Καλησπερα, τυγχανει να βρισκεται γνωστος μου ταξιδι στην Αμερικη. Μπορει να παει να το αγορασει απο Apple Store ξεκλειδωτο? Θα δουλευει εδω?
Ναι μπορει. Το θεμα ειναι θα βρει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/11/2017 - 13:31
Καλησπερα, τυγχανει να βρισκεται γνωστος μου ταξιδι στην Αμερικη. Μπορει να παει να το αγορασει απο Apple Store ξεκλειδωτο? Θα δουλευει εδω?
Δημοσίευση 04/11/2017 - 13:36
Δημοσίευση 04/11/2017 - 13:37
Απο το site της apple βγαζει και σημερινη διαθεσιμοτητα σε πολλα apple store στη Nεα Yορκη συγκεκρινα που με ενδιαφερει.
Εχει επιλογη για pay in full αλλα πρωτα πρεπει να επιλεξω παροχο. Ποιον απο τους 4? ΑΤ&Τ, Τ-Μobile, Verizon, Sprint.
Δημοσίευση 04/11/2017 - 13:42
Καλησπέρα παίδες..Στα media πριν λιγο που πήγα να το δώ και να κάνω ερώτηση , υπήρχαν 3 κομμάτια διαθέσιμα για οποιον παει
Δημοσίευση 04/11/2017 - 13:51
Δημοσίευση 04/11/2017 - 13:51
Καλησπέρα παίδες..Στα media πριν λιγο που πήγα να το δώ και να κάνω ερώτηση , υπήρχαν 3 κομμάτια διαθέσιμα για οποιον παει
Δημοσίευση 04/11/2017 - 13:58
Δημοσίευση 04/11/2017 - 13:58
Καλημέρα σας!
Έχω προπαραγγείλει το κινητό από το you.gr . Χθές τους κάλεσα για να δώ πότε παραλαμβάνω και μου είπαν οτι δεν έχουν παραλάβει ακόμη απο isquare, αλλα είμαι πολύ μπροστα στη λίστα και ότι μόνο εάν παραλάβουν πολύ λίγες συσκευές (2-3) δε θα το έχω άμεσα. Επίσης μου είπαν να τους καλέσω σε δέκα μέρες(!!) αν δεν με ενοχλήσουν αυτοί.
Έχει παραλάβει κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα; Υπάρχει πιθανότητα να με κοροϊδεύουν; Κανονικά αφού είμαι στους πρώτους όπως μου είπαν στις προπαραγγελίες δε θα έπρεπε να παραλάβω και τις πρώτες μέρες;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 04/11/2017 - 14:03
Δημοσίευση 04/11/2017 - 14:05
Απο το site της apple βγαζει και σημερινη διαθεσιμοτητα σε πολλα apple store στη Nεα Yορκη συγκεκρινα που με ενδιαφερει.
Εχει επιλογη για pay in full αλλα πρωτα πρεπει να επιλεξω παροχο. Ποιον απο τους 4? ΑΤ&Τ, Τ-Μobile, Verizon, Sprint.
Δημοσίευση 04/11/2017 - 14:11
Πριν καμία ώρα με πήραν από κατάστημα να πάω να παραλάβω. Στον δρόμο όμως με ξαναπήραν κ μου είπαν ότι δεν μπορούν να το περάσουν από το σύστημα ακόμα. Από Δευτέρα όμως θα μπορούν.
Δημοσίευση 04/11/2017 - 14:15
Παντως διπλανα φορουμ εχουν αρκετες αγγελιες για X
Εχει αλλη μια του geomac
Τυχαία είναι ίδιο όνομα ρε
Μη δούμε geomac31 , αμέσως να τον κατηγορήσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 04/11/2017 - 14:15
Δημοσίευση 04/11/2017 - 14:24
Καλημέρα σας!
Έχω προπαραγγείλει το κινητό από το you.gr . Χθές τους κάλεσα για να δώ πότε παραλαμβάνω και μου είπαν οτι δεν έχουν παραλάβει ακόμη απο isquare, αλλα είμαι πολύ μπροστα στη λίστα και ότι μόνο εάν παραλάβουν πολύ λίγες συσκευές (2-3) δε θα το έχω άμεσα. Επίσης μου είπαν να τους καλέσω σε δέκα μέρες(!!) αν δεν με ενοχλήσουν αυτοί.
Έχει παραλάβει κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα; Υπάρχει πιθανότητα να με κοροϊδεύουν; Κανονικά αφού είμαι στους πρώτους όπως μου είπαν στις προπαραγγελίες δε θα έπρεπε να παραλάβω και τις πρώτες μέρες;
Ευχαριστώ
Να ενημερώσω οτι αγόρσα απο you.gr πέρυσι και το κινητό μου αλλά και τα airpods και τα 2 ήταν εισαγωγή απο Αμερική και με τον σειριακό αριθμό μου έβγάλαν οτι έχουν και τα 2 products ένα χρόνο εγγύηση. Οπότε προσοχή μην τυχόν σας συμβεί κάτι ανάλογο άσχετα με το τί σας λένε.
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 04/11/2017 - 14:27
Να ενημερώσω οτι αγόρσα απο you.gr πέρυσι και το κινητό μου αλλά και τα airpods και τα 2 ήταν εισαγωγή απο Αμερική και με τον σειριακό αριθμό μου έβγάλαν οτι έχουν και τα 2 products ένα χρόνο εγγύηση. Οπότε προσοχή μην τυχόν σας συμβεί κάτι ανάλογο άσχετα με το τί σας λένε.
Ευχαριστώ.
πλάκα κάνεις... παιδιά το you.gr είναι στον ίδιο όμιλο με την infoquest.... Αν είναι δυνατόν...
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 04/11/2017 - 14:27
Δημοσίευση 04/11/2017 - 14:28
https://locate.apple.com/gr/el/
Εδώ για του λόγου το αληθές μπορεί κάποιος να δεί ποιοί ειναι οι επίσημοι πωλητές ανά πολή, και φυσικά δεν υπάρχει πουθενά you.gr
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες