Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1261   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/11/2017 - 01:39

Καλησπερα παιδιά.
Εγω παρελαβα σημερα space gray 256 απο istorm.
Το τηλεφωνο ειναι πανεμορφο αν και αναμμενο μοιαζει λιγο μακροστενο τυπου τηλεκοντρολ.
Η απουσια του home button με ενοχλεί πραγματικα σε βαθμο να σκεφτομαι να το πουλησω.

Δώσε του λίγο χρόνο κι αν δεις ότι δεν σε βολεύει τότε πούλα το. Απλά να ξέρεις ότι όλα είναι θέμα muscle memory, έχει συνηθισει το χέρι σου σε συγκεκριμένες κινήσεις που γίνονται αυτόματα πλέον μετά από τόσα χρόνια χρήσης και είναι λογικό να σου φαίνεται περίεργο ή άβολο στην αρχή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1262   hobis

hobis

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 04/11/2017 - 02:22

Καλημέρα σας ! Παρέλαβα σήμερα από Κωτσόβολο στις 8 το βράδυ ! Μετά βέβαια από δυο τηλέφωνα που είχα κάνει από το πρωί το βράδυ τους πήρα πάλι και μου είπανε ότι το έχουν κρατήσει και να περάσω να το εξοφλήσω ! Έκανα παραγγελία με προκαταβολή γερή την πρώτη ημέρα των προ παραγγελιών και τους είπα ότι αν είναι να το πάρω μετά την πρώτη μέρα θα ακυρώσω την παραγγελία ! Πήρα το iPhone x με 250 gr space grey ! Πρώτες εντυπώσεις τώρα, είναι ποιο μικρό από το plus 6 που είχα και θα έλεγα ποιο βολικό στο χέρι ! Με εντυπωσίασε η ταχύτητα απόκρισης ! Εντάξει είναι πανέμορφο ! Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να δω περισσότερα αλλά είμαι χαρούμενος και αυτό μου φτάνει μέχρι στιγμής ! Εύχομαι να παραλάβετε όλοι γρήγορα γιατί γνωρίζω πως είναι να περιμένεις αφού είναι η πρώτη φορά που το πέρνω τόσο γρήγορα ! Να είστε καλά !

#1263   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/11/2017 - 07:08

Καλημερες στο forum

Δεν μπορω να μην δεν βαλω την παρακατω ευκαιρια σαββατο πρωι, για να φτιαξει και η διαθεση μας!
Διαβαστε απλα τι του χωνουν απο κατω (και λιγα λενε)

http://www.insomnia....256-space-gray/

Καλημερα :)

#1264   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/11/2017 - 07:49

Καλημερες στο forum
Δεν μπορω να μην δεν βαλω την παρακατω ευκαιρια σαββατο πρωι, για να φτιαξει και η διαθεση μας!
Διαβαστε απλα τι του χωνουν απο κατω (και λιγα λενε)
http://www.insomnia....256-space-gray/
Καλημερα :)

Και το τραγικο ειναι οτι μπορει και να το πουλησει....

#1265   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/11/2017 - 07:57

Και το τραγικο ειναι οτι μπορει και να το πουλησει....

Τι να πω ρε φιλε...
Αν υπαρχουν τετοια βοδια που θα τα σκασουν, αυτο με ξεπερναει....
Καλημερα

#1266   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 04/11/2017 - 08:02

Τόσο τραγικά τα πράγματα στην Κύπρο! Ήλπιζα εκεί με τόσους Ρώσους ειδικά με τόσο χρήμα (ειδικά στη Λεμεσό) να έχει καταστήματα που θα είχε αρκετό στοκ!
Στα public ρώτησες; Χατζηαντωνιου;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημερα αγαπητε Ποντιαρα δυστοιχως τοσο τραγικα ειναι και εδω και δεν ξερω τι να κανω αν αξιζει τον κοπο να περιμενω μπας και ερθη νεο στοκ (λεμεν τωρα) πριν τα χριστουγεννα ή μετα τις γιορτες των χριστουγεννων δεν ξερω ουτε και αυτοι δεν σου λενε κατι ξεκαθαρο να ξερω που βρισκουμε. Αν ειναι να μου βγει η πιστη μεχρι να ρθη που λεμεν τι να το κανω μετα ; Θα μου φυγει και η χαρα του και η ζωντανια του που εχω και ολα γι αυτο. Αλλα θα περιμενω αξιζει τον κοπο και το περιμενε το Χ οσο χρειαστει.

#1267   pan1212

pan1212

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 08:34

Καλημέρα σας ! Παρέλαβα σήμερα από Κωτσόβολο στις 8 το βράδυ ! Μετά βέβαια από δυο τηλέφωνα που είχα κάνει από το πρωί το βράδυ τους πήρα πάλι και μου είπανε ότι το έχουν κρατήσει και να περάσω να το εξοφλήσω ! Έκανα παραγγελία με προκαταβολή γερή την πρώτη ημέρα των προ παραγγελιών και τους είπα ότι αν είναι να το πάρω μετά την πρώτη μέρα θα ακυρώσω την παραγγελία ! Πήρα το iPhone x με 250 gr space grey ! Πρώτες εντυπώσεις τώρα, είναι ποιο μικρό από το plus 6 που είχα και θα έλεγα ποιο βολικό στο χέρι ! Με εντυπωσίασε η ταχύτητα απόκρισης ! Εντάξει είναι πανέμορφο ! Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να δω περισσότερα αλλά είμαι χαρούμενος και αυτό μου φτάνει μέχρι στιγμής ! Εύχομαι να παραλάβετε όλοι γρήγορα γιατί γνωρίζω πως είναι να περιμένεις αφού είναι η πρώτη φορά που το πέρνω τόσο γρήγορα ! Να είστε καλά !

Μπράβο καλορίζικο.

Το θέμα το δημιουργούν τεχνητά όλες ανεξαιρέτως οι αλυσίδες όπου χωρίς να γνωρίζουν τι θα παραλαβουν δεχόντουσαν προπαραγγελιες με ' ίσως ,θα δούμε ,δεν ξέρουμε' 

Τα σοβαρά καταστήματα σου έχουν άμεσα περίπου χρόνο αναμονής στο εξωτερικό βεβαια ενώ εδώ στην Ελλάδα στα παιδιά που δεν το πήραν δεν μπορούν να τους πουν ακόμη τίποτα.Είναι για γέλια αλλά βρίσκουν και τα κάνουν γιατί δεν έχουμε καταλάβει τη δύναμη του καταναλωτή.

#1268   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 08:39

Πάντως...σε σχέση με την περσυνή αναμονή για τα 7 πλας black και jet black νομίζω είναι καλύτερα τα πράγματα φέτος...day 1. Δλδ βλέπω υπήρχαν γενικά κομμάτια αρκετά και για walk-in πελάτες και για κάποιους των προπαραγγελιών. Λογικά σε 2 εβδομάδες θα έχουμε εξυπηρετηθεί. 

Και προς θεού, μην πληρώνετε καπέλο από αγγελίες!!!

#1269   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 04/11/2017 - 10:00

Καλημερα αγαπητε Ποντιαρα δυστοιχως τοσο τραγικα ειναι και εδω και δεν ξερω τι να κανω αν αξιζει τον κοπο να περιμενω μπας και ερθη νεο στοκ (λεμεν τωρα) πριν τα χριστουγεννα ή μετα τις γιορτες των χριστουγεννων δεν ξερω ουτε και αυτοι δεν σου λενε κατι ξεκαθαρο να ξερω που βρισκουμε. Αν ειναι να μου βγει η πιστη μεχρι να ρθη που λεμεν τι να το κανω μετα ; Θα μου φυγει και η χαρα του και η ζωντανια του που εχω και ολα γι αυτο. Αλλα θα περιμενω αξιζει τον κοπο και το περιμενε το Χ οσο χρειαστει.

Πήγαινε public, ρωτησε!!
Η πολύ απλά εάν περιμένεις κανα δυο εβδομάδες το παραγγέλνεις από Skroutz! Το προπληρωνεις και στο στέλνουν Κύπρο! Η istorm τι λέει; Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο;

#1270   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 04/11/2017 - 10:00

Silver 64αρι

Εαν δεν το εχεις για αλλου με ενδιαφέρει εμενα!

#1271   dimtze

dimtze

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/11/2017 - 10:12

Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαθεσιμότητα σε κάποιο κατάστημα τις θεσσαλονίκη? Grey 256

#1272   Kostassidi

Kostassidi

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 10:47

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ebay kleinanzeigen ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ

#1273   zakis13

zakis13

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/11/2017 - 11:09

Καλημέρα παίδες.μολις με πήραν από το ελληνικό apple store και με καθυσηχασαν ότι θα παραλάβω αύριο Κυριακή 2 τα ξημερώματα 7 iPhone X 256gb.

#1274   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 04/11/2017 - 11:15

Πήγαινε public, ρωτησε!!
Η πολύ απλά εάν περιμένεις κανα δυο εβδομάδες το παραγγέλνεις από Skroutz! Το προπληρωνεις και στο στέλνουν Κύπρο! Η istorm τι λέει; Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο;

Φιλε μ το θεμα μ ειναι οτι δεν εχω 1200ευρω για να τα δωσω αλλα μονο 500ευρω που μπορω μονο να το παρω με συμβολαιο απο την Cyta ή απο επιλεγμενους συνεργατες της.

Αν ειχα 1200ευρω δεν θα με πειραζε καθολου. Και το Public για να στο κανει με συμβολαιο θελουν 700ευρω μπροστα επειδη η δωροεπιταγη που σου δινουν (primetel) ειναι 500 οποτε δεν συμφερει με την καμιαν.

Τελευταία επεξεργασία από: thelos257, 04/11/2017 - 11:16

#1275   dimitrissg

dimitrissg

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2017 - 13:28

Καλησπερα, τυγχανει να βρισκεται γνωστος μου ταξιδι στην Αμερικη. Μπορει να παει να το αγορασει απο Apple Store ξεκλειδωτο? Θα δουλευει εδω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες