Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 26/10/2017 - 14:57

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι για προπαραγγελία πρέπει να δώσεις ΟΛΟ το ποσό, όπως θα γίνει αυριο παγκοσμίως, απλά η διαφορά είναι οτι στην Ελλάδα δεν σου εγγυώνται ημερομηνία παράδοσης. Θέλει πολύ προσοχή λοιπόν όποιος το θέλει Day 1 !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 26/10/2017 - 15:06

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι για προπαραγγελία πρέπει να δώσεις ΟΛΟ το ποσό, όπως θα γίνει αυριο παγκοσμίως, απλά η διαφορά είναι οτι στην Ελλάδα δεν σου εγγυώνται ημερομηνία παράδοσης. Θέλει πολύ προσοχή λοιπόν όποιος το θέλει Day 1 !

Ουσιαστικά έχω κάνει ήδη προπαραγγγελια από πλαίσιο, δεν θέλει όλο το ποσο, περιμένω να μου πει ο φίλος αν θέλει 50 ή 100. Με πιστωτική νομίζω προπληρώνεις, κι αυτό λόγω δόσεων

Sent from my iPhone using Tapatalk

#108   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 15:11

Εξάλλου για να κοπεί απόδειξη/τιμολόγιο, πρέπει να γράφει το ΙΜΕΙ πάνω..τι θα κόψουν χωρίς συσκευή μπροστά τους?

#109   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 15:29

Ουσιαστικά έχω κάνει ήδη προπαραγγγελια από πλαίσιο, δεν θέλει όλο το ποσο, περιμένω να μου πει ο φίλος αν θέλει 50 ή 100. Με πιστωτική νομίζω προπληρώνεις, κι αυτό λόγω δόσεων

Αν ξέρεις συγκεκριμένα, πάω πάσο. Mέσω γνωστού σίγουρα υπάρχουν τρόποι. Απλά, αν κάποιος μπεί στο site να προπαραγγείλει online τι θα πληρώσει ? Αυτή είναι η απορία μου.

#110   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 16:00

Θα μπει σε μια λίστα προτεραιότητας, απλά.
Έτσι πιστεύω τουλάχιστον.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τιμολόγηση γίνεται με την παραλαβή της συσκευής, τουλάχιστον από το κατάστημα, έτσι ώστε να γράψει το ΙΜΕΙ πάνω.

#111   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1,600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 26/10/2017 - 17:53

Όπου μπορείτε δώστε όλο το ποσό, προπληρωμή εάν έχετε την δυνατότητα! Θα είναι πιο σίγουρο! Πάντως ο πανικός δεν θα γίνει λόγω τιμής! Όποτε ένταξη! Πλαίσιο είναι οκ οι τύποι σχετικά! Και προπληρωμή σε media Markt είναι επίσης οκ η κατάσταση γιατί τα παραδίδουν άμεσα!

#112   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 18:12

Οχι λεφτα πριν την παραλαβη ελεος ορισμενοι !!! Τι συμβουλες δινετε ρε παιδια !! Την ειχα παθει ετσι προπερσυ με τον κωτσοβολο και περιμενα 1.5 μηνα να παραλαβω !!!!

#113   fireleader

fireleader

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 26/10/2017 - 19:48

Συγνώμη που δεν ήμουν σαφής στην ερώτηση μου. Αναφερόμουν στις προπαραγγελίες από το apple.com. Θέλω να προπαραγγείλω από εκεί καθώς θα μου το φέρει φίλος μου από την αμερική. Άρα στις 10 το πρωί αύριο ανοίγουν και οι προπαραγγελίες για Αμερική;

#114   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/10/2017 - 19:48

Ναι

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 26/10/2017 - 19:49.

#115   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 19:51

Συγνώμη που δεν ήμουν σαφής στην ερώτηση μου. Αναφερόμουν στις προπαραγγελίες από το apple.com. Θέλω να προπαραγγείλω από εκεί καθώς θα μου το φέρει φίλος μου από την αμερική. Άρα στις 10 το πρωί αύριο ανοίγουν και οι προπαραγγελίες για Αμερική;

οι προπαραγγελίες Αμερική ανοίγουν 27 Οκτωβρίου στις 12.01am PDT τα μεσάνυχτα με το που μπαίνει η ημέρα. Ο φίλος σου ανάλογα με το που βρίσκεται Αμερική θα είναι άλλη ωρα λόγω της διαφοράς.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 26/10/2017 - 19:53.

#116   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 19:57

Σήμερα μίλησα με τον δικό μου άνθρωπο στα κεντρικά μεγάλης εταιρείας λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών για να δώ που βρίσκομαι (δεν θέλω να αναφέρω ποιά για να προστατεύσω το παλικάρι, πάντως είναι αλυσίδα που έχει αναφερθεί πιο πάνω) Εγώ του είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον απο τέλη Σεπτεμβρίου και του ειχα πει να με εχει σίγουρο. Το παλικάρι ήξερε ΠΟΣΑ κομμάτια εχουν έρθει, τουλάχιστον σε αυτούς και μου είπε οτι ΣΙΓΟΥΡΑ την άλλη Παρασκευή θα το έχω. Την Τετάρτη θα με πάρει για να το πληρώσω. Μου είπε οτι αυτη η λίστα έχει μεγαλώσει πολύ απο τότε και οτι οι περισσότεροι που είναι ήδη μέσα θα το πάραλάβουν. Ούτε ρώτησα το στοκ, για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση μια και δεν είναι κολλητός, ούτε θα μου έλεγε. Απλά του είπα ξέρεις το στοκ ? Και μου είπε Ναι, το εχω μπροστά μου ! 

Μου είπε επίσης όμως οτι παρόλο που παρέλαβαν ικανοποιητικό αριθμό, η ζήτηση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, που έχουν εκπλαγεί και οι ίδιοι και μου είπε επι λέξει "Όσοι έχουν προλάβει να μπουν σε κάποια λίστα μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι θα το πάρουν την άλλη Παρασκευή. Αλλά επειδή κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει η επόμενη παραλαβή, πραγματικά αυτοί που θα παραγγείλουν απο αύριο, δεν έχω ιδέα πότε θα παραλάβουν".

Αυτά τα λέω με κάθε ειλικρίνεια και για να βοηθήσω την κουβέντα. Οποιος θέλει τα πιστεύει αλλά ας μην μπούμε σε κύκλο αμφισβήτησης και ειρωνίας παρακαλώ, γιατί ο μόνος σκοπός μου είναι να βοηθήσω, ούτε να τρολλάρω ούτε να κάνω τον κάποιο. Ετσι μου τα είπε το παιδί, έτσι τα μεταφέρω.

#117   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/10/2017 - 20:01

Μα αφού αύριο ανοίγουν οι προπαραγγελίες ποια λίστα την εκδήλωση ενδιαφέροντος ;

#118   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 20:05

Ρητορικό ερώτημα και το λέω προκαταβολικά.

Δηλαδή, οποιος θέλει να πάρει το Χ θα έχει πρόβλημα αν δεν το πάρει την πρώτη ημέρα και το πάρει σε 10 ημέρες ή σε 40 ημέρες ή όποτε τέλος πάντων ;

#119   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2,287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 26/10/2017 - 20:06

Μα αφού αύριο ανοίγουν οι προπαραγγελίες ποια λίστα την εκδήλωση ενδιαφέροντος ;

Ελα μου ντε Μανο.
Μας μπερδεψε ο φιλος.
Αφου αυριο ανοιγει πως μας λεει οτι ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ?????? Και ειδικα μεχρι σημερα??

#120   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2017 - 20:12

Σήμερα μίλησα με τον δικό μου άνθρωπο στα κεντρικά μεγάλης εταιρείας λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών για να δώ που βρίσκομαι (δεν θέλω να αναφέρω ποιά για να προστατεύσω το παλικάρι, πάντως είναι αλυσίδα που έχει αναφερθεί πιο πάνω) Εγώ του είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον απο τέλη Σεπτεμβρίου και του ειχα πει να με εχει σίγουρο. Το παλικάρι ήξερε ΠΟΣΑ κομμάτια εχουν έρθει, τουλάχιστον σε αυτούς και μου είπε οτι ΣΙΓΟΥΡΑ την άλλη Παρασκευή θα το έχω. Την Τετάρτη θα με πάρει για να το πληρώσω. Μου είπε οτι αυτη η λίστα έχει μεγαλώσει πολύ απο τότε και οτι οι περισσότεροι που είναι ήδη μέσα θα το πάραλάβουν. Ούτε ρώτησα το στοκ, για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση μια και δεν είναι κολλητός, ούτε θα μου έλεγε. Απλά του είπα ξέρεις το στοκ ? Και μου είπε Ναι, το εχω μπροστά μου ! 

Μου είπε επίσης όμως οτι παρόλο που παρέλαβαν ικανοποιητικό αριθμό, η ζήτηση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, που έχουν εκπλαγεί και οι ίδιοι και μου είπε επι λέξει "Όσοι έχουν προλάβει να μπουν σε κάποια λίστα μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι θα το πάρουν την άλλη Παρασκευή. Αλλά επειδή κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει η επόμενη παραλαβή, πραγματικά αυτοί που θα παραγγείλουν απο αύριο, δεν έχω ιδέα πότε θα παραλάβουν".

Αυτά τα λέω με κάθε ειλικρίνεια και για να βοηθήσω την κουβέντα. Οποιος θέλει τα πιστεύει αλλά ας μην μπούμε σε κύκλο αμφισβήτησης και ειρωνίας παρακαλώ, γιατί ο μόνος σκοπός μου είναι να βοηθήσω, ούτε να τρολλάρω ούτε να κάνω τον κάποιο. Ετσι μου τα είπε το παιδί, έτσι τα μεταφέρω.

Με λίγα λόγια αντιμετωπίζουν την λίστα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ως λίστα προπαραγγελιών? Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτοι. Επίσης οι λίστες εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν είναι ενδεικτικές γιατί ξέρω άτομα που έχουν δηλώσει σε ένα κάρο μαγαζιά για μια μόνο συσκευή. 

Προσωπικά δεν έχω θέμα γιατί είμαι απο την πρώτη μέρα σε λίστα αλλά είναι λάθος αντιμετώπιση και αρκετά περίεργη για να την εφαρμόσουν στην πράξη. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο άτομο μάλλον κάτι κάπου δεν έχει καταλάβει καλά όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα της υπόθεσης γιατί όπου ρώτησα όλοι μου είπαν ότι πρέπει να γίνει προπαραγγελία άσχετα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Η λίστα για την εκδήλωση ενδιαφέροντος την ζητάνε για να έχουν μια πρώτη εικόνα όχι για να μοιράσουν τις συσκευές.

Το πιο βασικό για μένα είναι ότι έχουν παραλάβει ικανοποιητικό αριθμό και αυτό είναι θετικό.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 26/10/2017 - 20:18.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 36

0 μέλη, 36 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες