλος εταιρικός πελάτης από Cosmote. Μου είπαν πως η Cosmote δεν παρέλαβε ακμή κανένα τηλ. Θα παραλάβουν περίπου στις 11/11 -15/11
Για να δούμε.... μου κάνει περίεργο πως ολόκληρη cosmote δεν έχει παραλάβει ακόμη.

Εχουν παραλάβει τώρα πόσα και που πήγαν άγνωστο. Στα καταστήματα σίγουρα δεν πήγαν παντού και αν πήγε τίποτα θα ήταν από μεμονωμένα κομμάτια έως καθόλου. Αλλά γενικά οι εταιρικοί προηγούνται οπότε έχεις προτεραιότητα θεωρητικά. Όπως είπα και πριν δεν έβγαλαν για προπαραγγελίες και καλά έκαναν όπως αποδεικνύεται και στην πράξη.

Παιδια η κατασταση σε οσους το προπαραγγηλαν απο site του public γραφει και σημερα σε ολους προς εκτεταμενη αναζητηση?

Το public ξέχνα το, έριξε άκυρα από χτές ακόμα και σε άτομα που έκαναν λίγο μετά τις 12 το βράδυ. Σε όλους τα αναζητούν εκτεταμένα.  :unsure:

#1158   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:13

Τους έριξα στα μούτρα μια ακύρωση στο ΠΛΑΙΣΙΟ πριν από λίγο και το ευχαριστήθηκα.

Το είχα προπαραγγείλει με πιστωτική κάρτα στις 27/10 κι φυσικά τίποτα δεν έγινε.

Τους ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπαν άγνωστο πότε θα το παραλάβω. Ρώτησα γιατί πουλάτε σε ανθρώπους που δεν έκαναν προπαραγγελία και πήγαν στο κατάστημα και μου είπαν ότι φταίει η apple που δεν έστειλε πολλά κομμάτια. 

Ευτυχώς δεν κρατήθηκαν τα χρήματα από την κάρτα και το ακύρωσαν αμέσως. Δεν φάνηκαν να νοιάζονται καθόλου πάντως. 

#1159   Nikosaei

Nikosaei

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:17

Media markt συγγρου εφερε μονο δυο τηλεφωνα το ενα το πηρε φιλος

#1160   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:18

Ναι είναι ο μόνος προμηθευτής όλων των επίσημων μεταπωλητών

Εκτός από το επίσημο δίκτυο πωλήσεων της iSquare, τα iPhone διατίθενται επίσημα και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone, Wind. 
www.apple.com/gr/buy/

Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 03/11/2017 - 15:20

#1161   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:18

Τους έριξα στα μούτρα μια ακύρωση στο ΠΛΑΙΣΙΟ πριν από λίγο και το ευχαριστήθηκα.

Το είχα προπαραγγείλει με πιστωτική κάρτα στις 27/10 κι φυσικά τίποτα δεν έγινε.

Τους ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπαν άγνωστο πότε θα το παραλάβω. Ρώτησα γιατί πουλάτε σε ανθρώπους που δεν έκαναν προπαραγγελία και πήγαν στο κατάστημα και μου είπαν ότι φταίει η apple που δεν έστειλε πολλά κομμάτια. 

Ευτυχώς δεν κρατήθηκαν τα χρήματα από την κάρτα και το ακύρωσαν αμέσως. Δεν φάνηκαν να νοιάζονται καθόλου πάντως. 

Ναι τώρα θα κλάψει ο υπάλληλος αν το πλαίσιο, που τον πληρώνει ψίχουλα και που μπορεί και να τον απολύσει μετά από ένα διάστημα, χάσει την πώληση. Και καλά κάνει και δεν νοιάζεται. Όταν δεν νοιάζεται το κεντρικό management σιγά μην κάτσει να σκάσει ο υπάλληλος. Εδώ έχουν το θράσος και πουλάνε σαπάκια σαν τα turbo X τι συζητάμε?

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 03/11/2017 - 15:19

#1162   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:19

Εχουν παραλάβει τώρα πόσα και που πήγαν άγνωστο. Στα καταστήματα σίγουρα δεν πήγαν παντού και αν πήγε τίποτα θα ήταν από μεμονωμένα κομμάτια έως καθόλου. Αλλά γενικά οι εταιρικοί προηγούνται οπότε έχεις προτεραιότητα θεωρητικά. Όπως είπα και πριν δεν έβγαλαν για προπαραγγελίες και καλά έκαναν όπως αποδεικνύεται και στην πράξη.

Πήγαν σε ομάδες και σε διαφημίσεις με διάσημους, αντί να τους πληρώσουν τους δίνουν ένα iPhone x για μια διαφήμιση.

#1163   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:27

Ναι τώρα θα κλάψει ο υπάλληλος αν το πλαίσιο, που τον πληρώνει ψίχουλα και που μπορεί και να τον απολύσει μετά από ένα διάστημα, χάσει την πώληση. Και καλά κάνει και δεν νοιάζεται. Όταν δεν νοιάζεται το κεντρικό management σιγά μην κάτσει να σκάσει ο υπάλληλος. Εδώ έχουν το θράσος και πουλάνε σαπάκια σαν τα turbo X τι συζητάμε?

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!

#1164   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:28

Τους στεναχώρησες τώρα έτσι και αλλιώς τα καθαρά κέρδη από το προϊόν είναι μηδαμινά

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1165   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:30

https://www.fair.gr/...product_id=7661

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

#1166   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:33

Μόλις έφυγα από Πλαίσιο Πειραιά. Δυστυχώς στο 64αρι μαύρο που θέλω ήρθαν 2-3 σε όλη την αλυσίδα είπε, αναμένουν μέσα στην εβδομάδα. Αν σκάσει ακύρωση θα με πάρει να πάω να το πάρω εγώ κτλ.
Φυσικά δεν είχε κανένα διαθέσιμο εκείνη την ώρα, εννοώ σε κανένα χρωμα και μέγεθος.
Τέρμα η σημερινή αγωνία λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά την πέρασα εγώ, δεν μου πολυαρεσε, από δω και πέρα χαλαρά! Καλές παραλαβές σε όλους

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1167   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:43

10 μερες αγωνιας παιδες το βρηκα τελικα μολις παρελαβα!!!! Ευχομαι ολοι να βρουν το δικο τους

Συνημμένα αρχεία

#1168   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2017 - 15:44

media markt συγγρου =0 τμχ μονο demo

plaisio athens heart= 0 τμχ

οπου ρωτησα...δυστυχως κανενα πουθενα.

#1169   wrangler

wrangler

iPH User

• 154 μηνύματα

10 μερες αγωνιας παιδες το βρηκα τελικα μολις παρελαβα!!!! Ευχομαι ολοι να βρουν το δικο τους

Από που και πως?Καλοριζικο..

#1170   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

καλοριζικο ,απο που;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13